../images/Emo97.gif../images/Emo124.gifאני קוראת אתכן לסדר../images/Emo88.gif
אוקיי,אז שמחתי לגלות את הפרגון שלכן,ואת המוכנות של הבנות פה לשתף פעולה,זה טוב לדעת שאתה משקיע במשהו ויש הדדיות,שאני לא עושה כלום לחינם. אבל בגלל שזה השלב התיאורתי ועוד לא הגענו לשלב הפרקטי זה יותר פשוט,אני מקווה שלא תאכזבו כשנגיע לשלב הפרקטי
אז מי עושה מה
יום ראשון:את
התכנון השבועי תפתח רות(Ruth Fletcher
) בכל יום ראשון
יום שני: את הפינה
טוויט טוויטתפתח קרן(Rockin' Keren
) נערת הטוויטר שלנו!
יום שלישי:את הפינה הדגש|השיר הטוב ביותר באלבום תפתח ניצן(The Other NS
) בכל יום שלישי
יום רביעי:את הפינה
הלהקה הטובה שיותר של 1238 תפתח עדי(Adimenzer) בכל יום רביעי
יום חמישי:את הפינה
השיר המסתתר מאחורי התמונה תפתח ליאת(Madberry)בלכ יום חמישי
יום שישי:את המקוויקנד אני אפתח
(היי אני רותם
)אלא אם כן מישהי תקדים אותי ותחליט לפתוח אותו במקומי.אבל עד עכשיו אני פתחתי אותו כל שישי,אז אני לא יודעת כמה זה ישתנה
יום שבת:מנוחה.אלא אם כן קרן או מישהי אחרת תשרשר חדשות ליום זה,או תיפתח פינה מתחלפת
דגשים חשובים מאוד
על כל שינוי שקורה(מישהי מבקשת ממישהי אחרת לפתוח את הפינה במקומה) אני רוצה לדעת,כי אם הפינה לא תיפתח עד שעה מסוימת אני אפתח אותה,ואם יש כוונה לפתוח אותה אין טעם שאני אשתלט.
הפינות יעלו עד שעה 17:30,אם הפינה לא תעלה,אני אעלה אותה,או פינה מתחלפת במקום,וחבל!
אם מישהי רוצה שאני אחליף אותה ואפתח את הפינה במקומה באופן חד פעמי שתודיע לי(אפשר גם לבנות אחרות,ע"ע הסעיף הראשון),אני אשמח
אם למישהי יש בעיה עם היום שהיא צריכה לפתוח בו את הפינה-שתודיע לי.אפשר פה ואפשר בפרטי.
אל תשימו יותר מידי פינות מתחלפות,כי אז זה יעמיס על הפורום יותר מידי והוא יהיה כבד וייתקע.גם ככה הפורומים של תפוז כבדים.
הפינות יתחילו לרוץ משבוע הבא במתכונת הזו,את תתכוננו נפשית ופיזית
אוהבת אתכן עד אין קץ