גם חנונים רוצים אהבה?

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך
אהאהאהאה! ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

|סוגד| |הולך לאכול| |חוזר| |ממשיך לסגוד| |זורק קורנפלקס לחלל האוויר בהפגנתיות|

melodynoa

New member
אוהבת חנונים מהשרון בת 25 מחפשת:

תכונות פיסיות: גבוה 182-190, רזה עד רזה מאוד, שיער חום, עיניים חומות, משקפיים, אפשר גמלוני. סף גירוי מיני נמוך, סף גמירה גבוה. תכונות אופי: מופנם, רומנטי, מקבל (אני נורא דומיננטית), מתאהב בקלות, נאמן. מעדיף אירועים אינטימיים. תכונות שכליות: פסיכומטרי 700 ומעלה, יכולת ורבלית גבוהה (אני נורא תקשורתית ויש לי המון רעיונות לדבר עליהם). השכלה כללית רחבה. על עצמי: תכונות פיסיות: 165, מלאה אך סקסית, שיער בלונדיני, עיניים כחולות, ציצים גדולים, משקפיים לראייה מרחוק. תכונות אופי: טוב, אני לא ממש "קולית" אלא יותר בכיוון ה"קיבוצניקית": לא מתעניינת באופנה, מועדונים, סולדת מהעיר הגדולה, גרה בשרון, לא מתאפרת. כאמור, דומיננטית בזוגיות, מעדיפה אחד על אחד, רגשות סוערים (אני אישיות גבולית ע"ע), מתאהבת ונקשרת בקלות, נאמנה, ישרה, חמה ואוהבת, אוהבת שפות (לומדת לבד), טבע וקריאה. אומרים שאני מעניינת. בדר"כ רוצים או להיות ידידים שלי ולזיין אותי, לא לאהוב אותי. אולי כי קשה לחיות איתי. תכונות שכליות: ממוצעת לחלוטין, אם הייתי עושה פסיכומטרי בטח הייתי מקבלת 580. ממוצע בגרות (שהושגה לפני כשלוש שנים) 87. אני אפס במתמטיקה (כמו חצי מהאנשים) אבל יש לי יכולת אנליטית טובה בפסיכולוגיה (כמו חצי מהאנשים).

Tollan

New member
אה, לעזאזל...

מה שאת מחפשת מתאים לי בול... אבל קיבלתי רק 687 בפסיכומטרי.

../images/Emo140.gifתוצאות חיפוש:

צוות האתר מודה לך על השתתפותך, אולם לצערינו נמצאו מעל 100 משתמשים העונים לדרישות, נסי לצמצם את הממצאים ע"י הוספת תנאים או לחילופין העלאת הדרישות. לדוגמא: בעל עיניים חומות בעל גוון (הכנס גוון) כאשר הוא ניצב בזווית (הכנס זווית) מעלות ל(הכנס כוכב ממערכת השמש) או בעל שם פרטי המתחיל ב(הכנס אות) או בעל חשבון בנק העולה על (הכנס חשבון בנק) מקווים שחיפושך הבא יניב תוצאות טובות יותר ותמצאי את החצי השני שלך שלך בכנות, צוות האתר

yuval k

New member
אני מחפש בדיוק מישהי כמוך!

אבל אני מחפש רק מישהי ששוקלת פחות מ-46 ק"ג.

למה פדופיל? נקרופיל...

אתה יודע כמה ממשקל גופנו אנחנו מאבדים לאחר שאנחנו עוברים למקום שכולו טוב?...

אבל זה בגלל שעלית על המתקנים של

הפחדנים... אני עליתי על רכבות ההרים והמתקנים המשוגעים! וואי כמה הקאתי! יצאתי משם חתיך ומחוטב

טוב זה הולך ככה

יש לי חמש עם פסיכומטרי 730, שמתאימים בדיוק למה שביקשת. מה את מוכנה לתת תמורתם. אחד עולה כל העונות של בבילון חמש. ואני עוד נדיב. רק צריך מאד להזהר שהמקום לא יהפך לשוק בשר זול

אהם, אתה הפכת את המקום לשוק...

מוכר נשמות בשביל סדרת טלוויזיה (גם הסרטים בחבילה?) (רוצה גם מנוי לבילון - המילון?) כל חמשת חבריך בגובה המתאים?

MajorWinters

New member
אני קראתי את זה ככה:

שמנה נמוכה וטיפשה מחפשת רזה גבוה וחכם....

למעלה