גבי, אפשר לפתוח שירשור |אוף|?
S Sonia La Rebelde New member 10/7/05 #13 לא מאמי.. הוחלט ששרשור עוף יהיה אחת ליומיים ועדיים לא עבר יומיים רק היום בשעה 12 מותר..
S soy rebelde New member 10/7/05 #15 נכון, שכחתי ../images/Emo122.gif../images/Emo2.gif טוב ששאלתי חח
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #16 בדיוק כך../images/Emo45.gifנצלו את השירשור../images/Emo88.gif שקיים עכשיו גם אם הוא מלא
M Mastoolit New member 10/7/05 #23 פורום זה לא מקום און-ליין../images/Emo109.gif ומן הסתם אנשים לא יכולים לשרוץ כאן 24 שעות. בסה"כ יש המון חברים בפורום שנכנסים אליו בשעות מסויימות ביום
פורום זה לא מקום און-ליין../images/Emo109.gif ומן הסתם אנשים לא יכולים לשרוץ כאן 24 שעות. בסה"כ יש המון חברים בפורום שנכנסים אליו בשעות מסויימות ביום
ה הנסיכה של רובין הוד New member 10/7/05 #24 ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif איך אני יכולה לראות את העונה השנייה בלי להוריד מהק***ה? ומתי הוענה השנייה מגיעה לארץ?(שמעתי פעם שבאמצע יולי אבל...:-\)
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif איך אני יכולה לראות את העונה השנייה בלי להוריד מהק***ה? ומתי הוענה השנייה מגיעה לארץ?(שמעתי פעם שבאמצע יולי אבל...:-\)
H Hila The Sweet Girl New member 10/7/05 #32 וואי להוסיף גם חתימה ?? פורום רבלדה שמים על הכל...לא ראיתי שרשמתם..חחח
H Hila The Sweet Girl New member 10/7/05 #37 נ"ש-מישהו יודע של מי האתר הזה? לא מספיק לו להעתיק מהאתר הישראלי של רבלדה גם מהאתר שלי ושל חן הוא העתיק-http://city.boom.co.il/natimili/page1.php
נ"ש-מישהו יודע של מי האתר הזה? לא מספיק לו להעתיק מהאתר הישראלי של רבלדה גם מהאתר שלי ושל חן הוא העתיק-http://city.boom.co.il/natimili/page1.php
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #39 מקפיץ את השירשור בקשות../images/Emo88.gif השאלות והטענות שיש לכם..הכל לפה
L L i R o N u S h New member 11/7/05 #40 היייי, צהרים טובים....!! מאיפה אני יכולה להוריד את השירים מהסדרה..? אני מחפשת במיוחד את השיר של מיגל ומיה ואת השיריי פתיחה של התוכנית.. תודה מראש!
היייי, צהרים טובים....!! מאיפה אני יכולה להוריד את השירים מהסדרה..? אני מחפשת במיוחד את השיר של מיגל ומיה ואת השיריי פתיחה של התוכנית.. תודה מראש!
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #43 יש לך באתר שלי,כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif האתר אמנם לא מתעדכן אבל יש שם את כל הדיסק הראשון.. לחצי כאן להכנס לאתר
יש לך באתר שלי,כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif האתר אמנם לא מתעדכן אבל יש שם את כל הדיסק הראשון.. לחצי כאן להכנס לאתר
K karkmen New member 11/7/05 #41 שאלה על פונצ'ו! במורדים (העונה השניה- הארגנטינית) מיה הלכה עם החברות שלה לסרט ומנואל הלך עם סברינה ובסרט זה היה פונצ'ו????? כי אני לא ראיתי 406 וכשראיתי אותו ברבלדה הוא היה נורא מוכר לי ואני לא בטוחה שזה מהמורדים. אז אם מישהי יודעת שתגיד לי!
שאלה על פונצ'ו! במורדים (העונה השניה- הארגנטינית) מיה הלכה עם החברות שלה לסרט ומנואל הלך עם סברינה ובסרט זה היה פונצ'ו????? כי אני לא ראיתי 406 וכשראיתי אותו ברבלדה הוא היה נורא מוכר לי ואני לא בטוחה שזה מהמורדים. אז אם מישהי יודעת שתגיד לי!