Wake Up Call רצינית ורצחנית!~

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifWake Up Call רצינית ורצחנית!~

אז הפורום שלנו בזמן האחרון רדום,ומצטערת,אבל גם משעמם עד מוות.בתור אחת שהיייתה נכנסת לפה בהתחלה 100 פעמים ביום,עכשיו אני לא טורחת להיכנס כמעט כי אין שום דבר חדש,אז אין לי על מה להסתכל.וגם הרבה בנות שהיו פעילות כאן ברמת כזו או אחרת כבר לא מגיבות,וחלק עוזבות וזה באמת חבל. אז החלטתי לקחת יוזמה ואחריות ולהוציא את הפורום ממצב תרדמה למות שהחורף מתקרב בפסיעות של קלאס לעברנו. ומה הולך להיות כאן
התוכניה השבועית היא כזו
יום ראשון:תכנון שבועי.לחדשות פה שלא מכירות תכנון שבועי הוא שרשור שפותחים בכל יום ראשון בשבוע וכל אחת משרשרת מה היא מתכוונת לעשות במהלך השבוע.
יום שני:השיר הטוב ביותר באלבום.בוחרים אחד מאלבומי הבנים,וכל פעם מדיחים את השיר שהכי פחות אוהבים באלבום,עד שנמצא השיר האהוב ביותר על בנות הפורום.כל פעם בוחרים אלבום אחר כמובן.
יום שלישי:הנגן הטוב ביותר של מקפליי.בוחרים של אחד של מקפליי בכל פעם(לא לפי אלבום או סדר מסוים.שיר רנדומלי)וכל אחת מציינת את מי שנשמע הי טוב בשיר(מבחינת נגינה) ולמה.
יום רביעי:הלהקה של 1238.בגלל שכולנו בנות שאוהבות מוסיקה אז כל אחת תבחר להקה(שהיא לא מקפליי,ואסור כפילויות) וכל שבוע תעלה משימה שאותה צריך להגיש.מי שלא מגישה מודחת,וכל שבוע תודח בת אחת לפחות עד שתיבחר המנצחת.למי שזכרת-ספיר התילה את המשחק הזה פעם ולא סיימה(חבל,דווקא הלך לי בו טוב
)
יום חמישי:השיר שמסתתר בתמונה.כל שבוע יהיה משחק בתמונה או תמונות שיוטמנו בחובן חידות שהתשובה עליהן היא שם של שיר של מקפליי.נגיד ילדה עם תחפושת של כוכב-Star Girl(זו דוגמה די דבילית,אבל העיקרון מובן)
יום שישי:המקוויקנד הישן הטוב והאהוב
יום שבת:מנוחה.
דגשים חשובים מאוד
מי שרוצה להעלת פינה קבועה שתשרשר לי לפה תגובה עכשיו.יהיה לי קשה מידי להעלות את כל הפינות.
עדיפות ללהקה של 1238,הפינה של יום רביעי,כי אני די סובייקטיבית
יש גמישות בימי הפינות,חוץ מהתכנון שבועי והמקוויקנד שלא מזיזים
אם מישהי מתנדבת להיות נערת חדשות מהסופר סיטי ובכלל מוזמנת להעלות שרשורי חדשות בשמחה!
ועכשיו לחלק החשוב: מה אתן חושבות?יש למישהי שאלות,משהו שלא הובן,הצעות,מענות,טענות,ביקורת בונה ולא קללות וריבים וירידה לשפל המדרגה
(כי מה שהיה פה בדיון על הסופר סיטי היה באמת שפל ומגעיל,ואני יודעת שאני,שאנ המנהלת שלנו ועוד בנות רבות פה מגנות התנהגות כזו) וחסר לכן שאתן לא מגיבות!
השקעתי בכן,אז תשקיעו חזרה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo124.gifועוד משהו חשוב מאוד../images/Emo70.gif

