להתראות אהבה...

easternstar

New member
צליל היה סיפור אמיתי כזה של דניאל ברנבוים

וז'קלין דה פרה. הוא לא היה איתה כשחלתה והיא עברה לגור אצל אחותה. הוא היה בארצות אחרות והיא נשארה לבדה. בינתיים כתבו שהיתה לו מישהי. מכירה את הסיפור?

easternstar

New member
האמת שאני ממש לא מחבב את ברנבוים

ואחרי הסרט שהיה על ז'קלין דה פרה חוסר האהדה התגבר.

אני מכירה זוג כזה

הוא חלה במחלה לפני כארבע שנים והמצב שלו הולך ומתדרדר. למייטב ידיעתי אשתו נשארה נאמנה לו עד היום, עם כל הקושי והקושי הוא איום ונורא .. לא יודעת מה הייתי עושה, חושבת שהייתי נשארת. זה נראה לי לא אנושי להפנות את הגב דווקא בשעת מצוקה כל כך גדולה. איך אתה מסתכל על עצמך במראה במצב כזה?...היית רוצה שזה מה שיעשו לך?... יחד עם זאת, לא שופטת כל מי שמחליט אחרת זו סיטואציה כל כך קשה וקיצונית שאי אפשר לשפוט כל מי שמחליט כך או אחרת.

easternstar

New member
הבעיה שלפי הסרט הוא לא דיבר איתה במשך

חודשים ועזב אותה להתמודד לבדה עם המחלה. זה נראה לי נורא.

easternstar

New member
היא היתה צ'לנית מחוננת. הבעיה איך שהוא התיחס

אליה אחרי שחלתה.
אחרי ההתנהגות האישית שלו הוא כל הזמן מטיף לנו שישראל מבצעת פשעי מלחמה.

עצוב.

שמע, יש כל כך הרבה אנשים במקומות משפיעים וחשובים שבחיים האישיים שלהם הם חרא של בני אדם....או אולי לא חרא, אבל לא היית רוצה חבר כזה לבת שלך...והם מרשים לעצמם להטיף . ראיתי פעם תוכנית על כומר מאוד ידוע בארצות הברית שהייתה לו קהילה ענקית שהלכה אחריו באש ובמים, לאורך שנים ארוכות. הוא הטיף במיוחד נגד הומוסקסואליות וגרם בעקבות כך עוול נוראי להמון נערים ונערות שבטח חלקם התאבדו או גורשו ממשפחותיהם בגלל הדרשות שלו ובסוף התברר שהוא עצמו הומו וחי חיים הומוסקסואליים חשאיים. זה מטונף בעיניי, אם אפשר היה לסקול אדם כזה, הייתי מתייצבת ראשונה.

meytula

New member
../images/Emo10.gif

איזה סיפור טראגי,זה שהוא ממשיך בחייו בצורה בריאה כפי שאתה מתאר רק מחזק את דמותו של הבחור בעיני.מדהים.. גם אני הייתי.אני בטוחה אנשים לא תמיד מודעים לכוחה של אהבה,גם אם אתה אוהב וזה נראה לך עצמתי כשאתה מתאהב בנסיבות כאלה הכל מתגמד..

easternstar

New member
הערכתי אותו מאוד מאז שידעתי

בחור מדהים. הרגישו את טוב הלב והאחריות שלו גם בלי שידעו הכל.

meytula

New member
אנשים כאלה קשה לפספס

גם בלי להכירם לעומק האופי שלהם בולט מספיק .נשמע בחור מקסים ללא ספק

meytula

New member
לפעמים גם הלא מובן מאליו צריך להיות כמובן

תודה שוב

noaxxx

New member
היי כוכב... ממש עצוב פה בפורום היום..

הסיפור שלך נגע לליבי.. תשמור טוב על החברות שלך איתו, הוא אחד מהטובים.

easternstar

New member
כן. רוב האנשים לא יודעים כמה הוא רגיש

הוא מסתיר את הרגישות מאחורי הומור ציני ובדיחות.

noaxxx

New member
אחה"צ טובים לכולם ../images/Emo141.gif

לא ראיתי את התכנית המדוברת וגם לא את פרוייקט Y, ככה שאני לא מכירה אותם. אני רק יכולה לומר שהיה לי עצוב לקרוא על הסיפור שלהם. אגב, גם השחקן שמואל שילה נפטר היום. יהי זכרם ברוך

poseidon111

Active member
באמת?הכרתי אותו אישית לאחר הצבא

כשעבדתי כעוזר במאי בתיאטרון באר שבע. איש יקר היה.

למעלה