אני אנסה(: תודה רבה(: אני באמת זקוקה לאחד כזה..
T tkuihehr New member 27/12/06 #28 נכון בכלל היה טוב היום כל היום בגלגלצ [במיוחד עם הפרסומת למצעד!!] עושים את זה בכוונה שנבוא נלהבים לסינגלס06 האחרון [או שסתם אני מחפש תירוצים למה לא נורא להפסיד אותו]
נכון בכלל היה טוב היום כל היום בגלגלצ [במיוחד עם הפרסומת למצעד!!] עושים את זה בכוונה שנבוא נלהבים לסינגלס06 האחרון [או שסתם אני מחפש תירוצים למה לא נורא להפסיד אותו]
Y yhaa hi New member 27/12/06 #57 משעמם לי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אוף בסינגלס של יום שני, אז פתאום, האינטרנט הפסיק לעבוד עד היום ואז זה היה כ"כ מעצבן והיה לי להגיב כ"כ הרבה עכשיו שאני מסתכלת ועוד שיש שלג זה עוד יותר מבאס ושיש לי מבחן ענק באנגלית אז בכלל מעצבן ושהבצפר מעצבן אז הכל מעצבן זה יעבור לי מתישהוא
משעמם לי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אוף בסינגלס של יום שני, אז פתאום, האינטרנט הפסיק לעבוד עד היום ואז זה היה כ"כ מעצבן והיה לי להגיב כ"כ הרבה עכשיו שאני מסתכלת ועוד שיש שלג זה עוד יותר מבאס ושיש לי מבחן ענק באנגלית אז בכלל מעצבן ושהבצפר מעצבן אז הכל מעצבן זה יעבור לי מתישהוא
T tkuihehr New member 27/12/06 #77 בהצלחההההה../images/Emo45.gif כיף להתלונן, במיוחד שיודעים שבאמת הכל יעבור...
I Inbar789 New member 27/12/06 #60 אני שומרת כוחות לערב../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif המטרה: 547 הודעות! [מושפעת ]
L limors2 Active member 27/12/06 #71 שלום! למרות שעברה השעה שדיברת עליה... איזה שלג אדיר ירד קצת, הפסיק, ואז ירד עודיותר. יצאתי לטייל עם אחותי ועשינו סנובורדינג (בלי הבורד ) בסימנים של הצמיגים של המכוניות והיה כה שווה! והייתה הפסקת חשמל לרבע שעה וחששתי לגורל הסינגלס! החזיקו לי אצבעות שלא תהיה שוב
שלום! למרות שעברה השעה שדיברת עליה... איזה שלג אדיר ירד קצת, הפסיק, ואז ירד עודיותר. יצאתי לטייל עם אחותי ועשינו סנובורדינג (בלי הבורד ) בסימנים של הצמיגים של המכוניות והיה כה שווה! והייתה הפסקת חשמל לרבע שעה וחששתי לגורל הסינגלס! החזיקו לי אצבעות שלא תהיה שוב
I Inbar789 New member 27/12/06 #74 אמרו שיהיו שיבושים בחשמל../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif אני מאוד מקווה שזה לא יהיה בין 8 ל-10 ואני אדפק עם האמפי הצולע שלי
אמרו שיהיו שיבושים בחשמל../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif אני מאוד מקווה שזה לא יהיה בין 8 ל-10 ואני אדפק עם האמפי הצולע שלי