את הצהרת שאת רוצה להיות טום?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דיכיתלתלים? דיכיתלתלים?!?!?! דני מושלם עם התלתלים!
ג'ארד ליטו מעצבן אותיXDDDDD כי הוא משגע את העיתונות כל הזמן חחחחח וזה מעצבן וכולם אומרים עליו שזה דפוק מצדו (ראש1 וערוץ E חחחחחחחחחחחח) אבל עדיין, אני מושפעת בקלות
אני צריכה לראות HSM.... חחחחחחחחח ושראית סאמרסטורם עם אמא שלך (או לפחות זה מה שהבנתי?XDDDDDDDDDD) עכשיו בטח אחרי התגובה החופרת שלי את תכתבי לי שורה אחת על המקווי שליXD כפרה עלייך
זה נאמר בציניות שהוא לבוש הכי מגניב?XDDDDDD כי אמממ אשתו או מה שהיא לא תהיה בהריון אז הוא אמר ברדיו ש"הם בסדר" כאילו תאומים, ואז אחכ הכחיש את זה ואמר שהוא פשוט היה עייף כי היה מוקדם בבוקר כשהוא התראיין...וזה כאילו היה דוגמא לדבר האחרון שלוXD אומרים שהוא תמיד משגע את העיתונות בדברים לא נכונים על עצמו רק בשביל הפרסום או משהו...I don't know....^__^ חחחח איפה אני אמורה לראות?! אני רק יודעת שכולם חולים על זאק אפרון (אף על פי שקראתי בעיתון שהוא שונא להתקלח ומעביר ימים שלמים בלי לעשות זאת, פשש מושך מאוד
) חחחחח צודקת- אפילו לא הגבת, זונהXDD חחחח לא לא ראיתי הדוגמניות, אבל ההצעה נשמעת מפתהXDD 33>
חחחחחחחחחחחחחח אולי בגלל הסרט? XDD (שאני באמצע שלו נרדמתי וחלמתי על מקפליי. וברודף העפיפונים נרדמתי וחלמתי על הארי (פוטר) ורון שנמצאים בסרטXDD ושמקפליי היו שם (הסרט באפגניסטן חהחה) ) 3>