Wake Up Call רצינית ורצחנית!~

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo124.gifבנות!~../images/Emo124.gif

תגידו גם את דעתכן על הפינות,זה חשוב כי אי לא מתכוונת להעלות פינות שאף אחת לא אוהבת.אם יש משהו להוסיף,להוריד,לשפר,פינה שא נראה לכן,תגידו אני לא איעלב ולא אקח ללב,זה אמוד חשוב לי לדעת,אז אל תתעלמו ותהיו אדישות!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהלהקה של 1238

זה אחד המשחקים הכי טובים שהיו בפורום. ממש אהבתי את המשחקים האלה, היה גם את התוכנית הכי טובה או משהו כזה ששני פתחה. וגם מלכת היופי! XD יואוווו זה היה אחד הטובים. מה זה חבל לי שהפסיקו לעלות אותם. >: והייתי לוקחת את זה על עצמי, אבל אני בטח יבחר את הלהקה שאני אוהבת. וזה לא יהיה פייר.XD חוצמזה אני מתה להשתתף במשחק הזה עם מישהי מוכנה לקחת את זה על עצמה. *~* את המשחקים של יום שני שלישי וחמישי גם אהבתי.XD תכלס שמת את המשחקים הכי טובים שהיו אי פעם בפורום. ~לפחות מהתקופה שלי.XD~ השאלה מי מוכנה לפתוח אותם.XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם אני מאוד מאוד אהבתי אותו!

ואני מתה להשתתף בו,ובעיקר אני סובייקטיבית אז אני לא חושבת שזה יהיה פייר כלפיי וכלפיכן שאני אהיה אחראית עליו. על המשחק של יום שלישי חשבתי בעצמי,לא ידעתי שהועלה כזה משחק פעם בפורום
ואת המשחק של חמישי לקחתי מפורום אחר
אני מוכנה לפתוח,אבל לא את כולם,אני לא אצליח לפתוח את כולם,אני בי"ב ויש לי לו"ז צפוף יחסית.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהא, המשחק של יום שלישי

פשוט הזכיר לי משחק שפעם היה בפורום.XDD לקח לי זמן להבין שזה לא אותו אחד .
המשחק של יום חמישי את האמת אני כמעט בטוחה ב90% שהיה בפורום. או שאני בהזיות קשות.
טוב אני בטוחה שבנות יתנדבו לפתוח חלק מהמשחקים, כך שלא תיהי לבד.

Adimenzer

New member
לא הבנתי כל כך את הפינה של הלהקה של

1238... כאילו... לא הבנתי מה צריך לעשות בה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוקיי,אני אסביר

את בוחרת להקה(למשל אני אקח לדוגמה את הלהקה שאני בחרתי כשהעלו את הפינה,אהוביי הבלתי מעורערים-רד הוט צ'ילי פפרס
)כל אחת בוחרת להקה אחרת,נגיד גאנס נ' רוסס,ZZ TOP,הדג נחש,סא"ל חרדלי לד זפלין,ביטלס וכו'.אי אפשר ששתי בנות יבחרו את אותה הלהקה(נגיד שאני בחרתי את רד הוט צ'ילי פפרס,אי אפשר שעוד מישהי תבחר אותם),ואי אפשר שמישהי תבחר במקפליי,כי העניין הוא להכיר לבנות הפורום להקות חדשות ואמנים חדשים. מי שפותחת את פינה חושבת על משימה נגיד הקליפ הכי טוב של הלהקה,השיר עם המילים הכי יפות וכו' וכל אחת מעלה את מה שהמשימה דורשת מהלהקה שלה.מי שפותחת את הפינה בוחרת מי זכתה במשימה-מי הגישה את המשימה האופן הטוב ביותר,ומי שהביצוע שלה לא היה טוב ו\או לא הגשה בכלל-מודחת מהמשימה.ניתן לשים גלגל הצלה בשלב מסוים,לבחירה. ואז יש משימות עד שנבחרת המנצחת,וסוף טוב-הכול טוב
עכשיו הבנת יותר טוב?

Adimenzer

New member
עכשיו ברור D:

למרות שהבעיה שלי היא שאני לא באמת אוהבת להקה אחרת מספיק כדי להכיר את המילים לשירים או את הקליפים... אבל ננסה בכל מקרה :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאז את יכולה לפתוח את הפינה!

זה יהיה מגניב,וזה ממש אחלה משחק,זה יעזור לך להכיר להקות חדשות,וגם את אומרת שאת לא ממש אוהתב להקה אחרת שאת יכולה לבחור.תחשבי על זה!

Adimenzer

New member
אממ...

אני לא ממש אדע איך לנהל את זה... אבל אם מישהי תסביר לי איך לעשות את זה אז אין לי בעייה :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה לא מסובך

פשוט צריך להעלות פעם בשבוע ביום שנבחר שהפינה תועלה את הפינה,כל פעם את מעלה משימות חדשות וכל פעם מדיחה מישהי אחת או יותר וקובעת מי המנצחת ואת יכולה לבחור אם לתת לה חסינות לתור הבא או לא. אני יכולה עזור לך במה שתצטרכי ואם את רוצה לראות איך דברים עובידם,אניממליצה לך להיכנס לארכיון של הפורום ולהסתכל,אני אתן לך קישור למשימה האחרונה שנפתחת בפינה של הלהקה של 1238 ואולי זה יעזור לך לבור http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Archive.aspx?ForumId=1238&PageNumber=5

Adimenzer

New member
סבבה אני יכולה לנסות :)

ואני פשוט צריכה לבחור את המשימה כל פעם לפי מה שעולה לי בראש?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאחלה!

אז את יכולה להעתיק משימות גם מהארכיון,וכן משימות שעולות לך בראש,אבל עדיף שממשימה למשימה דרגת הקושי תעלה. את תפתחי את הפינה ברביעי

Adimenzer

New member
עוד שאלה בקשר לפינה הזאת...

עברתי בפורום על החודשים האחרונים כדי לראות את כל המשימות שהיו ואיך זה פועל... וראיתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Archive.aspx?ForumId=1238&PageNumber=15 שזה הדף שמצאתי בו את ההתחלה של המשחק, שיש הצבעה... השאלה שלי היא אם אחרי שכולן מגישות אז יש הצבעה או משו כזה? או שאני בוחרת לבד את המנצחת ואת המודחת? ואני חייבת לתת חסינות כל שלב? ואני מצטערת שאני חופרת על זה, פשוט אני רוצה להבין בדיוק איך זה עובד לפני שאני מתחילה את המשחק....

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכל אחת בוחרת את האמן

או הלהקה שהיא רוצה,רואים שכל אחת בחרה מישהו אחר וכו' ואז מתחילים במשחק. את זו שבוחרת מי מודחת ומי זוכה,ואת יכולה לבחור האם להעניק חסינות ואם לא.זה בשליטתך. את בוחרת את המודחת והמנצחת. חחח זה בסדר,זה מתפקידי

Adimenzer

New member
אוקיי אני חושבת שאני מבינה כל מה שצריך :)

אם אני יעשה משהו לא נכון פשוט תגידו לי :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאחלה!

וגם אם את עושה משהו שלא היה והוא נורמלי את לא חייבת לשנות,את יכולה לעשות אותו איך שאת רוצה,ואם זה לא יסתדר נאמר. אם את צריכה עוד משהו אני פה!

למעלה