ה"י 9.6.11

MomerS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהנה עזרה בבחירת שמות יצירתיים

AranS0Pr0 AranS0Pro AranSoPr0 AranSoProCool JRAranSoPro סתם..... אבל אם אתה רוצה שם טוב אני ממליץ לך לפתוח כבר עכשיו שחקן עם השם האהוב ומתי שבוכל לחזור לפתוח אראן תמחק תשחקן ותפתח שחקן חדש עם השם השמור בגלל שבכאוס לפי דעתי עוד פעם יפתחו מלא אראנים ואואנים חדשים.

btekx

New member
למה צריך שם אראן בשמות?

אפשר להיות קצת שונה WarriorIce King1Ice Chione (אלת שלג במיתולוגיה יוונית) אם רוצה דמות נקבה ...

Hasselblad

New member
מזל טוב שרון!!!!!

איזה יופי. תפתחי אולטימייט רק שיהיה עוד מקום לאחסן חפצים בינתיים

Hasselblad

New member
באסה....

גם אם אמחוק לא יהיה לי מקום. יש לי 9 דמויות בחשבון הזה....

צ ל י ל 8

New member
יש לי איזו מיולית ממילא שמלאה בדברים,

אז אם אצטרך מקום בשביל אולטימייט, אני אמחוק אותה. יש בה מלא סטימולטורים. כדאי למכור אותם?

צ ל י ל 8

New member
LOL? איזו חד-משמעותית

טוב, נעביר אליה את החנות ונמכור. אגב, המחיר של סטימולטור לבגדים נמוך מזה של נשקים? מה המחירים פחות או יותר?

sapir aloud555

New member
רק הערה

לUE יש פחות סלוטים וHP מדמות רגילה באותה רמה, כי דמות UE לא עושה את המעבר לעבודה ראשונה ושניה. במקרה וכן תרצי לאחסן עליה דברים, קחי בחשבון.

Guid

New member
מזל טוב שרון!

המאמץ השתלם!!
24 אטטק זה פשוט סוף הדרךךךךך! מזל טוב!
ושאלה תיאורתית- איזה אולטימייט-אקספלורר היית פותחת?

צ ל י ל 8

New member
אתה שואל שאלה מאוד קשה, זו בדיוק הסיבה

שאני לא פותחת עכשיו UA. אין לי מושג מה עדיף. כולם עושים פלדין או DK. אני לא רוצה להיות כמו כולם

באמת כולם פותחים DK או פאלאדין, למה?../images/Emo2.gif

אם לי הייתה אפשרות לUE הייתי פותחת שאדוור. [יש אפשרות כזו בכלל?
]

sapir aloud555

New member
המפ

פלאדין - כי קשה מאוד לעלות איתם רמות, ובדמות UE מקבלים סקיל שמקצר המון זמן אימונים (זה נכון לכל סוג לוחם האמת, גם לHero וDK. הסקיל הזה פשוט טוב מדי) עם פלאדין זה הכי בולט כי עד סוף עבודה שלישית אין הרבה מה לעשות איתם. מה גם, יש להם אלמנט אש שמועיל לא מעט בLHC. את יכולה לפתוח Shadower.

למעלה