גם חנונים רוצים אהבה?

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך
../images/Emo2.gifהיי!!!../images/Emo46.gif

אולי גם תקשרי אותי לפינה של זירה ותכי בי עם כפפות עם זכוכיות שבורות עליהם?! ביקשת ממני לסתום ואז את כותבת את זה?... לא יפה!

Nimst

New member
סורי, סורי

אני רק מתקנת אותך שכן יש כאן בחורות בנות 20. ואולי הוא לא ימצא אותן בשרשור הזה, אבל הן out there.

למעשה יש כאן גם בנות 21+

למשל אדיסוןגירל ועוד אחת שאני לא אזכיר וגם כמה בנות 17... אבל הרוב כאן צעירות למרות שאני נוקט בעמדה של PFM... הסיכוי למצוא ככה בחורה שואף לסיכוי למצוא מחט בערימת שחת, הריי מדובר בביקוש של 1:20

נו, אז אם יש כאן 400 גברים...

יש משהו כמו 20 נשים... אין הרבה היצע לעומת הביקוש, אבל יש משהו...

ונמשיך את הtrend

אני: גבר מחפש: אישה אזור מגורים: ת"א/חיפה(חיפאי במקור ומבלה שם הרבה סופ"שים, אבל לומד בת"א) גיל:25 עיסוק:סטודנט בילויים בשעות הפנאי: קריאה ודיון במד"ב, הסתובבות בפורומים, מ"ת דרכים ליצירת קשר:flash119is at yahoo.com (כתובת אימייל וכתובת בYIM) הערות: אוהב מוזיקה אירית.

עיר האורות הכבויים אתה מתכוון ../images/Emo8.gif

בחור יפה ? תודה אבל נראה לי שהתבלבלת אני זה שעמד לידו, או שאולי הייתי הכי יפה בתמונה, והייתי הבן היחידי לא יודע לאן הגעת - גנבו לנו את התחנת אוטובוס..

אני חושב שזה בעיה של דימוי עצמי..

.. או ביטחון, אתה בכלל לא צריך נט. ומראה זה חשוב מה לעשות, אנו בני אדם..

../images/Emo9.gif\../images/Emo8.gif\../images/Emo69.gif\../images/Emo189.gif\../images/Emo11.gif

העיקר אמרת שזה לא יהיה בית ז
ות..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

אני: אישה, נו משו דומה לזה.... מחפש/ת: אנשים טובים. אזור מגורים: ארץ ישראל...דרום הארץ. ומשתנה. עיסוק:מכינה קדם צבאית. בילויים בשעות הפנאי:חפירה,עוד חפירה,(במשכל), קריאה,התנחלות וטיולים ארוכים על החוף....? דרכים ליצירת קשר: וכאן הכוונה לMSN ואייסיקיואים למינהם,163718511 ויש גם מסרים וכאלה שאפשר לדבר איתי בהם וסיר להניח שנאי אענה יותר מהר.

למעלה