אוהבת חנונים מהשרון בת 25 מחפשת:
תכונות פיסיות: גבוה 182-190, רזה עד רזה מאוד, שיער חום, עיניים חומות, משקפיים, אפשר גמלוני. סף גירוי מיני נמוך, סף גמירה גבוה. תכונות אופי: מופנם, רומנטי, מקבל (אני נורא דומיננטית), מתאהב בקלות, נאמן. מעדיף אירועים אינטימיים. תכונות שכליות: פסיכומטרי 700 ומעלה, יכולת ורבלית גבוהה (אני נורא תקשורתית ויש לי המון רעיונות לדבר עליהם). השכלה כללית רחבה. על עצמי: תכונות פיסיות: 165, מלאה אך סקסית, שיער בלונדיני, עיניים כחולות, ציצים גדולים, משקפיים לראייה מרחוק. תכונות אופי: טוב, אני לא ממש "קולית" אלא יותר בכיוון ה"קיבוצניקית": לא מתעניינת באופנה, מועדונים, סולדת מהעיר הגדולה, גרה בשרון, לא מתאפרת. כאמור, דומיננטית בזוגיות, מעדיפה אחד על אחד, רגשות סוערים (אני
אישיות גבולית ע"ע), מתאהבת ונקשרת בקלות, נאמנה, ישרה, חמה ואוהבת, אוהבת שפות (לומדת לבד), טבע וקריאה. אומרים שאני מעניינת. בדר"כ רוצים או להיות ידידים שלי ולזיין אותי, לא לאהוב אותי. אולי כי קשה לחיות איתי. תכונות שכליות: ממוצעת לחלוטין, אם הייתי עושה פסיכומטרי בטח הייתי מקבלת 580. ממוצע בגרות (שהושגה לפני כשלוש שנים) 87. אני אפס במתמטיקה (כמו חצי מהאנשים) אבל יש לי יכולת אנליטית טובה בפסיכולוגיה (כמו חצי מהאנשים).