תסתכלו על זה כעל נעילת השרשור.

furfur23

New member
../images/Emo108.gif אהה ו..

לא נראה לי שיובל המבולבל היה פעיל כשהיינו קטנים

טוב עד עכשיו הייתי בעדך!!!!

אבל אתה חייב פאקינג להפסיק לנופף בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי אתה רוצה לגרום לה להרגיש רע, אבל זה יוצא שאתה מדכא את כולם!!!!!

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאווּ! פגשת את דה יוזד!

ואתה יודע הכל על כל מה שקשור בהם, ואנחנו, האנשים הקטנים, צריכים לכבד אותך!!1 ... לא. תרגע.-.-"

המציאה את הגלגל?../images/Emo176.gif

אם אתה אומרO.ם חש? כן. אם תספור את מס' הפעמים ששמת פה את התמונה הזאת אתה לא תבין איך לא הבנת בעצמך שאתה חש. איכ. יובל המבולבל? הוא סווווווו לאסט איר. |ובקשר להומופוב, זוהי תוספת קטנה משיחתנו האחרונה -וטוב שכך- במסנג'ר|

AvLaViGnE

New member
את כל כך ילדה שאני לא הולך להסביר לך

איך ולמה יש לי אותו גם אם אני אסביר לך את לא תביני... אבל יש עובדות.. והעובדות אומרות שיש לי אותו...

אני יודעת איך יש לך אותו!../images/Emo176.gif

הפנטת אותו נכנסת לו לראש וככה לקחת לו את הפלאפון! עכשיו הכל ברור, ואל תדאג, אני מבינה

AvLaViGnE

New member
כן דפקתי לו פסנתר בראש....

הוא בן אדם בדיוק כמוני וכמוך.. יש לו רגשותת.. הוא אוכל הוא משתין הוא אפילו נושם... ברגע הוא מכיר בן אדם מבוגר נחמד שזה לא אני ... אז למה שהוא לא יתחבר איתו? כי הוא הבסיסט של דה יוזד?.. הוא בן אדם.. הוא יכול להתחבר איתי איתך ועם עוד הרבה הוא גם בן אדם אני מקווה שזה עונה לך על השאלה למה יש לי תמספר שלו..

Let it Bleed

New member
בנאדם../images/Emo217.gif

אתה תמיד סותר את עצמך! לפני שנייה אמרת שהוא אלוהים ואי אפשר להתחבר איתו. סססס'

AvLaViGnE

New member
בואי נסגור את הריב השטותי הזה פה..

אני לא חש ולא בטיח אני פשוט קצת מבוגר פה יותר מכולם ואני דיי בטוח שאני מכי את דה יוזד לפני כוווולם פה.. וקשרתי את גורלי איתם, עוד כמה חודשים או שנים את תתבגרי ותישתני ודה יוזד כבר לא יעשו לך את זה ואני "תקוע" עם הקעקוע שלהם עד היום האחרון שלי אז תיהי בטוחה בדבר אחד.... אני מבין בדה יוזד ובכל הז'אנר הזה יותר ממך ובטח שהרבה יותר מהסתומים שיושבים שם בראש 1 אז שחררי... ואני לא זוכר על מה הייתה השיחה האחרונה שלנו במסנג'ר אבל נראה לי שאת לא יודעת מזה הומופוב בכלל...

זה שאתה עשית קעקוע שלהם-../images/Emo176.gif

לא מעיד על היותך מעריץ מדהים, אלא מעיד על היותך איך אומרים? -טיפש. לך תדע אם אתה תאהב אותם בעוד כמה שנים -כשתתבגר [כי אתה לא בוגר עכשיו
], ואז אתה באמת תהיה 'תקוע' עם הקעקוע הזה. ולגבי שיחתנו האחרונה, זה באמת כבר לא חשוב, אבל יצאת חרא והומופוב. הי! איזה קטע, אני יודעת מה פירוש המילה.

AvLaViGnE

New member
יש לי הרבה קעקועים והוא הכי חכם שלי

אני לא אצטער עליו אף פעם... האישיות שלי כבר עוצבה.... את ילדה בת 15 שעוברת את תהליך ההתבגרות ואת לא יודעת מה את רוצה מעצמך ויכול להיות שעוד שנתיים בכלל תשכחי מי אלו היו... זה נשע פטאתי ומפגר אבל מי שעבר את גיל 20-21 יבין אותי אני תמיד יואהב אותם :)

GD ROCKS

New member
טח.

"אני לא חש ולא בטיח" "אני קצת מבוגר פה יותר מכולם ואני דיי בטוח שאני מכי את דה יוזד לפני כוווולם פה.." אתה כלכך הגיוני
תפסיק להתנשא. יופי זה שאתה מבוגר וגם נגיד שומע יותר זמן מאיתנו את הגאנר לא אומר שום דבר.

AvLaViGnE

New member
בוא אני אגיד לך מזה אומר

רוב האנשים פה הם גל של אנשים בני 15-16 שקפצו על הגל הזה של האימו של מיי קימיקל רומנס וכל אלה שנכנסו חזק לשוק הישראלי... ודרכם הכירו את דה יוזד.... שגם הם התמסחרו קצת מישהו יודע משהו על story of the year???? yelloewcard????? מישהו מכיר אימו חוץ מ אמ סי אר הזבל הזה? כל אחד פה מרגיש כאילו הוא ייסד תמוזיקה אני לא אתפלא אם אנשים פה יודעים מזה אימו ושדה יוזד זה אימו... אני בן 23 וחצי עוד מעט ואני מכיר את דה יוזד קרוב ל 6 שנים... יש אנשים שהיו פה בני 9 כשאני הכרתי אותם אז שאף אחד לא יזיין לי פה תמוח מי מכיר אותם יותר מי מבין יותר ומי לא יודע מה יש עובדות... ואני לא הולך להגיב יותר על השטויות שאתם מדברים אני לא מתרגש פה מאף אחד כי אני יודע שרובכם ילדים בני 15 שלא מבינים בכלל מזה מוזיקה סתם הולכים בשיטת העדר ומרגישים קולים שהןם שומעים אימו.. אז בבקשה.... עברתי תגיל.... והתמונה היא בשבילכם באהבה :)

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifואי ואי ואי..חפרת../images/Emo3.gif

ואתה עדיין נשמע מתנשא.. וכשאתה היית בן 15, נניח, הבנת במוזיקה?

למעלה