לא לאט אנחנו מקבלים עוד תמונות עם יותר

MISHMISH56

New member
אוי מסכנה שלי...חס ושלום

לא להכנס לחרדות.....הכל יהיה בסדר....הסינגל אמור לצאת ב12-10????או שאני רק מדמיינת...

InbarKiii

New member
אני חושבת שכדי שנתחיל לצפות לגרוע מכל

כדי שלא נתאכזב יותר מידי..החברות האלה לא עשו עבודה יותר מידי טובה עם קריס ואליסון וגם שנה שעברה עם קוקי..אני כבר לא מצפה מהם לכלום \:

magenta73

New member
קריס ואליסון ב"ג'ייב". אדם ב- rca

זו לא אותה חברת תקליטים ואתן חייבות להרגע.

magenta73

New member
אני משרשרת לעצמי...

rca זו חברה הרבה יותר גדולה ומושקעת ואיכותית.

mayarel

New member
אוקי . לא מכירה ולא מבינה בזה.

יופי לשמוע. תודה מנסה לנשום.

mayarel

New member
איפה היית כל היום????!!!!!

את לא יודעת שיש פה לא שפויות ושאסור להשאיר אותנו פה לבד?????!!!!! קצת אחריות!!!

magenta73

New member
מזותומרת איפה הייתי?

בפאב בשכונתי. לא אמרתי כבר שעברתי לטיפה המרה?

mayarel

New member
מתה מקנאה

אם כי הכבד שלי נושם לרווחה שאין לי כזו אופציה. אה. וגם הילדים.

magenta73

New member
נו, את רואה, החיים יפים כשאין ילדים...

וכשיש לך כלבה קטנה ומדובללת שבאה איתך לפאב ויושבת לך על הברכיים... לגבי הכבד - הוא שומר על זכות השתיקה.

mayarel

New member
כן בעיית שתייה זה באמת ויתור גדול.

מקווה שהילדים שלי מעריכים את מה שאני מקריבה עבורם. FUCK MY LIFE

magenta73

New member
חחחחחחח

וברצינות (לשם שינוי) - כדאי מאוד שהילדים שלך יעריכו. את אמא מופלאה. מה עם הספר? שקלת להעביר אותו למקומות של חינוך/חינוך מיוחד? ונ.ב. אם את עושה ספר המשך אני אשמח להציע את עצמי בתור מאיירת.

mayarel

New member
וואו ריגשת אותי

תודה על המחמאה
ספר המשך .. לא יודעת.. כמו שאת בטח מתארת לעצמך זה לא שקפצו על ההזדמנות לשלם לי על ספר ראשון .. חחחחח.. אז לא יודעת אם אכנס שוב לכזו הרפתקאה. בנתיים כשיש לי רעיונות אני פשוט מכינה עם הבת שלי ספרים בייתיים כאלה. שהיא המאיירת
הבן יותר בכיוון של מצגות במחשב.. תראי , השנה היא בסימן למצוא מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה.. אז מי יודע
ובאמת תודה שוב.

magenta73

New member
הבת שלך מאיירת? זה מקסים!

אני חושבת, באמת, שיש לך המון מה ללמד אנשים אחרים בדיוק על מה שהספר ההוא אמר - יש לי אח שונה. אני הייתי ממליצה לחשוב על כיוון של סמינרים בסגנון. או אם את מכירה משהו מהתקשורת אז אולי איזו תוכנית בסגנון - כמו סופר נני אבל לילדים מיוחדים. אם אני זוכרת נכון אז באת מחינוך, לא ככה? אני הפסקתי ללמוד חינוך מיוחד בגלל ששנאתי את זה שכל הלימודים לימדו איך צריך להתאים את הילד המיוחד למסגרת, ולא איך, חלילה, לחשוב על לנסות להתאים את המסגרת לילד. בכל מקרה, אם את רוצה ללכת על משהו בסגנון, של המשך הספר הזה למשהו יותר רציני - תגידי לי. אני אנסה לעזור כמה שאני יכולה. אני מכירה כמה אנשים שאולי זה יכול לעניין אותם (או שאני אשכנע אותם שזה מעניין אותם). אבל צריך לבוא עם משהו פחות או יותר מגובש קודם.

למעלה