../images/Emo41.gifחזרתי מאילת!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif {זהירות חפירה}
היה די סיוט :\ בקושי אכלתי בקושי ישנתי השותפות שלי לחדר הרסו לי את החופשה ונהרסו לי האוזניות של הפלאפון
אבל חוצמזה, היה נחמד^^ ביום חמישי- הגענו בלהבהלבהלה, התארגנו בחדרים ואכלנו ארוחת ערב. יום שישי- הלכנו לקניון וקניתי מחליק (
) וגופיית פיג'מה חמודה כזאת
ובערב עשינו תחרות בין החדרים ורצנו בכל המלון כמו מטורפים >< אבל היה מצחיק
הייתה לנו סדנה עם איזה פוסטמה שחשה את עצמה רקדנית סלסה >< וגם עם אלופי אירופה, רביעיית בנים
|מואהב| וזוג מעורב
והם היו כאלה חמודים!!!! ברביעית בנים היו שניים גדולים בני 20 ו21 (שאני לא זוכרת איך קוראים להם XDD) אחד בן 19 שקראו לו סרגיי והוא בעלי לעתיד
ולקטן (גם כן קטן בן 16 ויותר נמוך ממני
) קראו דניס והוא היה כזה כפרה
והזוג המעורב היה ילדה הכי מושלמת בעולם בשם נסטיה והיא בת 13 ולבן קראו סשה והוא בן 16
(בגיל של דניס וגבוהה ממנו פי 3 XDD) והם עשו לנו פרמידות יפות כאלה והם היו כאלה כפרות
בערב היה מופע כזה של חלק מהקבוצות ואז הלכנו לטיילת וקניתי תיק עגילים וסיכות
ביום שבת- עשינו אבובים בחוף חנניה
היתה לנו עוד סדנה עם הרוסים
והצטלמנו איתם והבאנו להם מחזיקי מפתחות כאלה עם הסמל של הקבוצה ונסטיה הכפרה הזאת שמה אותו על התיק שלה
והייתה סדנא של ריקוד עם חיבור הנפש והגוף או חרא כזה XDD היה מצחיק XDD ובערב היה המופע הגדול והופענו והלך ממש טוב וגם הרביעיה ונסטיה וסשה הופיעו וצילמתי בוידיאו
(באיכות חרא
) ולסרגיי הייתה מצלמה והוא צילם תמונות שלנו!! יש לו תמונות שלי
והיום היינו בפארק טימנע או משהו כזה >< בקיצור חור באמצע המדבר והייתה לנו סדנא עם איזה מטורללת בת 5000 שחייה 11 שנה באינדונזיה וניסתה ללמד אותנו ריקוד אפריקאי XDD והיא התחילה לענטז לנו כמו איזה פרוצה XDDDDD ואז ראינו את הרוסים עולים להר והוונאבי אינונזית שאלה עם אנחנו רוצים לרקוד על ההר וכול הקבוצה שלי כזה כןכןכ!! כי רצינו לפגוש עוד פעם את הרוסים XDDD ואז רצנו, בשיא החום איזה 50 מדרגות מאבן כדי לראות את הרוסים מצטלמים על יד איזה סלע מטופש XDD אבל היה שווה
ואז נסענו סחור סחור באוטובוס והמאמנת שלי החליטה שאנחנו צריכים להצלטם >< אז עלינו על בגדי גוף והלכנו חצי ערומים באמצע המדבר כדי להצטלמם ליד סלע מכוער שאנשים חושבים שהוא דומה לפטרייה >< ואז הלכנו ל"טקס" של סיום הגימנסטראדה והרוסים היו גם שם
והם אכלו ארטיק
ואז נסענו הביתה
ושחכתי לציין, שהיינו במלון אז הלכתי למלא מים בבקבוק ודניס עמד אחרי וחייך אליי
ואז איזה מכוערת מהמטבח רצתה לקחת את המכונה והיא שאלה אותי אם גמרתי ואני כזה כןכן ואז דניס הלך למלא את הבקבוק והיא שאלה אותו מה הוא צריך והוא לא הבין מה היא רוצה מהחיים שלו XDDDD והוא כזה נבהל ונידנד בראש מילא את הבקבוק והלך XDD הוא כזה חמוד
ואו חפרתי
בקשר לשאלה
נראה לי שכן
נגיד על שם מישהו קרוב אליי שמת (טפוטפוטפו) או משהו כזה
שבוע טוב לכולן! אני ממש שמחה שחזרתי התגעגתי נורא
הרביעיית בנים בסוף המופע שלהם
באמצעי זה סרגיי
הם הלכו ככה וזה היה ממש מגניב