ה"י 9.6.11

miss_t

New member
יש גם מגילה של 30%

וזה לא עולה מיליונים, וגם לא כל כך נדיר.... היו לי כפפות עם +2 MATK ....... עם סקרולים

מ י ל ר

New member
בהצלחה עם זה

לא הייתי רוצה לפוצץ את הכפפות ריברס 3% שלי. במיוחד שהן אפיק ויום יבוא ואני ארצה להפוך את זה ל-6%. לדעתי לא שווה לקחת את הסיכון בכלל.

Macbook

New member
יש לי בסביבות ה600 מיל להחליף כפפות

כרגע הן 6 אתק, אני רוצה משהו גם עם אתק וגם עם פוטנציאל כי לפי מה שהבנתי בעוד כמה רמות % STR יהיה שווה הרבה יותר בשבילי. עצות?

Hasselblad

New member
תתחיל להסתובב בפרי מרקט

ולראות מחירים ואז תדע מה אתה יכול להרשות לעצמך בכסף שיש לך.

Macbook

New member
לא ראיתי בFM כפפות שאני רוצה..

אבל את האמת שחשבתי על סטרונג משין גלובס עם 8 אתק ו6% STR. והבנתי שזה עסק דיי יקר.. בסביבות התקציב שלי. בשבילי עכשיו זה יהיה יותר טוב מכפפות עם 14 אתק שעולות הרבה פחות.

Hasselblad

New member
ולא ציינתי

ש 6% עם 8 אתק נשמע אחלה ובטוח הרבה יותר טוב ממה שיש לך כרגע.

Macbook

New member
זה אמור להוסיף לי לפחות 500 לריינג'...

הבעיה היא למצוא כאלה..זה ממש סיוט.

Hasselblad

New member
למצוא חפצים ספציפים זה אף פעם לא קל

תראה אני אגיד לך מה שאמרתי לאסף, כשאתה רוצה חפץ ספציפי תחפש כל פעם בפרי מרקט בסוף תמצא אותו או שתמצא מציאה אחרת שיהיה שווה לך להשקיע בה את הכסף. זאת גם דרך מעולה לדעת מחירים ולהבין איפה הכי כדאי להשקיע ביחס של VFM

מ י ל ר

New member
מיאו בדיוק! (החתול מצוות רוקט יענו)

וגם צריך סבלנות, סבלנות זה מילת המפתח D:

טוב עשיתי קניות...../images/Emo9.gif

אין לי כוח לצלם ולחתוך- VSS עם 3% אינט, +4 אינט +3 ספיד, כפפות סטרונג משין 3% אינט, גלימה 3% ויש לי עגילים עם 4% אינט שסיקרלתי עם +3 אינט ו6 מג'יק אטאק...ובשביל לפצות קצת על ההפסדים עשיתי 105מיל...זה לא כיסה הכל, ברור, אבל אני מרוצה...:) אני אשפר את הכל בעתיד.

ואת האוברול שלי אני לא מחליפה../images/Emo3.gif

+30 אינט. אני לא רצה להחליף את זה בפוטנציאל, מקסימום בעתיד כשיהיה לי המון NX מיותר, אני אשתמש בקוביות.

Hasselblad

New member
ככה זה כשנקשרים לחפץ

לקח לי הרבה זמן להבין שאני חייבת לוותר על האוברול שלי... תתחדשי על כל השאר.

אין שום סיכוי שאני מוותרת על האוברול שלי../images/Emo9.gif

כמו שאמרתי, אני מעדיפה להשאר בלי פוטנציאל עליו עכשיו וכשתהיה לי את האפשרות-אני אשים עליו פוטנציאל ואשתמש בקוביות...זה נראה לי בזבוז כזה נוראי לנטוש אותו

miss_t

New member
יש מצב ש+30 זה יותר טוב מ3% INT

קחי את האובראול שלי - תמדדי ותראי. הישן שלי שהיה +20 INT היה עדיף מ-3% INT תתחדשי על כל הציוד!

miss_t

New member
+ יש לי שאלה מוזרה

אני לא יודעת מה אני מעדיפה כרגע, כי הציוד שלי הוא רובו 3%. אבל לפני שיצאת לשופינג- אולי היה עדיף להוציא יותר ולקנות פריט עם 6% מאשר שני פריטי עם 3%, כי השלב הבא הוא לעבור ל6% או 9% או 12% ......... לוטן, סתם מחשבה שעלתה לי- לא לקחת שום דבר אישית או להפגע.

למעלה