יש לי יום יום ראשוןןןןן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאז הוא חתיך!!!

התכירי לי? XDDD סתםסתם אמאא איזה חרמנית אני.. תגידי לו.. יש לי חברה היא דלוקה עליך חבלזזז....! XD חחחחחחחח אוי ווייי

talosh1234

New member
חחחחחחחחח סבבה P:

XD הוא לא כככ"ככככ חתיך .. הוא טוב בכדורסל XD שזה טוב .. כדורסל זה טוב
אבל אני לא מתה על אחי .. הוא יכול להיות קרצייה :|

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיו חאב פיקצ'ור? *במבטא רוסי כבד*

הוא גבוה אה? בטח טאוויל כמו אח שלי חחחח גם הוא טוב בכדורסל...

talosh1234

New member
הוא 1.75 בערך o_O

שניה אני אחפש תמונה
אני מזכירה שהוא לא משהו מיוחד XDDDDDDDDD אל תתייחסי לאיך שייצאתי
הקפתי אותו בעיגול צהוב חח .. ואם לא רואים למקרה שלא רואים o_O הוא משמאלי .. חולצה כחולה נווו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוא ממש ממש ממש חמוד!!

ונראה הרבה יותר גדול מ-16! חחח אתם ממש דומים :]

kelly7i

New member
../images/Emo45.gifזהו, זה 16?..../images/Emo71.gif

אני כבר יותר גדולה ממנוXD ומיקי.. יא פדופילית!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

טלוש...

אל תהיי בבאסה בגלל זה... זה יעבור מהר אני תמיד יכולה לבוא לארח לך חברה מתי שתרצי
מזל טוב לאח שלך :)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifערפדים, טרנסילביה ויותר מידי שטן ../images/Emo190.gif

אז... היום היה יום [יחסית] נחמד שעתיים ראשונות: ביולוגיה - וכמו שאמרתי.. דיברנו על ערפדים
זה ממש מגניב
מסתבר שיש כזה דברים ערפדים אבל משהו טיפה מוזר. ערפדים זה בעצם אנשים רגילים שיש להם מחלה שהסימפטומים שלה היא כל התכונות שלמיחסים לערפדים. כשהמורה שאלה איפה ערפדים גרים אז אני באינסטינקט מטורף צועקת "טרנסילבניה!" ואז כל פעם שהיא אישרה אותי ואמרה טרנסילבניה אני כולי עם חיוך ענקי על הפנים. שאר היום בבצפר היה שיעמום טוטאלי
נחזור הביתה... יש לי עבודת גמר בתקשורת להגיש ביום שלישי, אני עושה על הסרט "השטן לובשת פראדה". אני עוד לא סיימתי את העבוזה וכבר אני נואשת לא לראות את השטן הזה יותר ><" בדרייק וגו'ש אמרו בדר שהצחיק אותי
דרייק: "היום זה ערב 'הסרטים הגרועים', אז מה אתה רוצה לראות? Jusm My Trunk או She's The Dude?" XDDDDDDDDD זה ממש הצחיק אותי
ודבר אחרון.. סיימתי את החולצה שלי למפגש, זה על הגב
איך יצא
וכמובן שאלה יומית: לא הייתי קוראת לילדים שלי על שמות שאנשים שהייתי רוצה לזכור, מספיק אם מישהו שאני אוהבת מת אני לא צריכה לחזק את הכאב שלי עליו..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהחולצה מהממת../images/Emo70.gif

תזכרי שאני כותבת לך על הגב|גבות|

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמ אמ אמ רוב הסיכויים שאני לא באה

אז אז אז.. אם לא.. אז אז מישהי יכולה לכתוב משהו שאני אגיד לה בשמי? אוף לא בא לי לפספס את זה
מה בדיוק צריך לכתוב שם?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo156.gifלאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני אביא את החולצה גם מפגש הבא.. אז בכל זאת תוכלי לכתוב לי על החולצה [אבל רק במפגש הבא
]

m o r 1 0 2

New member
פשוט מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ומוגי,אני כ"כ באה
סורי שהפחדתי אות
גמאני רוצה לכתוב
תשמרי לי לגב למטה
חח איזה סרט חמודדדד
אני מאוד אהבתי
אם יש לך שאלה,תשאלי אותי... אני אשמח מאוד לעזור

Simple Girl 175

New member
../images/Emo156.gif~ג'וי../images/Emo70.gifג'וי../images/Emo70.gif~ כולם שקט, מואמץ לפסח

יש סמיילים חדשים.. אני לא אנצל אותם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo156.gifגאדדד כאפות שכמוני ><" just לא jusm

זה עדיין ממש מצחיק אותי
Just My Trunk XDDDDDDDDDDDDDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif יוו את הדפסת או כתבת ?OO

זה מהמם!!! את כותבת לי משו ^^? ...
?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo156.gifאני כתבתי../images/Emo9.gif ואם תביאי לי חולצה.. ברור

שאני יעשה לך

גרבע

New member
../images/Emo105.gif יום ראשון~חהחה

D= אז ככה- יום חמישי,לפני הטקס שלנו ניסיתי להסוות את הלק המכוער בלק סגול כי לא היה לי אציטון :) אז ישבתי למרוח ו- אממ בום. הלק נפל ונגוז לו ובדרך אממ דיי התפוצץ לי על האולסטאר הלבנות\= אז עכשיו יש לי שני סימנים כאלה על הצד של הנעל של רגל שמאל \= אני דיי מנסה להסוות את זה,אז אני אקשקש על זה משהו :) הו מזלי הרע XD אממ מחר יש לי קורס לליצנות רפואית! וזה בחינם P: על שעות לימודים P: כי התנדבתי אצל הנכים [נו,הילדים מהמעדונית XD אבל אנחנו קוראים להם נכים] היום היה לי אורטודנט,אז טיילתי בכל הדר,ולא מצאתי את החנות של הפריקים \= אבל מצאתי חנות עם חולצה מהממת XD אני חושקת בזה ~

למעלה