Wake Up Call רצינית ורצחנית!~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני יכולה לעשות את זה גם בימי שבת.D:

גם ככה אין כלום. ויום שבת זה הרבה פעמים שאני לא באמת עושה משהו.XD חוץ מכמה ימי שבת שאני בטיולי שמו"צ וכאלה.XD (שזאת אחת הסיבות שאני לא יכולה השבוע לעלות.XD) תראי זה לא ממש קשה (כאילו כן מידי פעם יש ימים עמוסים, אבל לא תמיד) הקטע שאני לא ידע איך לסדר את החדשות. אז אני יכולה להביא עדיכונים שלפי דעתי חשובים וזה... :) תרבות דיון? זה לא ילך בינינו.XD פשוט בנות צריכות להבין שכולנו פה בגלל שכולנו אוהבות מקפליי ולכולנו יש לפחות מטרה אחת משותפת ~שיבואו לישראל הזבלים.XD~ ושאין טעם לריב בינינו. :) חיחיחיחחיחי .
אבל לוקח המון זמן עד שפורום נסגר, לא? :( אני יהיה בדיכאון עמוק אם הפורום יסגר... זה כמו משפחה שנייה בשבילי פה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאפשר

למרות שאישית אני רוצה למצוא כמה שיותר מהר פינה שתעלה בשני כי אני מסיימת ללמוד ממש מאוחר ביום שני(ב5 אחרי הצהריים
)ככה שאנ ילא רוצה להעלות פינה ביום הזה כי יהיה לי מאוד מאוד קשה!אז אם תוכלי להעלות את זה בשני אני ממש אשמח
בסדר טיולים אין לך כל יום,טיולים זה בד"כ בחגים וסמינרים זה פעם בכמה זמן.ואל תדאגי,את גם יכולה למצוא מחליפה שתעלה את הפינה באופן חד פעמי במקומך וגם אם פעם אחת הפינה לא תעלה בגלל טיול או סמינר אנחנו לא ננשך אותך
תראי,את תצטרכי לרכוש את המיומנות הזו בזמן הקרוב גם כי את נכנסת לשנה של בגרויות,וזה מאוד קריטי לזמנים האלו והמיומנות שאת צריכה לרכוש היא הבחנה בין עיקר לטפל(קורס ההבחנה בין עיקר לטפל
.אוי פולין,בועז המהמם,כמה שאני מתגעגעת
)אז תמייני לפי מה שנראה לך חשוב ומה שנראה לך פחות קריטי ומעניין ואקטואלי לנו.את יכולה להעלות את הפינה ביחד עם מישהי,או להוועץ איתה בקשר למה שאת חושבת.את לא חייבת לעשות הכול לבד,חברותא זה דבר נפלא ונחמד,ובפורום יש בנות שיכולות להיענות לשאלותייך בשמחה ובששון. תרבות דיון בעניין של לא לקלל,לא לרדת אחת על השנייה,לקבל את דעות השונה גם אם אני לא מסכימה איתן,לא להתעצבן ולקלל ולהתפרץ אחת על השנייה.יש בנות בפורום שיש להן פיוז קצר ומהר נכנסות למצב התגוננות והתקפה בו זמנית שמונה קללות ודיבור ממש מגעיל,ואני בטוחה שזה לא נעים לאף אחת מאיתנו שמדברים אליה מגעיל,לכן אנחנו לא נעשה את זה!.חופש ביטוי ולא הוצאת דיבה,כי מה שקרה פה בשרשור הקודם היה האמא של הוצאות הדיבה וזה לא במקום וממש לא לעניין! כן,נגיד הפורום של רד הוט היה רדום על מצב הקומה שנה שעברה והיה הרבה פחות פעיל משלנו ולא סגרו אותו,אז לוקח זמן אבל זה לא אומר שאפשר להיות שאננות ולנוח על זרי דפנה. זה באמת מקום שכיף להיות בו,זה הפורום היחיד בתפוז שאני כותבת בו קבוע.בכל שאר הפורום אני סמויה כמו בפורום של רד הוט,אופנה(+אלטרנטיבית),פירסינג וקעקועים וכיוצא בזאת אני אפילו לא מנסה להתחיל לכתוב גם כי בחלק מהפורומים אני פשוט לא מעוניינת,אני רק נהנית לקרוא וגם כי אנשים מתנהגים בצורה מאוד לא סימפטית לאנשים בכלל ולאנשים חדשים בפרט.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאז אני יכולה לקחת את שני,

זה דווקא יום סבבה לגמרה.XD כי אין מתמטיקה יום למחרת ז"א אומרת אין שיעורים. XD ואז ישלי זמן. D: סבבה, אני כבר יראה. קודם שהסופרסיטי יפתח מחדש, ואז כבר נראה מה אפשר לעשות...
אני מסכימה איתך לגבי הקטע של התרבות דיון. אבל אני חושבת שכל אחת כבר מספיק בוגרת להבין מה היא עשתה לא טוב, ומה היא אמרה לא טוב ושאולי היא פגעה בבנות אחרות פה, גם אם היא לא התכוונה. :| אבל את צודקת זה יכול אולי להביא תועלת.XD ונכון... אסור להירדם, צריך להתחיל להחיות את הפורום.XD ~אני מאשימה את בצפר ד"א. מוחעחעח~ כמה טוב שיש את רותם שתעשה לנו וויק אפ קול .
וואלה!? דווקא בפורום של רד הוט את סמויה? O: חחחח. רק בפורום של מקפליי אנחנו מקבלים אנשים חדשים בחום ובאהבה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש!~../images/Emo13.gif