פיקים!בנות,אין זמן טוב יותר להוציא את הפיקים מהבוידעם ולפרסם אותם פה.אני שוקלת בעצמי לפרסם פיק שכתבתי ולא סיימתי בפורום,אפילו שחלק מהבנות פה היו מנויות בבלוג פיקים שלי שנסגר,ואני מאוד לא רוצה שזהותי בישרא-בלוגית תיחשף. אז אנא מכן,תפרסמו.אני אישית מעדיפה פיקים ארוכים כי יש בזה יותר בשר ויש במה לעקוב ולמה לצפות,אבל פיקצרים זה דבר מבורך,אז קדימה בנות,תשחיזו את העפרונות(או המקלדת לצערי) ותכתבו או תפרסמו את מה שכתבתן.

LioritaGirl

New member
בקרוב אני אוסיף עוד פרק בפיק שאני מפרסמת,

אני רק צריכה לדבר עם הכותבת. :) ונשמח אם עוד בנות יקראו את הפיק הזה, כשקראתי אותו בפעם הראשונה ממש התאהבתי בו. זה אחד הפיקים הכי מושקעים ועסיסיים שקראתי. אז באמת אני ממליצה בחום- עופו תקראו !

../images/Emo204.gifלפרסם מחדש? ../images/Emo3.gif

כי יש מלא בנות חדשות כאן (ברוכות הבאות, ד"א
) וכו'. ^^ *חוזרת להתחבא מתחת למיטה*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifSounds Good!../images/Emo45.gif

אל תשחקי אותה,אני יודעת שאת נכנסת לפה כל יום,ומגיבה רק פעם במעט זמן.אז צאי מהבוידעם יחד עם הפיקים שלך!

../images/Emo204.gifמה, אני? OO''

אם את אחראית על זה, אני מסכימה לפרסם את הארוכים שלי. או את Crazy Little Thing Called Love, או את Buried Myself Alive או את When I Fall In Love. גם את הקצרים אני מתנדבת לפרסם. שוב. רק תגידי מתי. ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלקחתי על עצמי את האחריות של להחיות את

הפורום,אז כן,אפשר לומר שאני אחראית לזה. תבחי ימים שאת רוצה ותפרסמי בהם.הייתי אומרת שבת-אבל זה לא מתאים ^^ רק תודיעי לי את הימים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מעדיפה שתתחילי שבוע הבא

כי אני רוצה שהוכל כבר יתחיל לפעול בשבוע הבא. ואם תוכלי להעלות בשני ורביעי זה יהיה יותר טוב

../images/Emo204.gifסבבה

(חה, בחרתי את הימים שבהם אני מלמדת. לול.) אמ. מה את רוצה שאני אפרסם? *תוהה* (השאלה שלי באמת היא, אם להתחיל עם פאנפיק דיכאון, או עם פלאף קצר, או פלאף ארוך.
)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמה שנראה לך הכי מתאים

עם מה את חושבת שהכי מתאים לפתוח?עם פאנפיק מדכא ואז אחריו משהו קליל ונחמד,או קודם קליל ונחמד וא"כ מדכא? לדעתי כדאי את הפאנפיק היותר עצוב לפני ואחריו את האחרים ולמען הסדר הטוב:מה זה פלאף?

/tapuzforum/images/Emo204.gifאתן תזרקו עלי עגבניות רקובות

אם אני אתחיל עם BMA. /tapuzforum/images/Emo6.gif ופלאף זה קיטש. אז. אוקי. אני אתחיל איתו. שיהיה לכן למה לצפות. המ. (אני רק מקווה שלא זוכרים אותו. /tapuzforum/images/Emo3.gif)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכל הכבוד על היוזמה ../images/Emo6.gif

אני מתנדבת להעלות את התכנון השבועי , אלא אם כן את רוצה להעלות אותו.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

את יכולה להעלות את התכנון,אין לי אליו יותר מידי סנטימנטים.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיש לי שאלה,

