תסתכלו על זה כעל נעילת השרשור.

AvLaViGnE

New member
אני בעד

צריך להפסיק את הריב המטופש הזה כאן ועכשיו... אני מפסיק !

נו באמת!!!!! די כבר!!!!

למה אתה עושה את זה???? לא נמאס לך לריב?!!? די!!! הורס את האווירה לכל הפורום!!!!

cultured milk

New member
וואו, וואו, וואו.

נראה לי שכדאי שנפסיק לפני שהוא יפרסם פה תמונות שלו ושל ברט במיטה או משהו, או מסבנים אחד את השני באמבטיה.

cultured milk

New member
אני לא אשקר לך,

אני מלאת קנאה לכל אחד שראה את דה יוזד או כל להקה אחרת שאני אוהבת. אבל בן אדם, אתה מדבר כאן על כמה שאתה בוגר כשאתה כ"כ לא. אז, נסעת במיוחד להופעה? איפה היא הייתה? היה כיף? הם נחמדים? נהנית? למה הוא הזמין דווקא אותך למאחורי הקלעים? סתם מעניין אותי, אני רצינית לגמרי. ובנוגע לנשיקה, אתה נישקת אותו או הוא אותך? עם לשון והכל? הוא פתאום קפץ עליך?

AvLaViGnE

New member
מישהו פה ראה אותי אומר שאני בוגר?...

אני רק טענתי שילדה שהייתה בת 11 כשאני הכרתי את דה יוזד לא יכולה לבוא ולהתחיל ללמד אותי.. על הלהקה על הז'אנר ועל המוזיקה כי מה שאני כבר שחכתי היא עוד לא למדה ובקשר לכל סיפור ההופעה... אם אני אספר שוב תסיפור הזה כולם פה שוב יתעצבנו ואין לי כוח לכן אני אספר בקצרה בלה בלה בלה פגשתי את ג'ף במקרה ברחוב יום לפני בלה בלה בלה למחרת קבענו שניפגש בחוץ עם ברט וזה ובלה בלה בלה נתתי לברט זיפו מתנה בלה בלה בלה והבק סטייג היו קומה שנייה כזה מין מרפסת אז אני עמדתי למה וצעקתי לו כל מיני דברים ונתתי לו תסיגריות שלי מתנה בלה בלה בלה ואז הוא הזמין אותי לבק סטייג ובאתי אליו מאחורה ודפקתי לו בוסה בשפתיים ואמרתי לו שאני אוהב אותו הכי בעולם ובלה בלה בלה הופעה וזהו החסרתי מלא דברים ומלא פרטים אבל זה העיקר

O L g i T

New member
לא רציך לראות אותך בשביל לדעת שאתה לא בוגר

את כל השאר לא קראתי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifתסלחו לי שאני ממשיכה עם הדיון הזה,

אני פשוט חייבת להגיד כמה מילים. [אני תמיד קוראת בפורום ומגיבה לעיתים רחוקות]. איש! אתה בנאדם מגוחך ביותר. באמת, אני לא באה לפגוע או משהו. לעומת מה שאתה חושב, יש פה גם אנשים בני 18 *אהמ*. כןכן, מפתיע אותך שלא כולם פה בני 15-16? קורה. אז כן, אני בת 18 ואני שומעת את ד'ה יוזד בערך שנתיים ואת הסגנון הזה בכללי בערך 4 שנים ו-ואללה, אני מכירה את Yellowcard. אני אפילו מכירה את כל השירים שלהם ויודעת אותם בע"פ. איזה קטע, הא? קטע שאתה לא היחיד בעולם שמכיר אותם. בקיצור, אתה בנאדם בן 23 עם מנטליות של עוּבר. וזה פשוט כלכך מפגר שכל פעם שמישהו פה אומר משהו שקצת מעצבן אותך, אתה שם תמונה שלך עם ד'ה יוזד. [אה ואגב, "התנשקתי עם ברט" ו"התנפלתי עליו בכל גופי ודפקתי לו נשיקה" זה לא בדיוק אותו דבר
. גרמת לי לחשוב לרגע שברט גיי ושהוא התחיל איתך.כוסון.] בקיצור, עצה ידידותית [או משו] - צא מהסרט שאתה חי בו. [כל שאר האנשים בפורום, סורי על החפירה.לילהטוב
].

O L g i T

New member
למה כשאצלי נלחץ אנטר זה לא שולח ישר???

ידעתי שאת מדברת דברי שקר

whatascene

New member
גם כן את

אצלי זה נשלח ישר. אולי זה כי יש לי פיירפוקס או משהו? ממ..

למעלה