שרשור טרום הסינגלס06-האחרון

tkuihehr

New member
../images/Emo226.gif שרשור טרום הסינגלס06-האחרון

אוקיי אוקיי אוקיי אולי אני לא פה בערב, אבל זה לא אומר שלא אהנה מהסינגלס אתם לא חייבים לכתוב פה כלום, תשמרו כוחות לשרשור 500+ הודעות שתעשו הערב. אבל בכל זאת, מישהו כאן?! להעביר את הכמה שעות שלפני? [מה גם שצריך להתאמן בשרשור רצוף, ביום שישי יש לנו יותר מ4 שעות!!] מישהו כאן, פליזי פליז? לשעה לפני שאני יוצא
?

tkuihehr

New member
לא החלטה שלי

אבל הבת מצוה של הבת דודה, אהנה שם בכוח אני מפסיד יותר מדי דברים בשביל הדבר הזה. מה נשמע?

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

אויי לונורא.. תלך אבל בהרגשה אוו הנה הת מצווה נראה את המשפחה.. לפחות תאכל שם עוגה טעימה:)
אממ לא משהו..
מה איתך?!

tkuihehr

New member
דיכי של היום שיעבור מחר?

[או היום בסינגלס] או משהו יותר כבד?

dragonit12

New member
של הכל..

לא נראה לי שזה עובר.. אני רוצה שזה יעבור כבר ויפסיק והכל..אבל זה לא רוצה לעבור.. כנראה טוב לו אצלי

tkuihehr

New member
אז סלקי אותו, בכוח

היום אני שמחה ,ואז להסתובב בכוח עם הפרצוף הזה
על הפנים, בהתחלה זה לא יעבוד, ואח"כ כבר כן
מקווה שיעבור לך זריז, אני לא יודע בדיוק מה הסיבה, אבל בטוח שכשלא תחשבי עליה הדיכאון יעבור.

dragonit12

New member
מנסה..

זה לא עוזר.. ניסיתי כבר הכל.. זה תמיד ישאר בתוכי ובפנים.. זה חתום כבר באש..לצערי.. מקווה שיהיה בסדר..

tkuihehr

New member
למה את קיצונית

בשנה הבאה תסתכלי על היום ותקלטי שוואלה, סתם שטויות, הכל עבר ומאחורייך. את תשמחי ותחייכי והכל יהיה הרבה יותר מבסדר וזה לא עוד מלא זמן, מקסימום שבוע

dragonit12

New member
אני מקווה..

ותאמין לי שאני לא אוהבת להיות בדיכי בגלל זה.. ולזכור הכל..וזה.. זה מעצבן אותי.. וכואב לי.. ועצוב לי.. והכל..

tkuihehr

New member
רציתי, רק לאחל לכם

שידור מעולהההההההההה שירים טוביםםםםםםםם ושרשור ענאאאאאאאאאק והנאה גדולה תהנו, וספרו לי אח"כ ,כשאחזור מקנא... אני רוצה להיות בסינגלס

dragonit12

New member
אמממ...

לכי לירושלים:) יש בשפע(?) יאללה עושים מפגש קטנטן שם ?!

למעלה