מקוויקנד

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט של אחותך ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פלונס זה חמוד, לא מושלם. כאילו מושיייייייייי אבל זה לא מושלם כי אף אחד מהם לא ~ממש~ חתיך. LOL

Orange Sky

New member
חחחחחח אחותי מצחיקהXDD

חחחחחח אבל זהו שפלונס זה כןןן מושלם! את כרגע רמזת שדני לא חתיך? הוא חתיך. הוא חתיך!!!!!! חחחחחחח זה פשוט עובדה שאי אפשר להוסיף לה משהו או להפחית ממנה, אני לא יכולה להתחיל לתאר כמה הוא חתיך, הוא פשוט חתיך וזהו.XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח לדעתי עכשיו נגיד הוא נראה ממש לא

טוב. ואני לא אוהבת את הגוף שלו, הוא מעוות ומרובע כזה. Oם

just orr

New member
מזל טוב למקוויקנד חח D:

סתםסתם, לך
נמלטים עדיין לא נגמר בשבילי חהחההההה אני רק בפרק 8 XDDDD (הקלטה וזה)

Orange Sky

New member
חחח הוא אומר תודהD:

וגם אני
חחחחח אומגד כיף לך!!!XDD תהני מכל רגע

Orange Sky

New member
חח

אני (כשאני רואהXDD) לא רוצה שזה ייגמר, אבל מצד שני כן נורא רוצה לגלות מה יקרה. ואז מתבאסת שראיתיXDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif השירים החדשים של קולדפליי../images/Emo99.gif

חחחח והציטוטים
בהצלחה במעבר דירה חחח ^^ שיהיה קל בתור מישהי שעברה הרבה בחייה, זה אחד הדברים השנואים עליי

Orange Sky

New member
../images/Emo99.gif הדיסק החדש ממש טוב../images/Emo13.gif

-אני רק צריכה לסיים להוריד את כל השירים שלוXDDD- חחחחחח תודה רבה^^ אני גם עברתי כמה פעמים בחיי אבל הייתי יותר קטנה אז לא לקחתי ממש חלק בהכל....עכשיו מעבידים אותי בלארוז כל הזמן
אני הכי אוהבת להגיע לבית החדש ולסדר את החדר החדש שלי^__^

הראשון שלי../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
SFA EWO ROTTF IWHY BCB
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
One Last Kiss - Time Robbers (להקה של חברים שלי.. עדיין
לא התפרסמו)
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFLY
FOB
אלבום שחרשתן עליו:
מושיין
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ראיתי..:\
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מעודדות צמודות 4 XDDD (הסרט היחידי שראיתי..)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי
משהו ששימח:
שהיה חוווופש :p
משהו שהעציב:
שאולי האלבום לא יצא ב21.7...:(
ציטוטיה:
היו כמה.. אבל לא זוכרת..:\
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Transylvania
התמונה הכי חמה:

Orange Sky

New member
מעודדות צמודות זה אחד ה-סרטים הטובים../images/Emo13.gif

כולל ההמשך השני והשלישי, אבל את ה4 לא ראיתי! מתי הוא יצא?

