מחכה. יהיה מעניין
K Klayhamn New member 15/8/11 #123 בקושי יצא לי לראות/לשמוע אבל... ממה ששמעתי, דניאל בדיוק סיפרה את החלום (נראה לי לאורטל?) וזו שהיא סיפרה לה אמרה: "זה בדיוק כמו המצב שלו פה.."
בקושי יצא לי לראות/לשמוע אבל... ממה ששמעתי, דניאל בדיוק סיפרה את החלום (נראה לי לאורטל?) וזו שהיא סיפרה לה אמרה: "זה בדיוק כמו המצב שלו פה.."
ד דידי 9 New member 15/8/11 #162 לונד, איתן לא יצא, ושימי לב- איתן מ א ו ה ב באורטל, ועוד תראי את הנחשיות והרוע של דניאל. איתן רוצה את אורטל-לא את דניאל. הוא ישגיח שהחדש לא יידבק אליה, והוא יפעל תחת הלחץ של החדש! הוא לא בקטע של דניאל-בכלל, ובטח שלא בקטע של קרן
לונד, איתן לא יצא, ושימי לב- איתן מ א ו ה ב באורטל, ועוד תראי את הנחשיות והרוע של דניאל. איתן רוצה את אורטל-לא את דניאל. הוא ישגיח שהחדש לא יידבק אליה, והוא יפעל תחת הלחץ של החדש! הוא לא בקטע של דניאל-בכלל, ובטח שלא בקטע של קרן
ש שמח על כול הדחה New member 15/8/11 #18 לשלושת המועמדות להדחה מגיע להיות מודחות לענת מגיע להיות מודחת בגלל שהיא לא חברותית לענבר מגיע להיות מודחת בגלל היחס שלה לאיילת לאורטל מגיע להיות מודחת בגלל שהיא תוקפנית
לשלושת המועמדות להדחה מגיע להיות מודחות לענת מגיע להיות מודחת בגלל שהיא לא חברותית לענבר מגיע להיות מודחת בגלל היחס שלה לאיילת לאורטל מגיע להיות מודחת בגלל שהיא תוקפנית
ה האחות הגדולה 123 New member 15/8/11 #39 ענת לא חברותית?? מדברת עם כולם,רוקדת תמיד מה לא חברותי בה??שהיא לא בכוח מתנפלת על בחורים????
S sunflower11 New member 15/8/11 #64 מה תוקפנית? היא תקפה את קרן או ליהי על הריכולים וההסתה כלפיה, ובצדק!! כל הכבוד לה שהיא שמה אותן במקום.
מה תוקפנית? היא תקפה את קרן או ליהי על הריכולים וההסתה כלפיה, ובצדק!! כל הכבוד לה שהיא שמה אותן במקום.
M meytula New member 15/8/11 #19 אתי''הלוואי שענבר תלך,היא משעממת ומיותרת'' אתי ואורטל חזק בקיפולים על הבוקר
M meytula New member 15/8/11 #26 ../images/Emo3.gifהחברות שלך יותר אם לא שמת לב אתי דיברה רק על ענבר הן עכשיו דיברו על חצי בית ושוב על איילת
../images/Emo3.gifהחברות שלך יותר אם לא שמת לב אתי דיברה רק על ענבר הן עכשיו דיברו על חצי בית ושוב על איילת
ק קייזר סוזי New member 15/8/11 #30 עדיין מאשימות את איילת? כאילו מה, היא מטומטמת?סתומה?מפגרת? (סמני בעיגול את התשובה הנכונה)