../images/Emo97.gifאפשר
למרות שאישית אני רוצה למצוא כמה שיותר מהר פינה שתעלה בשני כי אני מסיימת ללמוד ממש מאוחר ביום שני(ב5 אחרי הצהריים
)ככה שאנ ילא רוצה להעלות פינה ביום הזה כי יהיה לי מאוד מאוד קשה!אז אם תוכלי להעלות את זה בשני אני ממש אשמח
בסדר טיולים אין לך כל יום,טיולים זה בד"כ בחגים וסמינרים זה פעם בכמה זמן.ואל תדאגי,את גם יכולה למצוא מחליפה שתעלה את הפינה באופן חד פעמי במקומך וגם אם פעם אחת הפינה לא תעלה בגלל טיול או סמינר אנחנו לא ננשך אותך
תראי,את תצטרכי לרכוש את המיומנות הזו בזמן הקרוב גם כי את נכנסת לשנה של בגרויות,וזה מאוד קריטי לזמנים האלו והמיומנות שאת צריכה לרכוש היא הבחנה בין עיקר לטפל(קורס ההבחנה בין עיקר לטפל
.אוי פולין,בועז המהמם,כמה שאני מתגעגעת
)אז תמייני לפי מה שנראה לך חשוב ומה שנראה לך פחות קריטי ומעניין ואקטואלי לנו.את יכולה להעלות את הפינה ביחד עם מישהי,או להוועץ איתה בקשר למה שאת חושבת.את לא חייבת לעשות הכול לבד,חברותא זה דבר נפלא ונחמד,ובפורום יש בנות שיכולות להיענות לשאלותייך בשמחה ובששון. תרבות דיון בעניין של לא לקלל,לא לרדת אחת על השנייה,
לקבל את דעות השונה גם אם אני לא מסכימה איתן,לא להתעצבן ולקלל ולהתפרץ אחת על השנייה.יש בנות בפורום שיש להן פיוז קצר ומהר נכנסות למצב התגוננות והתקפה בו זמנית שמונה קללות ודיבור ממש מגעיל,ואני בטוחה שזה לא נעים לאף אחת מאיתנו שמדברים אליה מגעיל,לכן אנחנו לא נעשה את זה!.חופש ביטוי ולא הוצאת דיבה,כי מה שקרה פה בשרשור הקודם היה האמא של הוצאות הדיבה וזה לא במקום וממש לא לעניין! כן,נגיד הפורום של רד הוט היה רדום על מצב הקומה שנה שעברה והיה הרבה פחות פעיל משלנו ולא סגרו אותו,אז לוקח זמן אבל זה לא אומר שאפשר להיות שאננות ולנוח על זרי דפנה. זה באמת מקום שכיף להיות בו,זה הפורום היחיד בתפוז שאני כותבת בו קבוע.בכל שאר הפורום אני סמויה כמו בפורום של רד הוט,אופנה(+אלטרנטיבית),פירסינג וקעקועים וכיוצא בזאת אני אפילו לא מנסה להתחיל לכתוב גם כי בחלק מהפורומים אני פשוט לא מעוניינת,אני רק נהנית לקרוא וגם כי אנשים מתנהגים בצורה מאוד לא סימפטית לאנשים בכלל ולאנשים חדשים בפרט.