ה"י 9.6.11

Hasselblad

New member
כבר הסברתי בעבר שזה הכל תלוי רמה.

אם הייתי ברמה 160 הסיכוי שאוברול עם +20 אינט יהיה יותר טוב מאוברול עם 3% הוא קלוש או שזה אומר שהסטטים של הדמות שלך לא טובים.

miss_t

New member
מדובר על רמה 120.

ואצלי יתכן מאוד שיש לי יותר LUK ממה שצריך לקוסמים- אאל"ט יש לי בסביבות 80

Hasselblad

New member
אחוזים זה דבר מצטבר

וככל שיש יותר אחוזים זה יותר מורגש וכנ"ל ככל שעולים רמה.

ותראו במה התחדשתי. 3:

אמנם זה לא משהו, אבל אני לא דואגת, לאט לאט אני אשיג את כל החגורות...:) התחלתי ב1080 נק' והייתי צריכה 1800 בשביל החגורה הצהובה...לקח זמן, אבל אני מרוצה. :)

דמות שאפשר לפתוח אחרי שהסייגנוס מגיע ל120

נוחת בהנסיס ברמה 50 ולפי מה שאני רואה בדמויות אחרות יש לו גם סקילים של הסייגנוס.
והוא מקבל יותר אטאק נראה לי, בגלל הסייגנוס, אבל יכול להיות שאני טועה...אני בטוחה שיש פה אנשים עם UE שיכולים לענות יותר טוב.

מצבניק

New member
נראה לי טעות קטנטונת.

כל השחקנים בחשבון נהיים יותר חזקים בזכותו, בדיוק כמו ששאר השחקנים נהיים חזקים יותר בזכות השחקן הראשי. כמובן, אני לא בטוח. נראה לי.

צודק

יש את העניין הזה של הסקיל של בלסינג אוף דה פיירי אאלט, נותן חוזק או משהו.

קודם להגיע עם הסייגנוס ל120,

ואז לפי מה שהבנתי יש משימה של לאסוף דרופים שאין לי מושג מה הם, אבל מסתבר שיש להם דרופ רייט נמוך, ואז להרוג את המכשפה...נראה לי

מצבניק

New member
נדמה לי שיש עוד טעות קטנטונת

המשימה עם הדרופייט שייכת לאקספלוררים הרגילים לדעתי... סיון עשתה את זה עם ההירו שלה

צ ל י ל 8

New member
גם לסינגוסים יש איזה משימות לעשות של לאסוף

דרופים. אני יודעת שהם מהארפס כי אני מוצאת שם מלא סינגוסים. אבל אני חושבת שהמשימות של הסינגוסים הרבה יותר קלות מהמשימות של האקפלוררים הרגילים (חוץ אולי מהמכשפה השחורה).

btekx

New member
כן בדיוק יש לי סיגנוס ברק שעשיתי משימה

שצריך לאסוף רק 10 דרופים מהארפס (כחולות/אדומות) מאוד נדיר!!! עסקתי כאלו יותר משבוע... ואח"כ לדבר עם NPC ואז אפשר לפתוח דמות חדש... את המכשפה שחורה אחד כבר הרגתי אותו מלפני המון זמן, (בתקופה שהגיעו עבודה סיגנוס למייפל) אז נראה שצריך להורג מכשפה ואח"כ ולאסוף 10 דרופים, וכן נכון שהמשימות של הסינגוסים הרבה יותר קלות מהמשימות של האקפלוררים הרגילים את הסיגנוס צריל לאסוף רק 10 בעוד אצל האקפלוררים הרגילים צריך 20 מהארנבים ואח"כ עוד 20 מחייזרים, (ויש עוד?)...

Hasselblad

New member
סיון לא עשתה כלום

אני עצלנית אש... הכבוד מגיע דווקא לסמדר עם ההירואית שלה...

מצבניק

New member
ועל הדרך עלה לרמה 40

והאמת, אני ממש לא מתרגש מזה... רק עוד 15 יום הלב שלי ישמח.

למעלה