אני יכולה להיות אחראית על הפינה שקוראים לה טוויט-טוויט שכבר התחלתי לפני הרבה זמן אבל לא ברצף. ורציתי לחזור אליה השבוע. אבל הייתה ועדיין ישלי בעיה ממש גדולה השבוע (וככה גם לפני ובגלל זה לא פתחתי) שאין לי זמן, כי זה שבועות עמוסים. אבל משבוע הבא המצב קצת נירגע, ומאוד רציתי לחזור לפינה שלי. >: בעיקר שהם -פתאום- נעשו חופרים עם טוויטים מעניינים כמו פעם.XD וכבר התחלתי לאסוף כמה לפינה הבאה SO...
יש מצב שאני פותחת את זה?D: ואני יכולה לנסות להיות נערת סופר סיטי. XD כי אני במנוי שנתי שם XD אז אני יכולה לנסות לעדכן מידי פעם. D: ~אבל אני לא מבטיחה. כי אני ממש עצלנית.XDD~ הריב שהיה בסיפור סיטי היה ממש מדכא. >: בנות אל תריבו, בסה"כ כולנו מעריצות של מקפליי שמביעות את דעתינו. ואין טעם בגלל זה לתקוף אחת את השנייה. מותר לא להסכים עם הדעה של השנייה. אבל לא צריך לריב, ולהגיד דברים לא יפים. >: ~אני נשמעת ילדה קטנה. ואני יודעת שזה לא בסדר שאני שופטת. אבל זה באמת היה מאוד מבאס מה שהלך פה \:~ ד"א רותם, יפה מצידך לנסות להחיות את הפורום. D:
מישהו היה צריך להיות אחראי על זה אחרי הכל.XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,את יכולה.

אפשר לשים את זה במקום פינה אחרת,הפינה שתהיה לה הכי פחות ביקוש(מבחינה שאף אחת לא מוכנה להעלות אותה,ואף אחת לא ממש רוצה שהיא תועלה.יש פה פינות גם קצת רטוריות מבחינת מוזיקה).ואת יכולה להתחיל משבוע הבא.מבחינתי אין בעיה
אני אשמח אם תעדכני כשיהיו עידכונים,כי אני לא מעורה בענייני החדשות של מקפליי ואני יודעת רק דברים שעלים לפורום וגם זה בקושי,אז מבחינתי זו עבודה חשובה.את יכולה גם להתחלק בזה עם עוד מישהי אם זה יהיה קשה לך גם להעלות את פינת הטוויטים וגם להעלות חדשות. מסכימה,ואני בטוחה שאני לא היחידה,ואני חושבת שזה ירד לרמה מאוד נמוכה ושפלה שזה לא היה צריך להגיע אליה,ובהזדמנות אני אפתח פה שרשור של תרבות דיון,ואיך דיונים צריכים להתנהל פה,כי זה באמת משהו שאני לא רוצה שיחזור על עצמו וצריך לגנות אותו. תודה
אני חושבת שכולן צריכות לקחת אחריות מסוימת,כי לדעתי אין פה מישהי שרוצה שהפורום ייסגר,וכדי שהוא לא ייסגר,צריך לתפעל אותו,מה שאומר-להעלות שרשורים קבועים ושהפורום יהיה עם הרבה תגובות.

MadBerry

New member
אני גם חושבת >

שאין שום בעיה שייפתחו כמה פינות באותו יום. לדעתי זה רק יוסיף.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני פחות מעדיפה

כי אז הפורום יהיה ממש עמוס וכבד.אז אין לי בעיה נגיד שתיפתח פינה או שתהיה פינה מתחלפת כמו זה או זה,אמת פנטזיה שקר וכו' ביום שמפורסמת בו פינה,או חדשות ביום שיש בו פינה אבל קבוע רק יכביד ויעמיס על הפורום.

למעלה