ביום הזה(שני) תעלי את הפינה שלך וחדשות כשיהיו.אבל חדשות את יכולה לצבור כמה ולהעלות ביום מרוכז אחד כשתראי שיש לך מספיק. כן,אני פשוט חושבת שצריך לשים כמה דגשים ותזכרת ואפילו לשרשר את זה לשרשורים שלמעלה כדי שדברים כאלו לא יחזרו. גם בנות אחורות יכולות,תלוי כמה זה בראש מעיינם. בפורום של רד הוט אני סמויה,כי האנשים שם דוחים.ראיתי שרשורים שלהם ורציתי להרביץ בהם תורה וחינוך,כי הם מתנהגים ממש חרא לאנשים,הם רדומים ברמות מטורות,וכל מה שרד הוט עשו חוץ מאיזה אלבום אחד נחשב חרא מבחינתם.אם לא הייתי אוהבת את רד הוט עד כדי כך לא הייתי טורחת להיכנס לשם בכלל,בגלל ההתיחסות של אנשים,למרות שעכשיו זה השתפר. כי בפורום מקפליי יש את הבנות הכי שוות ומהממות!~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסבבה. :)

טוב, אבל עד שאני אאסוף את כל החדשות האלה יקח לי המון המון המון המון המון זמן.XD אז תסלחי לי בבקשה..
חחחחח, את האמת זה די מזכיר את מה שהולך בפורום שכולם יורדים על מקפליי חוץ מפעם ב... אומרים משהו טוב.XD סתםסתם, אנחנו עושות את זה בחן, ואנחנו לרוב תומכות במקפליי. לרוב. לא תמיד. חחחח :|
ייייייא כפרעלייייינו !
33>

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלגיטימי לחלוטין

שיהיו לך מספיק חדשות תעלי אותן לכאן,אל תעלי כל יום חצי השערה.אנחנו נאזור סבלנות
אבל אצלם זה שונה,הם אומרים שאנתוני לא שר טוב(כן בטח
) ושהאלבומים שלהם גרועים חוץ מאחד,והיו עליהם הרבה ירידות מכל הפורום.וכל מיני דברים .אבל מה שהכי מפריע לי זה ההתנהגות שלהם לאנשים,שאולי זה כבר לא ככה,אבל ממש לא בא לי להיות שפן ניסיונות ולקבל קללות על פארש,לא מתאים לי בכלל! אני אומרת מה שאני מרגישה וחושבת,וכשיש דברים שאני אוהבת אני תומכת וכשיש דברים שאני לא אוהבת אני מתנגדת,כמו התשלום על הסופר סיטי שהוא גדול מידי.אני חושבת שעניין הסופר סיטי די מגניב,אבל זה שצריך לשלם על זה כ"כ הרבה כסף נראה לי לא מגניב בכלל,ואחרי שהם הלכו לילדים באוגנדה שאין להם אוכל ודורשים ממעריצים שלהם שחלקם גרים במדינות עולם שלישי 9 פאונד לחודש! זה מופרז.אם זה היה עולה פחות הייתי תופשת את זה כלגיטימי,כי האתר בכל זאת מאוד מושקע. ובבקשה בואו לא נהפוך את זה לדיון,כי אין לי כוח להיכנס לזה.תודה

LioritaGirl

New member
וואו כמה השקעה ! :)

רואים שאכפת לך מהפורום :) כל הכבוד על היוזמה
אני מצפה כבר לכל הפינות שאמרת חחחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכמובן שאכפת!

יש פה אחלה בנות שהכרתי אותן כאן אני מתקשרת איתן בעיקר מפה,ואני רוצה להמשיך לעשות את זה כל עוד אני יכולה. תודה!

MadBerry

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד! ואני מוכנה לשקול לפתוח את השיר שמסתתר מאחורי התמונה. אחזיר תשובה בקרוב.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

אני אשמח.כי אני לא מסתדרת עם כל הקטע של חיבור תמונות וכל מיני עניינים שכרוכים בזה.

MadBerry

New member
יודעת מה, אני אפתח את הפינה :)

רק תגידי לי מה נראה לך שעדיף לעשות, לספור ניקוד לכל אחת ובסוף להכריז על המנצחת או לעשות את זה יותר קליל ופשוט.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשתי האופציות נשמעות אחלה

אבל בגלל שבכמה פינות יש כבר תחרות,אז אפשר לעשות את זה בקליל ורק לענות בלי צבירת נקודות,רק בשביל הכיף,כי זה לא פחות חשוב!
ומשהו שאני רוצה להדגיש אם הוא לא היה ברר: הקשר לא חייב להיות יותר מידי ברור ולהאכיל בכפית,זה יכול להיות סתם בדיחה שיש על שיר מסוים ומתקשרת לתמונה,או נגיד שורה ממש בולטת שקשורה לתמונה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלדעתי דווקא יותר מגניב שזה קליל כזה

כי יש פינות אחרות שזה תחרות,אבל כל אחד ודעתו

למעלה