The McWeeknd

../images/Emo109.gifאמגגגגגגגגג פיטר פןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יואו ראיתי את הסרט הזה ביסודי בערך ופשוט התאהבתי בו (ביסודי!!)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo89.gif אני זוכרת שראיתי אותו בכיתה ו' XD

זה היה במסיבת פיג'מות XD ואנחנו ראינו את הסרט בחדר וצור ראתה בית השעווה או איך שלא קוראים לסרט הקריפי הזה, ואז היא הגיעה כשהוא נפגש עם כל הילדים האלה שהם חיות וכולנו ריירנו עליו XD ~ חפירה~

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifייאי! את קוראת Vampire Academy!

מה את חושבת על דימיטריושקה?
*-* תקראי את השלישי! וגם הרביעי יצא לא מזמן...ולחברה שלי כבר יש אותו, אז כשהיא מסיימת היא נותנת לי. תתחדשי על הדיסק! :) ובאיזה פרק את בעל טבעי?

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifאעאעאעאע!!

בטח שאני קוראת את Vampire Academy!! מה שמזכיר לי שאני חייבת לך תודה כי את המלצת לי עליו...אז תודה!!
, זה באמת אחד הספרים הטובים שקראתי! אני חולה על דימיטרי
הוא כזה חמוד
....אממ יש לי את השלישי אבל אני מחכה קצת כי אני חושבת שהרביעי לא הגיע עדיין לארץ....
תודה על התתחדשי!.....כבר הספקתי לחרוש עליו...חחח אני נמצאת בעל-טבעי רק בפרק 10 בעונה הרביעית
....זה די מבאס בגלל שבטעות גיליתי מה קורה בסוף העונה אז אני לא במתח.....את כבר סיימת לראות את העונה הרביעית, נכון? התחילו לשדר אצלכם את החמישית?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחח על לא דבר.XD

הוא בהחלט חמוד!*-* את עושה טוב בזה שאת מחכה עד שיגיע לארץ... כה,סיימתי את העונה הרביעית. D: לא נורא שגילית...זה די צפוי ת'אמת.
כי אחרת על מה הם היו עושים את העונה החמישית? ונופ, העונה החמישית מתחילה בספטמבר..אז עוד מעט D:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifSure, sure...../images/Emo6.gif

שיר השבוע לא של מקפליי
שירים של AAR.
קליפ השבוע
הטריילרים של ניו מון. :)
תוכנית השבוע
ורוניקה מארס. הכי גאים שיש.
סרט השבוע
טויילייט.
ציטוט השבוע
המילים של Que Se Siente. >:
מאכל השבוע
גלידה. D:
מתנגן בראש/בפלייליסט
Que Se Siente של המורדים.
תמונת השבוע

../images/Emo103.gif../images/Emo129.gif חח שימו לב איך...

דווקא הנשים מסתכלות לכיוונים אחרים חוץ מאשר המשחק אומהשזהלאיהיה
כנראה שזה באמת משחק כדורסל

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifאיך אפשר בלי על-טבעי?../images/Emo6.gif

חחחח יש סיכוי ששמתי את זה כבר פעם אחת. XD

sweet shir

New member
כתבתי הודעה והיא נמחקה%#@ סעמק.

חה אני גרמתי לך להתעצב. סורי XD הידעת שאיי פרדיקט אה ריוט זה של קייזר צ'יפס? רק עכשיו גיליתי. XD ומסתבר שגם או מיי גוד איי קאנט בליב איט (לילי אלן פיט. מארק רונסון) זה גם קאבר שלהם! איזה הזוי XD וכבר אמרתי לך שהתמונה מהממת. :)

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחח ידעתי את כל מה שכתבתXD

וואי, אבא שלי אמר שב18 אני ואח שלי הולכים לעשות מבחן תיאוריה לנהיגה... ולקחתי עכשיו מבחנים באינטרנט וזה הרבה יותר קל משחשבתי.
ואחרי שניקח את המבחן ו(אם)נעבור אנחנו נוכל לנהוג. D:

sweet shir

New member
פסדר מה את חשה ../images/Emo11.gif

הידעת שדאגי אמר -ברצינות- בראיון לפני כמה שנים שהוא ביסקסואל? אההה את זה לא ידעת נכון???? אההא#@$ חח סתם. אבל רציני הוא אמר את זה. ולא בצחוק. איזה הזוי. איך אני לא ידעתי מזה?!?! אני בהלםXD אני גם צריכה לעשות תיאוריהD: אבל התיאוריה פה לא קלה חחחח

למעלה