sweet shir

New member
There’s nothing like a funeral to make ../images/Emo79.gif

you feel alive Just open your eyes Just open your eyes And see that life is beautiful. Will you swear on your life, That no one will cry at my funeral? התאהבתי בשיר הזה
מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ לא יצא לי לשמוע יותר מדי. נגיד ש- The Way You Make Me Feel. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Life Is Beautiful - Sixx AM
Tomorrow - Sixx AM השיר שלנו (שיר פתיחה) - נינט
School Of Rock - School Of Rock Love Song - Sara Bareilles That's Entertainment - Busted Only Hope - Mandy Moore Love Me Or Hate Me - Lady Sovereign We Made It - Busta Rhymes Feat. Linkin Park With Me - Sum 41 I Dare You To Move - Switchfoot ועוד כל מיני של פראמור, 30סטמ, סוויצ'פוט וניקלבק. הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, סיקס אייאם, פראמור, 30סטמ וניקלבק. אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: יש כמה<: 30 Seconds to Mars-"A Beautiful Lie" at Fashion Rocks http://youtube.com/watch?v=lMdriRcLt-s The Kill - 30 Seconds To Mars [Live] p://youtube.com/watch?v=0UWTngz1u94 ג'ארד ליטו ה100מם הזה. גאד.
וסרטונים קורעעעעעים פארודיות של MADtv: Its a football thing http://www.youtube.com/watch?v=yDsHvq6juEY MADtv - High School Musical http://www.youtube.com/watch?v=H1GH92mv1cg תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: פרוייקט מסלול (איזה מסכן ההוא עם הHIV >>:), גוסיפ גירל (כוס אמא של ג'ורג'ינה$#@$), בטי, האוס, התוכנית של אושרית קוטלר על ההומואים (כפרעליהD:), יום בחיי - יוני בלוך והאנטומיה של גריי (ראיתי את הפרק של שבוע שעבר חחח צפוי, הא?XD).
: סאמר סטורם (סופת קיץ)!!!!!!!!!!! סוף כל פאקינג סוף!!!!!!! D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: להתכונן להיסטוריה ומתמטיקה>< וזה שליאת בלו הייתה בהמה אל אח שלי. חח שתמות הפוסטמה! משהו ששימח: נפטרתי מהיסטוריה לשנה שלמה#@%#@$#@$@ וראיתי סאמר סטורם
והאח החמודי שלי הביא לי חתימה של יון תומרקיןDDDDD: משהו שהעציב: אילולא היסטוריה הייתי יכולה לבקש מיון חתימה בעצמי.
ציטוטיה: מתוך ה'יום בחיי' של יוני בלוך. חח איזה נוש הוא כפרעליו3> * יוני: "אני יכול להציג את החברים שלי? זה תומר, הוא הכי חתיך. הוא מנגן גיטרה. זה ארז, הוא גם הכי חתיך. הוא מנגן בס. זה אחי הקטן דניאל, הוא הכי חתיך. זה כי הוא אח שלי." ~בלה בלה ואז מישהו נכנס~ יוני: "זה טל. הוא הכי חתיך בלהקה." * ~יוני וחבר שלו רמי הולכים ברחוב~ ערס זקן: "מה, עושים איזה סרט של ההומואים או משהו כזה?" ~יוני ורמי צוחקים~ ערס זקן: "מה אני רוצה לדעת." יוני: "וואי, רמי רמי, זה בגללך." ערס זקן: "גם אני רוצה להצטלם!" * ~משחקים בPS2~ רמי: "אני אלטף אותך קצת..." *מלטף את יוני בצוואר* יוני: "אל תלטף אותי, אל תגע בי ככה. אני לא... אני אמרתי לך שאני לא רוצה לשכב איתך." * ~בהפקה של קליפ של נינט ליומטוב~ יוני לנינט: "כפרה עליך, את רוצה לישון אצלי היום בערב?" ~נינט מצחקקת~ יוני: "את נראית כל כך טוב היום." נינט: "באמת, יוני?" יוני: "באמת!" ומתוך הסרט סאמרסטורם~ "What, just because I'm gay I can't kiss girls anymore?" אחח כפרעליו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו"תביא את המלפפון" XDDDDDDDDDDDDDDDD רק נסטיה תבין LOL (23:41) ‎Shir: איזה כיף זה בטח לראות באיכות טובה *_* (23:41) ‎Nameless: במיוחד כיף לראות את הסצינה שהם מזדיינים בים עם אמא מומלץXD (23:41) ‎Shir: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תנחומיי!! (23:42) ‎Nameless: "אההה.... אני צריכה לשירותים כבר באה" וברחתי שניה לפניXD (23:42) ‎Shir: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:42) ‎Nameless: כי זאת הייתה הפעם השנייה שראיתי הצצתי על אמא היא בהתה בזה בענייןXDDDDD (23:43) ‎Shir: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מתוך פארודיה של MAD TV על אייברקרומבי~
