יש לי יום יום ראשוןןןןן

just orr

New member
בלו סאנדיי.

סתם, דווקא לא היה בלו D: כייייייי לא היה בצפר [מחר יש |חותך|] וצבעתי את הבית XD עשינו רק חצי סלון ודבק על המדרגות. בחצי יום. איך נגמור את הבית בפסח איך? >< אבל היי, עשיתי סדק בקיר [בכוונה] וסתמתי אותו עם שפכטל יאיי מי DDDDDDDD: [איזה סתומה אני. בחיי] צ'ימו

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifחזרתי מאילת!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif {זהירות חפירה}

היה די סיוט :\ בקושי אכלתי בקושי ישנתי השותפות שלי לחדר הרסו לי את החופשה ונהרסו לי האוזניות של הפלאפון
אבל חוצמזה, היה נחמד^^ ביום חמישי- הגענו בלהבהלבהלה, התארגנו בחדרים ואכלנו ארוחת ערב. יום שישי- הלכנו לקניון וקניתי מחליק (
) וגופיית פיג'מה חמודה כזאת
ובערב עשינו תחרות בין החדרים ורצנו בכל המלון כמו מטורפים >< אבל היה מצחיק
הייתה לנו סדנה עם איזה פוסטמה שחשה את עצמה רקדנית סלסה >< וגם עם אלופי אירופה, רביעיית בנים
|מואהב| וזוג מעורב
והם היו כאלה חמודים!!!! ברביעית בנים היו שניים גדולים בני 20 ו21 (שאני לא זוכרת איך קוראים להם XDD) אחד בן 19 שקראו לו סרגיי והוא בעלי לעתיד
ולקטן (גם כן קטן בן 16 ויותר נמוך ממני
) קראו דניס והוא היה כזה כפרה
והזוג המעורב היה ילדה הכי מושלמת בעולם בשם נסטיה והיא בת 13 ולבן קראו סשה והוא בן 16
(בגיל של דניס וגבוהה ממנו פי 3 XDD) והם עשו לנו פרמידות יפות כאלה והם היו כאלה כפרות
בערב היה מופע כזה של חלק מהקבוצות ואז הלכנו לטיילת וקניתי תיק עגילים וסיכות
ביום שבת- עשינו אבובים בחוף חנניה
היתה לנו עוד סדנה עם הרוסים
והצטלמנו איתם והבאנו להם מחזיקי מפתחות כאלה עם הסמל של הקבוצה ונסטיה הכפרה הזאת שמה אותו על התיק שלה
והייתה סדנא של ריקוד עם חיבור הנפש והגוף או חרא כזה XDD היה מצחיק XDD ובערב היה המופע הגדול והופענו והלך ממש טוב וגם הרביעיה ונסטיה וסשה הופיעו וצילמתי בוידיאו
(באיכות חרא
) ולסרגיי הייתה מצלמה והוא צילם תמונות שלנו!! יש לו תמונות שלי
והיום היינו בפארק טימנע או משהו כזה >< בקיצור חור באמצע המדבר והייתה לנו סדנא עם איזה מטורללת בת 5000 שחייה 11 שנה באינדונזיה וניסתה ללמד אותנו ריקוד אפריקאי XDD והיא התחילה לענטז לנו כמו איזה פרוצה XDDDDD ואז ראינו את הרוסים עולים להר והוונאבי אינונזית שאלה עם אנחנו רוצים לרקוד על ההר וכול הקבוצה שלי כזה כןכןכ!! כי רצינו לפגוש עוד פעם את הרוסים XDDD ואז רצנו, בשיא החום איזה 50 מדרגות מאבן כדי לראות את הרוסים מצטלמים על יד איזה סלע מטופש XDD אבל היה שווה
ואז נסענו סחור סחור באוטובוס והמאמנת שלי החליטה שאנחנו צריכים להצלטם >< אז עלינו על בגדי גוף והלכנו חצי ערומים באמצע המדבר כדי להצטלמם ליד סלע מכוער שאנשים חושבים שהוא דומה לפטרייה >< ואז הלכנו ל"טקס" של סיום הגימנסטראדה והרוסים היו גם שם
והם אכלו ארטיק
ואז נסענו הביתה
ושחכתי לציין, שהיינו במלון אז הלכתי למלא מים בבקבוק ודניס עמד אחרי וחייך אליי
ואז איזה מכוערת מהמטבח רצתה לקחת את המכונה והיא שאלה אותי אם גמרתי ואני כזה כןכן ואז דניס הלך למלא את הבקבוק והיא שאלה אותו מה הוא צריך והוא לא הבין מה היא רוצה מהחיים שלו XDDDD והוא כזה נבהל ונידנד בראש מילא את הבקבוק והלך XDD הוא כזה חמוד
ואו חפרתי
בקשר לשאלה
נראה לי שכן
נגיד על שם מישהו קרוב אליי שמת (טפוטפוטפו) או משהו כזה
שבוע טוב לכולן! אני ממש שמחה שחזרתי התגעגתי נורא
הרביעיית בנים בסוף המופע שלהם
באמצעי זה סרגיי
הם הלכו ככה וזה היה ממש מגניב

N e r d y

New member
אההההההה הרוסייםםם~~@~!@~!@@!~@!@~!

