מקוויקנד

Orange Sky

New member
חחחח משוגעתXDD

את הצהרת שאת רוצה להיות טום?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דיכיתלתלים? דיכיתלתלים?!?!?! דני מושלם עם התלתלים!
ג'ארד ליטו מעצבן אותיXDDDDD כי הוא משגע את העיתונות כל הזמן חחחחח וזה מעצבן וכולם אומרים עליו שזה דפוק מצדו (ראש1 וערוץ E חחחחחחחחחחחח) אבל עדיין, אני מושפעת בקלות
אני צריכה לראות HSM.... חחחחחחחחח ושראית סאמרסטורם עם אמא שלך (או לפחות זה מה שהבנתי?XDDDDDDDDDD) עכשיו בטח אחרי התגובה החופרת שלי את תכתבי לי שורה אחת על המקווי שליXD כפרה עלייך
*כן, זוהי רמיזה מינית|גבות|* 3>

sweet shir

New member
כן, ברור! הוא לבוש הכי מגניב! XD

כל השאר לבושים משעמם חחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי לפעמים הוא לבוש זוועה אבל לפחות הוא תמיד מעניין.
מזתומרת משגע את העיתונות? למה? XD חחחחחחחחחחחחחחחחח אף פעם לא ראית?!?! תראי!!!!
לא, חברה שלי ראתה עם אמא שלה!! אני ראיתי לבד ועם נסטיה&ליאן
חה! עלאק שורה!!
חחחחחחחחחחחחח אני אפשפש אותךXDDD ~במידה וראית הדוגמניות LOL~ 33>

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחח כפרה על טום

זה נאמר בציניות שהוא לבוש הכי מגניב?XDDDDDD כי אמממ אשתו או מה שהיא לא תהיה בהריון אז הוא אמר ברדיו ש"הם בסדר" כאילו תאומים, ואז אחכ הכחיש את זה ואמר שהוא פשוט היה עייף כי היה מוקדם בבוקר כשהוא התראיין...וזה כאילו היה דוגמא לדבר האחרון שלוXD אומרים שהוא תמיד משגע את העיתונות בדברים לא נכונים על עצמו רק בשביל הפרסום או משהו...I don't know....^__^ חחחח איפה אני אמורה לראות?! אני רק יודעת שכולם חולים על זאק אפרון (אף על פי שקראתי בעיתון שהוא שונא להתקלח ומעביר ימים שלמים בלי לעשות זאת, פשש מושך מאוד
) חחחחח צודקת- אפילו לא הגבת, זונהXDD חחחח לא לא ראיתי הדוגמניות, אבל ההצעה נשמעת מפתהXDD 33>

sweet shir

New member
לא חח בשיא הרצינות.

אוי לא, אז הוא הכחיש משהו שהוא אמר בבוקר. צריך לתלות אותו!!
חחחחחחחחחחחח ואת מקשיבה לראש1? ראש 1 גם טוענים חופרים על הסנטר של טום חחחחחחחחחחחחחחחחח יוטיוב? אתרים מפוקפקים אחרים?
זאק אפרון חתיךעל אבל רק בתמונות פפארצי. בפפראצי הוא נראה סקסי, ובתמונות יחצנות וכאלה הוא נראה מלוקק ומעצבן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Orange Sky

New member
חחחחחחח אוף שיר

אני בדיכאון כי יצאתי עכשיו כאפה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא רוצה!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטומטמת XDDDDDDDDD

אני בהתקף צחוק ואני לא יודעת למה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3>

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח תודהXDD

חחחחחחחחחחחחחח אולי בגלל הסרט? XDD (שאני באמצע שלו נרדמתי וחלמתי על מקפליי. וברודף העפיפונים נרדמתי וחלמתי על הארי (פוטר) ורון שנמצאים בסרטXDD ושמקפליי היו שם (הסרט באפגניסטן חהחה) ) 3>

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יוני בלוך הומו?../images/Emo12.gif

פרויקט מסלול
סיימתי את העונה (ביוטיוב)
העונה הכי מלכית שיש *____*

sweet shir

New member
כפרעליו ../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה שהכלבה ההיא זכתה ולא הוא.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חמוד ;[

וואי קראתי את הבלוג שלו XDDDDDDDD ~פתטיות~

sweet shir

New member
חחחח אז אני לא אכנס ליתר ביטחון, עם המזל שלי

בטוח אגלהXD וE הרסו לי, אבל אני לא בטוחה שמה שראיתי היה המנצח או שלושת האחרונים אז אני חיה באשליה שאני לא יודעת XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תהני מהעונה ^^

אני שונאת לראות סדרות ריאליטי כשאני יודעת מי מנצח ><"

למעלה