|באג מה סאנשיין את עושה כתבה לראש 1?
מ מכשפהקטנהזונה New member 16/7/06 #21 |באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה סאנשיין את עושה כתבה לראש 1?
D Dj SuNsHiNe New member 16/7/06 #26 ../images/Emo42.gif לג'נענע... אבל לנפי שתהיה כתבה אני צריכה מישהו שיסיכם לדבר.. אז אם יש כאן מישהו אז בבקשה... תפנו אליי.
../images/Emo42.gif לג'נענע... אבל לנפי שתהיה כתבה אני צריכה מישהו שיסיכם לדבר.. אז אם יש כאן מישהו אז בבקשה... תפנו אליי.
מ מכשפהקטנהזונה New member 16/7/06 #28 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בום. אני יכולה לדבר איתך. אבל אני לא יודעת אם אני אתן לך מספיק אינפורמציה מה המסנג'ר שלך?
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בום. אני יכולה לדבר איתך. אבל אני לא יודעת אם אני אתן לך מספיק אינפורמציה מה המסנג'ר שלך?
ס ס ט י י ק New member 17/7/06 #48 באלכם לעשות טובה לילדה קטנה תמימה חמודה וחסרת אונים? [כן,זו אני נו ] פאקינג משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנלא יכולה לצאת מהבית,חברים שלי לא יכולים לצאת מהבית,כבר התחלתי לסדר את החדר שלי מרוב שעמום. אז בבקשה,אנא מכם צ'אט? או סתם מי שרוצה לשעשע אותי במסנג'ר מוזמן! |מתחנן|
באלכם לעשות טובה לילדה קטנה תמימה חמודה וחסרת אונים? [כן,זו אני נו ] פאקינג משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנלא יכולה לצאת מהבית,חברים שלי לא יכולים לצאת מהבית,כבר התחלתי לסדר את החדר שלי מרוב שעמום. אז בבקשה,אנא מכם צ'אט? או סתם מי שרוצה לשעשע אותי במסנג'ר מוזמן! |מתחנן|