מקוויקנד

m o r 1 0 2

New member
דניאל,שליטע../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

התחלתי לאהוב אותו כבר מתחילת העונה
אחד המעצבים הטובים ביותר

OneStepCloser

New member
"גמלי אין ציטוטים למקוויקנד" -.-"

"תביא לי את המלפפון"XDDDDDDDDDDD ג'ארד

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח ושראיתי שיש לי ויתרתי לך!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קורעעעע XD לגמרייי גררררר *___*

just orr

New member
Love Me Or Hate Me - Lady Sovereign חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח כמה חרשתי על זה פעם XDDDDD "לאב מי אור הייט מי איט סטיל אנ אובססשין לאב מי אור הייט מי ד'אט איז ד'ה קווסטשן איף יו לאב מי ד'אנ ת'נק יו! איף יו הייט מי ד'אנ.. פאק יו!" XDDDDDDDDDD קיצר הציטוטים מזה מצחיקים XDDDDDDD יוני בלוך נשמע כזה חמוד.
וג'ק [פרוייקט מסלול ><]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברה שלי חרשה על זה

מלללללא לפני שנה וחצי בערך ופתאום נזכרתי בזה XDDDDD יוני בלוך נשמאמייייי3> כן, זה כלכך עצוב! מסכן

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ניסים XD

חשבתי שרק אני נכנסת לדיכידברים XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה סוגשל לצחוק

עליך שכתבתי את זה XDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו MADtv כזאת סדרה שולטתת^__^

XDDDDDDDDDDDDDD הציטוטים
~מזכירה לעצמי לצפות ביום בחיי של יוני~ שמעת על השמועות החדשות בגוסיפ גירל? O: אומרים שצ'ייס וזה שעושה את צ'אק [שכחתי את שמו ><"] זוג במציאות~!@!#$ ושהם לא מסתירים את זה על הסט! DDDDD: הלוואי שכך יון

sweet shir

New member
יש בויאודי! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ולגמרי סדרה שולטת! מה? מה זאת אומרת?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הומואים כאילו? ווטפ XDDDDDDDDDD ענק
איי סוווווווו דידנט סי ד'ת קאמינג!!! אדיררררררר אם את מוצאת תמונות תעלי!
HOT. כפרעליו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחחח אכן. אין תמונות שממחישות אבל

יש תמונות שלהם יחדיו. אני אעלה אחת למקוויקנד שלי אח"כ, זה מהאתר של פרז הילטון הזה חחח

ligalosha

New member
../images/Emo176.gifפלללללללללללללללה../images/Emo176.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Easy Way Out
No Worries Silence Is A Scary Sound Deck the Halls Pinball Wizard
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Dance, Dance - Fall Out Boy Love song - Sara Bareilles
Dougie Song - Town Bike
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mcfly
אלבום שחרשתן עליו:
GH חח עם יובל היה צחוקים...
קליפ שעשה לכן את זה:
~love song~
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הפמלייה [ארי
] ווינס החרא עזב אותו
בסוף יצא משו ממנו ומלוייד
טוב חפרתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההודעה הדרמטית [והמזורגגת] של מק ששפכתי [ברוב חכמתי] מים מהעציץ על המקלדת [אל תשאלו אותי איך לעזעזל עשיתי אתזה...] ועכשיו היא כותבת לאט כמו תחת
משהו ששימח:
שסבא של איתמר כפרעליו ישמור לנו את הדיילי מייל!!
[בתקווה שישאר...] ווווהווו אני נוסעת לאיטליה!!! ב-8.7 עד ל-14.7 שלא תעיזו לעשות מפגש בתאריכים האלה, מובן!?
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
שיחות חכמה מהמסן ><" ליגלוש אמר/ה: רציתי לעשות לך קליפ קול אבל אז נזכרתי שצריך ללחוץ על זה בזמן שמקליטים -.- יובל אמר/ה: מוח. ליגלוש אמר/ה: חח שמי השני ליגל מוח סימן-טוב יובל אמר/ה: XD ליגלוש אמר/ה: חכי הלכתי לחפש אבן יובל אמר/ה: אבן? ליגלוש אמר/ה: כדי ללחוץ ולנגן בו זמנית... טוב ניסיון... פאקפאקפאק הניסיון נכשל :( יובל אמר/ה: שימי עט על F2 ותלחצי עם המפרט ותנגני ><" ליגלוש אמר/ה: נו אבל עט זה לא כבד מספיק!! צריך משהו כבד יותר...
יובל אמר/ה: אבן חחח ליגלוש אמר/ה: אוקיי, עוד רעיון גאוני... סלוטייפ! יובל אמר/ה: ><" ליגלוש אמר/ה: אני מסוננת :( אפרת אמר/ה: צ* ליגלוש אמר/ה: לא יא טמבלית, מסוננת מהמילה סינון, מסננים אותי... אפרת אמר/ה: אההה חחח מי מסנן אותך? ליגלוש אמר/ה: את חופרת ל-*&^% והיא מתעלמת ממני... אפרת אמר/ה: חחחח רק התחלתי לחפור לה וזה קשה כי היא תומכת בי... אני רוצה שהיא תקנא!!! ליגלוש אמר/ה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חברה למופת אפרת אמר/ה: חחחח אני יודעת ליגלוש אמר/ה: ראית את הסרט היפה והחיה? יובל אמר/ה: מי לא ><" ליגלוש אמר/ה: אז נכון יש שם את השיר "איזה יופי איזה יופי פלללללללללה"? יובל אמר/ה: אוקיי.... ליגלוש אמר/ה: אז מקפליי עשו לו קאבר!!! חחחח יובל אמר/ה: XDD את רצינית?! ליגלוש אמר/ה: חח כן! קוראים לו Deck the Halls או בשמו העברי "איזה יופי, איזה יופי" יובל אמר/ה: דמייני לך את הסיטואציה הבאה: דני [גרר] רץ ברחוב וכולו מזיע [גרר] עם דאגי [גרר גררר] חם להם כ"כ אז הם מורידים חולצה [גררררררררר] ליגלוש אמר/ה: כבר נשמע טוב
יובל אמר/ה: ואז ליגל ויובל עוברות לידם, והם עם משקפי שמש ואוזניות אז הם לא רואים או שומעים, בלי חולצה כן? ואז הם נתקלים בנו. ליגלוש אמר/ה:
יובל אמר/ה: ואז הם אומרים "אוי סליחה" ואז הם עוזרים לנו לקום, ואומרים " אתן כ"כ יפות! רוצות להינשא לנו?" ואנחנו אומרות "אמממממממממממ סבבה" D: ליגלוש אמר/ה: XDDD יובל אמר/ה: ואז אנחנו מתחתנים עושים ילדים 87.5 ליתר דיוק ועושים ברביקיו והם חיו באושר עושר יושר ומנוי שנתי לחדר כושר עד כבש [הבנת? עצם. כבש? סטגדישששששש] היום הזה. הסוף. ליגלוש אמר/ה: זה הסיפור הכי יפה ששמעתי בחיי אנחנו צריכות לעשות מזה ספר! נרוויח מליונים D: ליגלוש אמר/ה: את יודעת שהמצאתי מילה חדשה?! יובל אמר/ה: מה המצאת? ליגלוש אמר/ה: חח תתכונני... ~תופיםתופים~ טטטטטטטטמ טטטטטטטטמ טטטטטטטטמ יובל אמר/ה: נו? ??? ??? ליגלוש אמר/ה: טטטטטטטמ...... סבבנה! (H) יובל אמר/ה: איזו מילה מדהימה! נפלתי מהכיסאאאא ליגלוש אמר/ה: הא?! איזה מילה!! מהיום אני אומרת סבבנה במקום סבבה... ואני רוצה קרדיט אם את משתמשת! יובל אמר/ה: אני אצטרך לשלם לאנשים אם אני אשתמש בזה יותר מידי פתטיות |פוץ| ליגלוש אמר/ה: עוד תראי שזה יתפשט בכל הארץ ואפילו בעולם... לאט, לאט... יובל אמר/ה: אהא. אחחח יובל ואפרת.... יא חופרות
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Love song - Sara Bareilles
התמונה הכי חמה:
הרג אותי...

