יש לי יום יום ראשוןןןןן

גילולית

New member
../images/Emo205.gifדיליי + מיקי כנסי!

בקשר לשאלה-אאל"ט נכון שמי שאמרת שתקראי לבן שלך על שמו זה אריה...? ובנוגה ליום שלי- חזרתי מהטיול ליווים סחוטה והיה כל כך כיף!!בלילה הראשון אמנם ישנו פחות מ5 שעות והתעוררנו בחמש וחצי אבל בלילה השני קיבלנו אוהל(החנכים ישנו באולם כזה) ולקחנו את כל המזרונים שהיה לשבט הזה והכנו ג'ימבורי וישנו כולנו כל כך טוב!!יותר מבבית!!חוץ מהמדריך שליי שישן לידי ונחר!! אבל לא נורא כי זה היה רק קצת!! אני אפפסיק עם הסימני קריאה עכשיו!! אממ..ליוויתי קבוצה של ו' בנים והיה נחמד והתחברתי איתם למרות שלפעמים הם היו אחלה וממש מתוקים ולפעמים סוטים והם תמיד אמרו "גילי חרמנית אש" אז הרבצתי להם בכובע^^ XDD שמתי לב שגם אחרי שחזרתי משום מה אני ממשיכה להתנהג קשוחה כזו כמו שהתנהגתי איתם XD והיה נחמד וביום השני לקחו אותם לגן החיות התנ"כי וזה.. והיו מלאמלא חוויות אולי ארחיב בהמשך. + תמונההה בהמשךךךך!!!!! שאלה יומית:כן, אבל לא שם שיגרום לו לסבול כל החיים, יעני תפוח(שם מתחכם כזה) או ירמיהו(שפ עתיק כזה)..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ כןן חח איך את זוכרת?

ובדיוק אמרתי את זה לחברות שלי והם כזה "מה?! למה שתתעללי בילד ככה????" ואני כזה "אבל זה שם ממש יפה" ולא רציתי להכנס לתוך הסיפור שלו.. אבל זה שם יפה ואני ממש ארצה לכבד את ידיד שלי בזה, אם בעלי יסכים... חייבת להיות הסכמה כמובן קבוצה של ו' בנים
פדופילית משהו את, אה? XDDDDDסתםסם יא גן חיות תנכייייייי איזה כיףףף

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני זוכרת שסיפרת עליו ושאמרת שאת רוצה

לקרוא לבן שלך על שמו.
XDD אני פדופילית?את צריכה לשמוע על מה הם דיברו, והם עוד קראו לי חרמנית אש כדי לעצבן אותי
אם כבר הם הפדופילים..בעצם ההפך מפדופילים כי הם קטנים יותר. קיצר חבורה של חרמנים.אה ואני לא בחרתי את מי ללוות XDD זה המדריכים. אבל בסוף היה כיף- לא ציפיתי:) XDD גן חיות תנכי

למעלה