חחחחחח כפרעלייך את יודעת אני חוששת [!] שאפילו [!] התגעגעתי אלייך קצת [!] בזמן שלא היית פה
O O L g i T New member 7/7/07 #163 חחחחחח כפרעלייך את יודעת אני חוששת [!] שאפילו [!] התגעגעתי אלייך קצת [!] בזמן שלא היית פה
W whatascene New member 7/7/07 #165 אני כל הזמן פה ברוחי.. סתם הצבא הזה, נו =\\ גם אני התגעגעתי אלייך מותק =) הו, מה קרה לחפירות האינסופיות? ושרשורי הספאם?! הו שרשורי הספאם!!
אני כל הזמן פה ברוחי.. סתם הצבא הזה, נו =\\ גם אני התגעגעתי אלייך מותק =) הו, מה קרה לחפירות האינסופיות? ושרשורי הספאם?! הו שרשורי הספאם!!
B bloody marey New member 6/7/07 #89 ראש 1 התעלו על עצמם D: הם שמו פוסטר שלהם בפוסטרמאניה D: לא חשבתי שיהיה , בגלל שהם לא כל כך מפורסמים, אבל היה נחמד לראות פוסטר שלהם ליד פוסטר של מיי כמיקל XD
ראש 1 התעלו על עצמם D: הם שמו פוסטר שלהם בפוסטרמאניה D: לא חשבתי שיהיה , בגלל שהם לא כל כך מפורסמים, אבל היה נחמד לראות פוסטר שלהם ליד פוסטר של מיי כמיקל XD
T taltol14 New member 5/7/07 #56 ../images/Emo207.gif מישהו יודע איפה אפשר.. ../images/Emo97.gif לקנות את ה-DVD של דה יוזד Berth?
G GD ROCKS New member 5/7/07 #57 *מצטרפת לשאלה* גם פיסז מאנדס או איך שלא כותבים את זה. אני פשוט חייבת את הדיוידים שלהם!
L Lintu666 New member 5/7/07 #63 אי אפשר להשיג בארץ לפי מה שאני יודעת.. אבל בהחלט שווה להזמין אותם מחו"ל,הם מדהימים
T taltol14 New member 5/7/07 #64 מה?? ../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif אוףף זה הרס לי את היום תכננתי לקנות אותם ;;
C cultured milk New member 5/7/07 #67 בתו השמיני מוכרים. אני קניתי שם. ובמקרה שאין, תמיד אפשר להזמין.