גאד איזה שלמות ססס ססששש סססשששההההההההה אעעעעעעעעעעעעעעע~#~!#@!$$$!@#$!#@$@
דיייי ומקסיםםםם (סרגיי נו הם קוראים לו מקסים) וטימור ודניס והאחרון ששחכתי איך קוראים לו!!#@! והכי חשוב נסטיה הזאת, גאד דאמט איזה מקסיקני איזה פלאנצ' אין פשוט מושלמת חעחעחעחחעחעח אנחנו היינו איתם באוטובוס (גם בהלוך וגם בחזור)ובהלוך הם שאלו אותי איך קוראים לי וביטאו את השם שלי במבטא מצחיק (הם ישבו מאחורייי ) חעחעחחע|מתלהב| יש מצב ראיתי אותך XDDDD היה כתוב לך עלמה בענק על היד? XDDDDDD ~קצת מלחיץ~

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifכןכןכןכן חברה שלי רשמה לי XDDD

הייתם איתם באוטובוס? *______* אני שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!! אעההה איזה כיף לך!!!!!!!1 דיברת איתם!!!!!!!
אעה קראו לו טימור!! שחכתי ממנו XDDDDDD איך קראו לרביעי? תעלומה...
איך היה נראה המופע שלכם? אנחנו היינו עם הבגדי הגוף הכחולים (והמשמינים ><) ואם ראית אותי, לא באים להגיד שלום?

N e r d y

New member
כן היינו איתם באוטובוס חעחעחעחע

בהלוך היה יותר שווה כי ישבנו ממש לידם, בחזור חולון העיפו אותנו (חצופות
) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טימור אחד החארמנים, הוא ישב מחובק כל הדרך חזרה עם מישי בת 15 מחולון! אממממ שניה אני אזכר ~טימור, דניס, מקסים ו......אממממממממ נווו פאק שחכתי! אני אשאל את אריאל
אמממ גם אנחנו היינו עם בגדי גוף כחולים, וממש ממש ממש משמינים, טוב שאת לא יודעת איזה היה שלנו
פאדיחות. את עם עמר ושחר בקבוצה נכון? ולא באתי כי לא נעים כזה XDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif סמיילונים חדשים../images/Emo157.gif../images/Emo161.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

+
אדיר D: אני לא יודעת אם להוסיף אחד מהם בנוסף לחזיר, עד שהם יעלמו... כדאי?
באלי על פרעה XD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif מממ ראשון לא מיוחד ../images/Emo3.gif

היה היום השלמות אבל מי ילך לשעתיים ערבית שעה אנגלית ושעה ספורט ?!? קיצר קמתי בערך בעשר וחצי [מוקדם מידי .. בושה לי O=] ראיתי סרט , צילמתי משהו לעבודה באומנות הלכתי לחוג [שלוש עד שש וחצי] חזרתי הבייתה ובשבע חזרות [יאיייי ! לא .] קיצר הכל עבר ועכשיו אני מתבטלת מול המחשב ועושה שיחת נפש עם עמית :) ליתר דיוק עכשיו גמרתי אותי D: ולגבי השאלה .. לדעתי שם שני לזכר לא שם ראשון .

../images/Emo26.gifבלאדי סאנדי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

יום משעמם ועצוב במיוחד... רבתי עם חברה שלי והשלמתי איתה.. רבתי עם חברה אחרת שלי והשלמתי איתה... המישהו שאני דלוקה עליו..אממ...מחבב מישהי אחרת...~צפוי~ וזהו...אני בדיכאון עכשיו... למה זה תמיד אותו הסיפור?...אוף..אני לא מאמינה אבל אני בוכה...אשכרה בוכה... בכיתי מספיק ! מצטערת על זה... חייבת לפרוק...:[ פשוט כואב כ"כ...

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

הוו,יהיה בסדר.. חברוּת בלי ריבים זו לא חברוּת טובה..אין מצב שלא תריבי עם חברה שלך.. אל תהיי בדיכאון ...
בקשר למישהו הזה שאת דלוקה עליו והוא מחבב מישהי אחרת ~מזדהה~ , אל תדאגי.. יבוא מישהו אחר.אפילו יותר טוב
אל תבכי

yos257

New member
תודה !! ../images/Emo140.gifאבל כבר בכיתי...חח...

