וואי ,שלג ושוקו נשמע חזק! אף פעם לא יצא לי לנסות. זה באמת שווה כמו שזה נשמע?
T tkuihehr New member 27/12/06 #22 וואי ,שלג ושוקו../images/Emo185.gif נשמע חזק! אף פעם לא יצא לי לנסות. זה באמת שווה כמו שזה נשמע?
R redgirl2 New member 27/12/06 #27 אתה שם כוס בכיס!? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי זה ממש הצחיק אותי משום מה
אתה שם כוס בכיס!? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי זה ממש הצחיק אותי משום מה
T tkuihehr New member 27/12/06 #29 כי זה מצחיק ../images/Emo3.gif בא לי סנובורד, זה אומר חרמון [אין לי כסף לחו"ל] נראה מה נצליח לסדר בימים הקרובים...
כי זה מצחיק ../images/Emo3.gif בא לי סנובורד, זה אומר חרמון [אין לי כסף לחו"ל] נראה מה נצליח לסדר בימים הקרובים...
D dragonit12 New member 27/12/06 #34 אתה גר קרוב! אתה יכול לנסוע לחרמון.. ותודה על השלג! תביאי לי משם מלא מלא מלאא אבל שים את זה בצידנית כזאת ששומרת על הקור.. או שבעצם שים קרח יבש בצידנית ואז שים ת'שלגוזה ישמר למלא מלא מלא זמןן
אתה גר קרוב! אתה יכול לנסוע לחרמון.. ותודה על השלג! תביאי לי משם מלא מלא מלאא אבל שים את זה בצידנית כזאת ששומרת על הקור.. או שבעצם שים קרח יבש בצידנית ואז שים ת'שלגוזה ישמר למלא מלא מלא זמןן
S ShukyD New member 27/12/06 #41 ננסה לעשות לך קצת חשק ../images/Emo2.gif אם תצליח למצוא את החרמון הוא משתלב טוב מדי עם העננים שם באמצע בין ההרים האחרים ואם אתה קופץ תספר לי
ננסה לעשות לך קצת חשק ../images/Emo2.gif אם תצליח למצוא את החרמון הוא משתלב טוב מדי עם העננים שם באמצע בין ההרים האחרים ואם אתה קופץ תספר לי
D dragonit12 New member 27/12/06 #43 ../images/Emo99.gif דיי איזה נוףף מדהיםם!! אוףף כייף לכם שאתם יכולים לצלם!
T tkuihehr New member 27/12/06 #48 ובכל זאת כולם מסתובבים עם פרצופים עצובים כאלה: וחבל, הרבה יותר כיף להיות ככה: שלג גשם וחורף, תמצאו את החיוב בזה
ובכל זאת כולם מסתובבים עם פרצופים עצובים כאלה: וחבל, הרבה יותר כיף להיות ככה: שלג גשם וחורף, תמצאו את החיוב בזה
R redgirl2 New member 27/12/06 #49 מישהו קיבל מצב רוח ../images/Emo13.gif יופי טופי! טוב אני זזה לשתות תה ולנוח קצת.. בערב יש שרשורסינגלס 06 אחרון נשתמע
מישהו קיבל מצב רוח ../images/Emo13.gif יופי טופי! טוב אני זזה לשתות תה ולנוח קצת.. בערב יש שרשורסינגלס 06 אחרון נשתמע
D dragonit12 New member 27/12/06 #50 אבל זה יותר חמוד.. וכולם בדיכי לא בגלל הגשם והשלג.. בגלל דברים אחרים..