מצטרף ל"נעבור את זה ביחד"
T tkuihehr New member 27/12/06 #64 מישהו כייס אותי! נעלם לי השלג מהכיס והכל רטוב עכשיו, נהרס כל הקטע, מצטער.
Y yhaa hi New member 27/12/06 #61 כבר יותר משעה ועוד לא הגעת../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif כתבת ב47
Y yhaa hi New member 27/12/06 #63 תפוז טיפש../images/Emo46.gif באמת שזה תפוז!! הם תמיד עושים לי דווקא!
R redgirl2 New member 27/12/06 #8 אני כאן קצת ../images/Emo9.gif אני חושבת שאני נעשית חולה..ואני מאוד מקווה שאני טועה.. מה נשמע?! יש מצב רוח!? ואממ אלון..בת מצווה = ארוע משפחתי = אלכוהול = צחוקים תהנה!
אני כאן קצת ../images/Emo9.gif אני חושבת שאני נעשית חולה..ואני מאוד מקווה שאני טועה.. מה נשמע?! יש מצב רוח!? ואממ אלון..בת מצווה = ארוע משפחתי = אלכוהול = צחוקים תהנה!
R redgirl2 New member 27/12/06 #12 כן! כי כיף שכיף ../images/Emo3.gif תנסי גם זה שווה אני לא מתכוונת להשתכר...לתפוס קצת ראש להשתחרר..זה נחמד וחוץ מזההההה..נועם האמת תנסי לראות את הטוב בכל דבר רע שקורה לך ותראי שיהיה לך גם כיף ואת הכי אמורה להבין אותי אחרי פולין..מה לא?!
כן! כי כיף שכיף ../images/Emo3.gif תנסי גם זה שווה אני לא מתכוונת להשתכר...לתפוס קצת ראש להשתחרר..זה נחמד וחוץ מזההההה..נועם האמת תנסי לראות את הטוב בכל דבר רע שקורה לך ותראי שיהיה לך גם כיף ואת הכי אמורה להבין אותי אחרי פולין..מה לא?!
T tkuihehr New member 27/12/06 #19 האמת, אני אוהב את הגישה הזאת ובדרך כלל אני גם דוגל בה, בימים האחרונים זה לא נראה, אבל בד"כ אני שמח
D dragonit12 New member 27/12/06 #16 חחחחחחחח ואממ אלון..בת מצווה = ארוע משפחתי = אלכוהול = צחוקים חחחח וואיי מבאס להיות חולה.. ואני אומרת את זה מניסיון לונורא תשמרי על חום הגוף שלך ושלא יהיה לך קר ותיהיה בסדר
חחחחחחחח ואממ אלון..בת מצווה = ארוע משפחתי = אלכוהול = צחוקים חחחח וואיי מבאס להיות חולה.. ואני אומרת את זה מניסיון לונורא תשמרי על חום הגוף שלך ושלא יהיה לך קר ותיהיה בסדר
D dragonit12 New member 27/12/06 #40 חחח מקווה שהיא תלך.. מקווה שהכל יעבור כבר.. נמאס כבר.. זה לא השפעת הזאת..זה הכל.. גרררר!
R redgirl2 New member 27/12/06 #42 זה תקופה והיא תעבור! אל תדאגי ../images/Emo9.gif חוץ מזה..לכל השאר תשמיעי מזרחית.הם יברחו! ( סתם..)
D dragonit12 New member 27/12/06 #44 מקווה.. כי לבנתיים זה ממש לא עובר... חח מזרחים רוק שמעתי כבר הכל.. זה עדיין נשאר אצלי אולי אני אשמע מוזיקה קלאסית והיא תעוף?!
מקווה.. כי לבנתיים זה ממש לא עובר... חח מזרחים רוק שמעתי כבר הכל.. זה עדיין נשאר אצלי אולי אני אשמע מוזיקה קלאסית והיא תעוף?!
R redgirl2 New member 27/12/06 #47 מה השפעת הקלאסית לא אוהבת קלאסי?! תנסי! אולי זה יעבוד ובינתיים קבלי ענקקקקק ממני תהיי מריאה ושמחה ויהיה טוב
מה השפעת הקלאסית לא אוהבת קלאסי?! תנסי! אולי זה יעבוד ובינתיים קבלי ענקקקקק ממני תהיי מריאה ושמחה ויהיה טוב