תסתכלו על זה כעל נעילת השרשור.

פשש, עוד מעט בן 24,../images/Emo175.gif

- ומתנהג כמו בן חמש. לא נעים להגיד, ביום שMCR ישתייכו לקטגורית ה"אימו" במלוא המובן, אתה תהיה בן אדם נחמד. [ וכן מיטל, אני פה ^^ ]

../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif

לא ראית את ההודעה שלמעלה? שאסור להגיב בשרשור הזה יותר?XD אמ, וצר לי לבשר לך, אבל אמסיאר מוגדרים לרוב כאימו אבל מי שם?

Let it Bleed

New member
יוא.../images/Emo217.gif

מזה עלית לי על העצבים עכשיו! מה אתה רוצה לנגיד?! יאו אפשר גם לנשק אותך?!!?!!! זין. מי יודע אם זה בכלל נכון שנישקת אותו. רק שתדע שאתה חרא של בנאדם! עכשיו בטח תכתוב לי תגובה מתנשאת סתומה שכזאת ותשים תמונה שלך ברטוש!!1 לך להזדיין.

AvLaViGnE

New member
חחחחחחחח ברטוש???

הרגת אותי.. ברטוש.. לא ארשום לך תגובה ולא כלום, לא אכפת לי תחשבי מה שבא לך נישקתי אותו או לא זה כבר עניין שלי ושלו :)

Let it Bleed

New member
*שלך עם ברטוש../images/Emo217.gif

באמת? למה שלא תתקשר לג'ף תגיד לו להעביר את ברט ונשאל אותו? הרי אתה חבר כל כךךךךך טוב של ג'ף אז אין בעיה שזה יקרה, לא?

AvLaViGnE

New member
חחחחח את גורמת לי לרחם על כולם

תפסיקי... הרי ג'ף הוא אלוהים אי אפשר להיות חבר שלו או סתם להתחבר איתו.... כי אנחנו לא טובים כמוהו... עזבי אני לא אגיב... בבקשה דיי...

~לא קשורה~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
. הרגת אותי בנאדם. אני יושבת וקוראת את ההודעות שלך אחת אחת, ותרשה לי לאמר לך שאתה יוצא פשוט דביל. בן כמה אמרת שאתה? 23? וואלה, אם לא היית אומר את זה כל כל חמש שניות, הייתי בטוחה שאתה בן 10. הנה עצה בשבילך: תתחיל להתנהג בהתאם לגיל שלך. זה שאתה שומע את דה יוזד כבר 6 שנים, לא הופך אותך ליותר טוב מאף אחד פה. GET A LIFE. אתה אומנם בן 23, אבל אתה יוצא נורא קטן כשאתה יורד על כולם פה.

cultured milk

New member
נה, זה לא כי רציתי.

זה פשוט שאחרי שהייתי בבית של קווין והוא התעקש להתנשק איתי ולתת לי את המספר פלאפון של ג'ף... פגשנו את ג'פרי סטאר שפשוט לא יכול היה לעמוד בפני. הרי הם בסך הכל בני אדם! כמו אבריל לאבין!!1

AvLaViGnE

New member
מישהי פה מקנא .......

תראי איזה קרובים אנחנו.... אני נגעתי\נישקתי\הסתחבקתי\הוזמנתי על ידו למאחורי הקלעים\והחלפתי חוויות ועוד ועוד ועוד אהה וכמובן ראיתי הופעה שלמה של דה יוזד 16 שירים... שבניהם אפשר למצוא את on my own blue and yelloew Hospital the taste of ink take it away im a fake a box full of sharp objects maybe memories ועוד כמה.... איך ההרגשה לדעת את זה ? איזה קנאים הישראלים....

AvLaViGnE

New member
חחח מה חיי בסרט?

עוד תגידו שאני ממציא את זה חחח יש הוכחות אתם פשוט מקנאים ולא יכולים לפרגן ואני נהנה מזה

צודקת במאה אחוז!!!../images/Emo45.gif

זה ממש עבר את גבול הטעם הטוב!!!!!!! בהתחלה זה היה מגניב וממש התרגשתי ואפילו שמחתי בשבילך!!כי באמת זה שווה בטרוף והכל ...אבל די!! אתה כל הזמן מנופף בזה ומדבר על זה אם זה קשור לשיחה וגם אם לא!!! ואתה גם מזלזל בכל בנאדם שנמצא בפורום הזה!! פגשת אותם באמת עם כל הרצינות והכבוד ,כיף לך וזה באמת דבר נפלא ,אבל זה לא נותן לך אישור לחשוב או להתנהג לכולם כאילו אתה איזה גאון מוזיקלי ושכולם פה איזה חבורה של סתומים שכאן רק בגלל שהם חושבים שזה פאקינג "מגניב" או בגלל שהם אוהבים את MCR ...נכון אני בת 17 ואתה גדול ממני ומכל השאר בכמה שנים טובות,אבל זה לא אומר שאתה יודע טוב יותר מאיתנו!!!( וגם אני אוהבת את story of the year, yelloewcard ואתה לא ממש מחדש לאף אחד, וזה לא אומר שום דבר!! אתה רוצה שעכשיו אני אתן לך רשימה של להקות ואני אתחיל לשאול אותך אם אתה מכיר אותם או לא? זה מגוחך!!!) אני כאן פשוט כי אני אוהבת את הלהקה ומאוד שמחתי שיש להם פורום ובשביל זה כולנו פה! אז במקום לשבת ולזלזל אחד בשני בואו נסיים את הויכוח הטיפשי הזה סוף סוף כי זה ממש מיותר ,ואני לא יודעת איך השאר מרגישים אבל לי ממש נמאס מזה!!! אני לא מפקפקת בזה שפגשתה אותם ושהם היו נחמדים אלייך אני שמחה בשבילך ואני באמת מפרגנת מכל הלב!! אבל באמת אתה מקשה עליי (ואולי גם על השאר) לפרגן לך ,כי אתה יושב ומעליב את כולם וחושב שהוא יותר טוב מאיתנו!!

Rose131

New member
חשבתי שהם רק בני אדם למה זה כזה מרגש לגעת בו?

סתרת את עצמך קצת..

whatascene

New member
ממש בסט באדיז.

בוא נסגור את זה ככה - אם אתה בפורום בשביל לחפור לאנשים על כמה שאתה מגניב וכל זה, you might as well leave. באמת שזה לא מעניין אף אחד. סבבה שפגשת אותם, איזה כיף לך וכל זה, אבל כשאתה מתחיל לדחוף את זה לאנשים לפנים? מה נראה לך שזה יעשה, שנפתח לך איזה סקשן בפורום בתור האליל שלנו כי דיברת איתם? וואלה, סחטיין, ראית אותם בלייב. עדיין לא עושה אותך יותר טוב מאף אחד אחר בפורום הזה. וגם אין שום סיבה להמשיך עם החפירות שלך על כמה אף אחד לא מבין במוזיקה כמוך, כי דבר כזה לא אומר, חלילה, שיש לך הבנה כלשהי.

למעלה