Wake Up Call רצינית ורצחנית!~

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif

וואו, זו השקעה אדירה ויש פה פינות שבאמת היה עצוב לי שסגרו אותם. אני אשמח לקחת את הפינה של "השיר הטוב ביותר באלבום". אני הצעתי לרוני לפתוח אותו בתקופה שבא היא הייתה מנהלת ובסופו של דבר זה לא יצא לפועל. אני אנסה לחשוב על עוד משהו להוסיף למשחק עצמו או על עוד משהו אינדיבידואלי. ממש כל הכבוד על ההשקעה, ואני מקווה שזה אכן יצא לפועל ושאנשים יעזרו ויקדמו :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמגניב!

מה את עוד רוצה להוסיף,אני אשמח לדעת
תודה!זה תלוי רק בנו,ואני סומכת על הבנות בפורום,אני יודעת שהפורום חשוב לבנות פה לא פחות ממקפליי ואפילו יותר,אז יש פה בנות חראיות אבל אסור להיות שאננות!

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif

אני לא חושבת שהמושג "בנות חראיות" מאוד הולם. זה ביטוי דיי פוגע ואני אישית הייתי נפגעת אם הייתי חושבת שזו אני שאת מתכוונת אליה (אולי זו כן, אבל אני לא מספיק בפורום כדי לחשוב שעשיתי משהו או פגעתי במישהי בלי לשים לב. אני פעם הייתי כותבת ויש לי אפילו פיק שבערך חצי מהבנות פה קראו כבר
הוא עכשיו בתהליכי המשך כי הקפאתי אותו לזמן מאוד (מאוד!) ארוך. אולי אני אעלה אותו, או שאני פשוט אכתוב פיקצרים ואם הם יהיו טובים לפי דעתי אני אעלה. כמו "המכתב"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוי ואבוי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באתי לכתוב אחראיות!
וואי זה יצא כ"כ FAIL! קדימה,תפרסמי את הפיקים!

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifקורה לכולם../images/Emo6.gif

ובנתיים יש לי רק 6-5 פרקים. אין כל כך מה לפרסם.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה כ"כ הצחיק אותי../images/Emo6.gif

כי זה יצא מהקשרו בצורה הכי קיצונית! בסדר,ץמשיכי לכתוב ואז תפרסמי.

Serena16

New member
../images/Emo45.gifבאמת כל הכבוד על היוזמה

כל הרעיונות שהצעת נשמעים לי טובים מאוד :) אני יעזור במה שצריך , שנתחיל להחזיר את הפורום הזה לחייםםםםם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif

את יכולה לבחור פינה שאת רוצה להעלות.

../images/Emo248.gifא נ י - ג א ה - ב ך ../images/Emo23.gif

אני כלכך אשמח אם הפורום יחזור לחיייייים :) אני לצערי לא אוכל לקחת יוזמה על הפינות האלו. אבל יש לי עוד 3 דברים שאני ארצה להכניס לשגרה של הפורום. זה בתכנון , וזה הפתעה. :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo23.gif

אני שמחה,ובטוחה שכולן ישמחו שהפורום יקום לתחייה! אוף נו,מה זה כל הסודיות הזו עכשיו?לרגל עליית חסמב"ה דור 3 ללוח השידורים?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמותר

אבל להשאיר אותנו במתח הרבה זמן זה לא טוב,אני אתפוצץ!

אני ממש שמחה לראות את התחייה מהמתים...../images/Emo13.gif

ITS ABOUT TIME!!! באמת! מקווה שתצליחו ותעלו(כי עד כמה שאני מנסה להיכנס כבר בקושי יש לי זמן. עכשיו אני בכלל אמורה ללמוד למבחן במתמטיקה
) אז בתקווה שבפעם הבאה שאני אכנס יהיה פה כבר יותר הומה ומגניב
D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifרוני,אני מקווה שבפעם הבאה שתיכנסי

את תגיבי יותר מתגובה בשרשור

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif זה לא השרשור של התחרות ../images/Emo6.gif

כשתפתח את התחרות תהיי ג'סטין (אהמגייאהמ) ביבר להנאתך :p

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo124.gifאני קוראת אתכן לסדר../images/Emo88.gif

אוקיי,אז שמחתי לגלות את הפרגון שלכן,ואת המוכנות של הבנות פה לשתף פעולה,זה טוב לדעת שאתה משקיע במשהו ויש הדדיות,שאני לא עושה כלום לחינם. אבל בגלל שזה השלב התיאורתי ועוד לא הגענו לשלב הפרקטי זה יותר פשוט,אני מקווה שלא תאכזבו כשנגיע לשלב הפרקטי
אז מי עושה מה
יום ראשון:
את התכנון השבועי תפתח רות(Ruth Fletcher
) בכל יום ראשון
יום שני:
את הפינה טוויט טוויטתפתח קרן(Rockin' Keren
) נערת הטוויטר שלנו!
יום שלישי:
את הפינה הדגש|השיר הטוב ביותר באלבום תפתח ניצן(The Other NS
) בכל יום שלישי
יום רביעי:
את הפינההלהקה הטובה שיותר של 1238 תפתח עדי(Adimenzer) בכל יום רביעי
יום חמישי:
את הפינההשיר המסתתר מאחורי התמונה תפתח ליאת(Madberry)בלכ יום חמישי
יום שישי:
את המקוויקנד אני אפתח
(היי אני רותם
)אלא אם כן מישהי תקדים אותי ותחליט לפתוח אותו במקומי.אבל עד עכשיו אני פתחתי אותו כל שישי,אז אני לא יודעת כמה זה ישתנה
יום שבת:
מנוחה.אלא אם כן קרן או מישהי אחרת תשרשר חדשות ליום זה,או תיפתח פינה מתחלפת
דגשים חשובים מאוד
על כל שינוי שקורה(מישהי מבקשת ממישהי אחרת לפתוח את הפינה במקומה) אני רוצה לדעת,כי אם הפינה לא תיפתח עד שעה מסוימת אני אפתח אותה,ואם יש כוונה לפתוח אותה אין טעם שאני אשתלט.
הפינות יעלו עד שעה 17:30,אם הפינה לא תעלה,אני אעלה אותה,או פינה מתחלפת במקום,וחבל!
אם מישהי רוצה שאני אחליף אותה ואפתח את הפינה במקומה באופן חד פעמי שתודיע לי(אפשר גם לבנות אחרות,ע"ע הסעיף הראשון),אני אשמח
אם למישהי יש בעיה עם היום שהיא צריכה לפתוח בו את הפינה-שתודיע לי.אפשר פה ואפשר בפרטי.
אל תשימו יותר מידי פינות מתחלפות,כי אז זה יעמיס על הפורום יותר מידי והוא יהיה כבד וייתקע.גם ככה הפורומים של תפוז כבדים.
הפינות יתחילו לרוץ משבוע הבא במתכונת הזו,את תתכוננו נפשית ופיזית
אוהבת אתכן עד אין קץ

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלייק ../images/Emo3.gif

חחחח
הייהיי! גם אנחנו אוהבות אותתתתתך

למעלה