Orange Sky

New member
הפמליה../images/Emo47.gif

ויני עזב אותוXD וארי הולך לבכות (באמתXD)....חחחחח ארי ולויד זה הדבר הכי חמד ומצחיק ביקוםXDD בכלל ארי גולד, שלמות

ligalosha

New member
כ"כ ../images/Emo99.gif

וארי יהודי!
אחחח ארי, ארי... אין דברים כאלה

Orange Sky

New member
חח זה מה שעושה אותו עוד יותר מדהים../images/Emo99.gif

הקטעים שלו על בדיחות יהדות משעשעות
לא שאני זוכרת עכשיו משהו, אבל עדייןXDD אכן

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif למרות שאינלי כוח אני עושה ../images/Emo152.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
One For The Radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
ACDC- Back In Black Dolly Parton- 9 to 5 Sum 41- In Too Deep Paramore- Hallelujah לודעת מה עוד <:
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק?
אלבום שחרשתן עליו:
---
קליפ שעשה לכן את זה:
כל מיני של גיטר הירו XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פרויקט מסלול אני מאוהבת סופית בסדרה הזאת! גאוני
וכריסטיאן 3> שיעשה לי ילד @#$ (למרות שטכנית הוא.. לא ירצה XD)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
---
משהו ששימח:
יומולדת DDDDDD: ושחגגתי אותה עם חברות וזה, וגם השירשור שהיה לי בפורום D: הצוותפאורה השולט של המסיבת סיום. עשינו תפאורה מדהימה
הקטעים המצחיקים של המסיבת סיום (שגרמו לי לבכות מרוב צחוק XD) קיבלתי 88 במבחן במתמטיקה וזה אומר ש... אני ב4 יח"ל!!!!!!!! התקבלתי למדעי המידע (וגם לתקשורת)
קיבלתי 75 בעבודה בג"ג שעשיתי אותה יום לפני וזאת העבודה הכי גרועה שעשיתי בחייםם קיבלתי 85 בעבודה בהיסטוריה שבכללי יש לי במקצוע הזה 60 ואני מגישה מבחנים ריקים XD וואי היה לי שבוע משמח XD
משהו שהעציב:
כל הקטעים הלא מצחיקים במסיבת סיום (שזה הרוב)
ציטוטיה:
כמה מפניני החוכמה של כריסטיאן: That's fierce! I'm beast you guys, you just don't know Eww, don't get bitchy
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלום :X
התמונה הכי חמה:
אני עם משקפי וילי וונקה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הוא אמר שהוא יתחיל לייצר

טי-שירטים עם הסלוגנים שלו כהתחלה בתור מעצב
זה יכול מגניבבDD:

למעלה