זה יעבור אני מקווה מהר... בכל מקרה באמת תודה !! :] אם יבוא מישהו יותר טוב אני בספק...אני כבר מתאהבת בו... אררר...לשכוח ~לשכוח~ לשכוח..!! תודה

yos257

New member
אמממ זאת אני (עמית love דאגי) מהמשתמש של דוד

שלי XDDD שכחתי לגמריי מזה...

white in Angel

New member
יום ראשון הכול לחוץ...../images/Emo178.gif

היה לי יום ממש מפרך... הייתי צריכה לקום מוקדם בשביל לחזור לבצפר ולקחת משהו ששיך לי שאני צריכה להעביר אותו לתיכון ובמקום לקום ב- 7 קמתי ב-8 כי אמא שלי אמרה שהיא יוצאת להליכה ואני חזרתי לישון אחר כך כשהיא חזרה היא התקשרה 4 פעמים [WTF ארבע פעמים להתקשר אלי על הבוקר מה אין לה חיים?] בקיצור היא הביאה לי את מה שהייתי צריכה ובדרך דיברה עם היועצת שלי ש/החמיאה לי בלי סוף [ככה היא מספרת] ואחר כך עם הסגנית שאני מכירה מאוד מאוד טוב [היא גיסתה של המורה הפרטית שלי לאנגלית לשעבר אני עוזרת לה המון] ואז עזרתי לה לנקות את במקרר לפסח [מתיש] ואחרי חצי שעה עפתי למקלחת כי הייתי צריכה ללכת למתנס באזור [יד התשעה למי שמכיר] השעה אז כבר הייתה 2 כשיצאתי מהמתנס הארור הזה. וכשחזרתי עשיתי קניות לבית [למה שאמא שלי תזיז את עצמה לקנות את הקניות כשיש את הדר בבית??] הבאתי את מה שהייתי צריכה השעה הייתה 3 והייתי צריכה לצאת 4 מהבית אז נחתי שעה ועפתי לעיר להירשם לתיכון. בשעה 6 סיימתי את כול ההרשמה לתיכון.. הציונים היו מעולים התלהבו ממני ומהיכולות שלי... כתבתי המשך לדניפיק[למי שקורא] ולדאגיפיק [למי שקורא] ועכשיו יש אורחים אני גמורה מעייפות ואני מורידה מליון דברים עכשיו.. וחשבתי כול הזמן על המרתון פלורה..
תשובה לשאלה של מיקי
האמת שזה תלוי כי אם זה משהו שאני ממש ממש ממש אוהבת אז זה לזכרו ואם זה משהו שקרום אלי מאוד אבל אני לא עד כדי כך אוהבת אותו אז לזיכרו..

ענבז

New member
../images/Emo108.gifיום ראשון יקר במיוחד-עזריאלי../images/Emo13.gif

כל היום הייתי עם חברות והיה ממש מצחיק... קניתי מלא דברים והיה נחמד כי בד"כ אני חייבת לנסוע עם אמא והיום רק עם חברות :) יו חברות פדחניותת XD שאלה יומית: לא, לא הייתי עושה את זה, כי זה מעיק על כל החיים של הילד אחר כך וזה משפיע. לא בקטע מיסטי או משהו, בקטע שאתה אף עפם לא תהיה רק בנאדם, אלא תמדי תהיה גם אנדרטת זיכרון של מישהו.. וזה נורא בעיניי

McGirl For Life

New member
היום שלי- יום מעולה!!!

התעוררתי ב11 וחצי - אוחח איזה כיף שיש חופשששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשיתי עם אחי ספיישל מלך האריות, וספיי קידס והיה ממש כיף!!! אחרי זה המשכתי עם אמא שלי את הפאזל של ה1000 חלקים של הפסל של גאודי בברצלונה שהבטחנו לסיים עד סוף החופש וכבר עשינו שליש ממנו...יאי לנו!!
ובגלל שאתול עשיתי בייביסיטר לילדים של המורה שלי לריקוד (כן בטח בייביסיטר... באתי לשם התיישבתי על הספה הדלקתי טלויזיה ולא זזתי שעה שלמה והילדים התעסקו עם עצמם...><") וקיבלתי 20 שקל, סוף סוף היה לי מספיק כסף לקנות את הדיוידי של הגרייטסט היטס!!! אז פשוט הלכתי וקניתי אותו!!!! חיחיחיחיחיחיחחיחיחיחיחחי אחרי זה הלכתי לחוג, וחזרתי ורציתי לראות אותו אבל לא הספקתי כי רציתי לראות אותו עם כל "וואו" שמסביב: בדיוידי, עם המערכת סאונד על פול ווליום כמו בקולנוע, פופקורן, אף אחד בבית-כדי לצרוח את המילים של השירים כמו מטורפת בלי שאף אחד יפריע לי ולשגע את השכנים XXDDDDDDDDDD אבל אבא שלי ישן אז........... כל זה יקרה מחר!!
בינתיים הדיוידי יושב לו פה מולי בתום ליבו, עם אחיו-הדיוידי של וונדרלנד, ומחכה לתור שלו.... בקיצור... הנה אני וה"אחים" (כן אני מטורפת, אני יודעת...
)
לא לשים
לאיך שיצאתי....................................

McGirl For Life

New member
ה"אחים" לבד ולגבי השאלה...

הייתי קוראת לילד שלי על שם מישו שאהבתי מאוד מאוד והוא מת, אבל סתם ככה מישו שאני מכירה או בן משפחה או משו לא נראה לי...
הגרייטסט היטס והוונדרלנד בדד בלעדיי
הוא היה דיוידי האחרון בחנות!!!! אוחח אני כזאת מזליסטית...

למעלה