* "Abercrombie is not about helping people!" "No! Abercrombie is about playing football with your buddy in a fresh green field and you both forgot your clothes!" * "I wonder what's it like to be pregnant." "I wonder what's it like to have a vagina." "I wonder what's it like to see a vagina!" "I wonder what's it like to want to see a vagina!"​
ריתנה ניסים ונפלאות says (01:51): אם אני אשן אצלך את כזה תגידי לאבא שלך: "אבא, זה ניסים." ריתנה ניסים ונפלאות says (01:52): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגג *naf שיר. D: says (01:52): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג ~מתה~ *naf שיר. D: says (01:52): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואנחנו נלך לקניון ונקנה ווסטים תואמים וסקיני צבעוני, ונצטלם ונעלה למייספייס של מקפליי *naf שיר. D: says (01:53): ונכתוב להם "אתם רואים? גם אנחנו בישראל אינדי!!!! בואי להיות איתנו אינדי בישראל!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ריתנה ניסים ונפלאות says (01:53): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ריתנה ניסים ונפלאות says (01:54): ונקנה כובע מלפפון כמו של טום!!!!!!!1111111111111111 וחולצות פיקניק כמו של דני!!!!!!!!!!11 *naf שיר. D: says (01:54): אני רוצה להיות טום! ריתנה ניסים ונפלאות says (01:54): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ריתנה ניסים ונפלאות says (01:55): מי אני אהיה? דאגי? *naf שיר. D: says (01:55): כן את דאגי! ריתנה ניסים ונפלאות says (01:55): יששששששששששששש *naf שיר. D: says (01:55): חח ברצינות את הכי דאגי שישXD ריתנה ניסים ונפלאות says (01:55): כי אני מפגרת? *naf שיר. D: says (01:55): לא, כי יש לך גוון שיער דומה ויתאים לך ללבוש מכנסי סקייטריםXD *naf שיר. D: says (01:55): ואני אקנה סקיני צבעוני ו-וסט $@$%#$ D: ריתנה ניסים ונפלאות says (01:56): אבל דאגי לא לובש וסט ;; אני גם רוצה וסט ;; ריתנה ניסים ונפלאות says (01:56): טוב אני אקנה וסט בלי קשר XDDDDDDDDDDDDDDגג *naf שיר. D: says (01:56): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ריתנה ניסים ונפלאות says (01:57): אני אלבש חולצה של בלינק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג ריתנה ניסים ונפלאות says (01:57): ואהיה עם בובה של לטאה ואחזיק כזה סקייטבורד *naf שיר. D: says (01:57): XDDDDDDDD האלו שנצמדות עם סיכה לבגדים? XD ריתנה ניסים ונפלאות says (01:57): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ריתנה ניסים ונפלאות says (01:57): אפשרי ריתנה ניסים ונפלאות says (01:57): ואפשר בובת פרווה כזאת! ריתנה ניסים ונפלאות says (01:57): XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ריתנה ניסים ונפלאות says (02:00): איך אפשר להיות הארי? תופים? זהו? *naf שיר. D: says (02:00): חחחח לא, שיער חום וזיפים סקסיים ריתנה ניסים ונפלאות says (02:00): מתח מיני בינו לבין דאגי? ריתנה ניסים ונפלאות says (02:00): XDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (02:01): XDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (02:01): חחחחחח את צודקת, הארי הוא כמו הילארי דאף, אין לו סטייל בשיט. *naf שיר. D: says (15:02): איזה יפה דני היה פעם *naf שיר. D: says (15:02): עכשיו אני אכנס לדיכיתלתלים *naf שיר. D: says (15:02): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: סתם שאפל. התמונה הכי חמה: ג'ארד ליטו המושלםםםם.
ישלו קרוקס כסף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה