לא לאט אנחנו מקבלים עוד תמונות עם יותר

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

גם זה יותר פופ ממה שהיא עשתה באיידול..זה שהיא בת 17 לא אומר שהיא לא יכולה לעשות משהו יותר בוגר-יותר דומה למה שהיא עשתה באיידול.. למרות שבסך הכל השיר קליט..

mayarel

New member
קליט?

זה שם צופן ל- גרוע, חסר אישיות ובלתי נסבל... לא יודעת.. למה ששיר יהיה קליט? שיר צריך להיות מעניין, נעים לאוזנים, גורם למצב רוח מסויים.. לא יודעת.. אבל קליט? זה לא אומר שום דבר טוב.

InbarKiii

New member
חח דווקא לא התכוונתי לזה

כמו שטרקול אמרה, זה משהו שאני יכולה לשמוע ברדיו והשיר ממש לא גרוע..זאת אומרת, אני יכולה לראות אותי ואת חברות שלי שומעות אותו ורוקדות איתו וכאלה..אבל זה לא איזה שיר עם מסר ענק או משהו..שיר כיפי סך הכל..ואולי טעיתי, לפי הראיון שהיה עם אליסון היא דווקא אהבה ותאמת שדיי מתאים לה שיר כזה..

mayarel

New member
לא יודעת.. אני מנסה לשחזר

גם אותה וגם את קריס באידול ובטור.. ולא היו להם שירים קופצניים מתקתקים כאלה. לא מבינה מאיפה תקעו להם את הסינגלים האלה. וחומד, זה כנראה באמת מכוון לגיל שלך. אבל את מבינה שזה גיל שאם מכוונים אליו אז רוב הסיכוי שהמסיקה לא תחזיק מעמד ובטח שלא תוכלי לשמוע אותה בעצמך עוד 3 שנים אפילו? זה לא לטווח הארוך.

InbarKiii

New member
דווקא לאליסון היה את SO WHAT

שהוא גם סוג של פופ..אבל אני חושבת שהחברות מכוונות לכיון של פופ הרבה יותר מכיון רוק ובגלל זה אלו הסינגלים \: וכן אני לגמרי מבינה..החברות האלה פשוט מכוונות לגילאים האלה! הם לא מבינים שרוב האנשים שיקנו את הדיסקים\ילכו וישלמו על הופעות הם בטווח גילאים גבוהה יותר שלא אוהב שירים מהסוג הזה
הם עושים מה שטוב להם..לא מה שטוב ומה שהאמנים שלהם אוהבים וקוקי היא דוגמא מעולה לזה. הם הוציאו לו כסינגלים את השירים היחדים באלבום שהוא לא כתב ושיר אחד שהוא ממש פופ וכלכך לא הוא..למרות שהוא מצידו בהופעות שלו עושה מלא קאוורים של שירים שהם הרבה יותר רוק [והוא עושה הרבה יותר קאוורים מאשר שירים מהאלבום שלו, שכנראה זה אומר שגם לו קשה עם השירים משם..]

mayarel

New member
הוא לא כזה גרוע ../images/Emo10.gif

אוי אני מזועזעת. חבל על הזמן.

naama59

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo45.gif

אני כן מחבבת את שני הסינגלים של קריס ואליסון אבל בגלל איידול ציפיתי מהם לקצת יותר :/ בכל מקרה אם Jive ינהלו ככה את כל האלבומים שלהם זה יהיה אסון, נקוה שהאלבומים בשלמותם יהיו יותר דומים כבר למה שהתרגלנו מהם (אתם יודעים שרק אחרי שהקליטו את השיר אמרו לקריס שLLWD זה דמו / קאבר של דה סקריפט? ממ.)

InbarKiii

New member
כן, איך התעצבנתי כשמעתי את זה

מה זה השטויות האלה לא להגיד לו?! זה כן מידע חשוב \: ואני גם מקווה שהאלבומים שלהם יהיו יותר הם..

t r e c o o l

New member
אויש, איזה מגעילים.

אני מקווה בשביל שלושתם שיעזבו את החברה הזאת אחרי האלבום הזה.

../images/Emo10.gif ומהר.

מה זה הם רוצים לדפוק את כל האמנים שהם מעסיקים?! הם רוצים להרוויח כסף או לא.

gwini1

New member
../images/Emo45.gif השיר נוראי.

אני בחרדות לקראת הסינגל של אדם. עכשיו אני מתחילה לחשוש שמא הוא יאכזב לאור הציפיות הגבוהות...

t r e c o o l

New member
זוועה!!!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה מאוד מזכיר לי את אבריל לוין.. אני אפילו לא חושבת שזה יכול להצליח, בשמיעה שנייה זה מתחיל כבר לעצבן. אפילו היא לפני אדם??! האמת אני מתחילה לפחד, אם אלו השירים שכריס ואליסון הוציאו..

mayarel

New member
ממש מכניס חרדות

אוי ואבוי להם אם הם יחרבנו ככה לאדם את הדיסק הראשון שלו. שמעתי את זה שוב וזה אפילו יותר גרוע מהסינגל של קריס (סליחה ענבר). ממש עצבים.

t r e c o o l

New member
אני גם חושבת שהוא יותר גרוע

השיר של כריס הוא למלם השיר הזה הוא כלום, הוא אפילו לא קליט! הוא מתלהב ופאקצי כזה.. אמרו בפורום של אידול שמקס מרטין הפיק את זה, והוא מפיק לאדם כמה שירים!
*100 על איזה חברה הם נפלו.. אני לא חושבת שזה כ"כ טוב שהוא עובד עם כ"כ הרבה מפיקים כל אחד מהם הכי ירצה לשמוע את ההפקה ופחות נשמע את הקול שלו..אוי כואב לי יד שמאל פתאום

heart1soul

New member
אני חייבת לשמוע משהו של אדם על מנת להירגע

יש לי עצבים בגוף!!!!
אני מקווה שאדם חכם, וככה אני גם תופסת אותו..וכל מה שלא מוצא חן בעיניו הוא אומר יכול להיות שבגלל זה הסינגל מתעכב גם.. על חוסר הסכמות

t r e c o o l

New member
אני מקווה שהוא עשה להם חיים קשים

ואני מקווה שהם יודעים מה יש להם בידיים, כל העולם מחכה לזה, אסורררררררררררררררררררררררררררר אסוררררררררררררררררררררררררררררר אסוררררררררררררררררררררררררררר להם לפקשש!! זה צריך להיות ענק!!
אבל אי סומכת על אדם, אני סתם לא במצב רוח טוב..

למעלה