לא לאט אנחנו מקבלים עוד תמונות עם יותר

mayarel

New member
תודה שוב חומד ../images/Emo24.gif

אני צריכה לראות באמת מה אני רוצה לעשות עם עצמי. אני חושבת על תחום שמשלב טכנולוגיה וחינוך מיוחד אבל לא יודעת אם יש לי כוח לבלאגן של הלימודים. עוד נראה. סמינרים וכו.. זה קצת מאתגר כאם חד הורית. צריכה משהו מסודר יותר. אבל תודה על הרעיון צריכה לחשוב הרבה השנה כי אני באמת מרגישה של ממוצה באופן פתלוגי.

../images/Emo45.gifשיר גרוע ביותר סתם לא מיוחד

זה לא יצליח..אני חושבת שזה גם לא קליט.. אני סומכת על אדם במאה אחוז עם הקול שלו והסגנון שלו אני בטוחה שהסינגל שלו יהיה יותר מיוחד. גם קריס וגם אליסון לא חשבתי שהם יצליחו הם בכלל לא מקצועיים ואף פעם לא התלהבתי מהם יותר מדי. ואדם הוא כמובן פי אלף יותר טוב ,אני משוכנעת שהבחירות שלו יהיו חכמות הוא יודע מה הוא עושה. :)

MIDNIGHT SKY

New member
דעתי../images/Emo192.gif

שיר חמוד (בבקשה לא להרוג) נכון שציפיתי שהיא תפציץ בסינגל ה1 ושהוא יהיה רוק השיר הזה לא יותר מנחמד..די ילדותי ,אולי אני ילדותית כי אני אוהבת אותו קצת. ציפיתי שנוכל לשמוע את הקול המדהים שלה מגיע לתווים גבוהים ופה זה די ערוך וכאלה... חמוד וזהו. ואני רואה שאתן ממש דואגות בגלל שמקס מרטין כתב לאדם גם. אני מנסה להיות רגועה,אני סומכת על אדם :)

nini18

New member
לא אהבתי את השיר. ואני בטוחה שגם לאדם יהיה

משהו שטותי בסגנון והלב שלי מתכווץ מאימה.

mokasosex

New member
ומה עם הילדים ?

צריך לחכות, אדם כבר אמר שהוא לא בובה על החוטים .. סבלנות . אם יהיה מאכזב, אני אישית אביא לך סמים ואלכוהול.

mayarel

New member
טוב טוב

אין לי מזל בחיים האלה. גם לפתור בעיות באופן יעיל ולא בריא אני לא יכולה.

nini18

New member
במקרה הזה אין פתרון יעיל.

קחי ביביסיטר ואנחנו נברח ,לסמים אלכוהול ורוקנרול חח אהה ואם אפשר גם סקס מערפל חושים (לא אחת עם השניה למרות שאפשר לשלב גם את זה חח ).

mokasosex

New member
היי היי, את עוזרת לפתור את בעיית

השממה שאדם יצר בפורום הזה.. אז פתרון הבעיות שלך מעולה

nini18

New member
אפשר שילוב של שיניהם? ../images/Emo122.gif

די האופטימיות שלי ירדה לי לגמרי, לא שהיתה לי יותר מידי. אבל תמיד נשארת לי תקווה קטנה. היא פשוט חוסלה. וואי אם ככה יעוותו את הקול שלו אני פשוט מתחילה לבכות
וגם קליפים שלו בעירום לא יעזרו (טוב אולי רק קצת חח)

mayarel

New member
אני אשיג בייביסיטר

לכמה שבועות לפחות
חברה של מנוולים.

magenta73

New member
יש כמה, שבועיים או פחות עד לסינגל הראשון?

בנתיים - לנשוף... לשאוף- אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים אדם לא באותה חברת תקליטים

mayarel

New member
אוקי אוקי

ועוד מנטרה לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת לא כל חברות התקליטים הגדולות הן ז$#@ת

למעלה