שרשור שאלות/בקשות/טענות

blondi rebelde

New member
כן הסרט זה "amarte duele"

או משהו בסגנון והסרט מאד הצליח ובמורדים באמת לא הפסיקו לדבר עליו

ירדןן13

New member
שלום אתם יכולים לעזור לי?

קודם כל אני ירדן בת 13,חולה על אלפונסו המושלם!!! אפשר בבקשה לתרגם לי את זה: ME METI AL FORO DE ANAHI Y DISE QUE PONCHO Y DULCE CO......................................... PUES SI ME METI Y DISE QUE PONCHO Y DULCE CORTARON QUE PORQUE ANAHI Y PONCHO TUVIERON QUE IR A GRABAR JUNTOS Y VIERON A ANAHI Y PONCHO EN UN RESTAURANTE Y AGARRADOS DE LA MANO METANSE A ANAHI/RBD.COM Y AHI BA A DECIR ALGO DE PONCHO Y DULCE CORTARON POR ANAHI. ESQUE YO NO SE COMO PONER LAS FOTOS AQUI. AHHHHHH Y AY DISE NO LA AGARREN CONTRA MI.

אני לא יודעת מילה במילה אבל

אומרים בכללי שבפורום של אנהי מדברים על זה שפונצו ודולסה נפרדו בגלל שראו את פונצו ואנהי הולכים יד ביד למסעדה אבל זה שמועות... כי תמיד אומריםלא מזמן אמרו שהם הלכו לסרט!

LemonLimeLilach

New member
היא אומרת שדולסה ופונצ'ו נפרדו

בגלל אנהי ושפונצ'ו עכשיו עם אנהי, בקיצור.

סוכריה16

New member
הלוואי אבל לאאאא....

אני בטוחה שפונצ'ו ואנהי אוהבים והכל אבל זו רק ידידות טובה .. לצערי! תמיד תמיד אני אוהבת זוגות שלא ביחד בחיים.. זה כזה עצוב
ואני יודעת שגם אם הם היו אוהבים באמת חיחי.. אין סיכוי כי היא החברה הכי טובה של פונצ'ו, ופונצ'ו לא מניאק כדי לבגוד בה עם החברה הכי טובה.

Sivush

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

בפרק ששודר אתמול (פרק מספר 107) הייתה נשיקה של מיה ומיגל בדשא מאחורי השיחים....זה היה בקטע שמיגל אומר למיה אם היא לא שכחה לתת לו משהו ואז היא חוזרת ומנשקת אותו...ברקע היה שיר ממש יפה! בשיר שרה אישה ונדמה לי שזה מין שיר בסגנון רוק ואם אני לא טועה היה את השיר הזה גם לפני כמה פרקים שמיגל ומיה בילו יום בחוץ... עכשיו לשאלה..מישהו מכם אולי יודע איך קוראים לשיר או מי שרה את השיר??? הוא פשוט שיר ממש יפה ואני מחפשת אותו!!! אז אם מישהו יודע בבקשה תעזרו לי...

לא לא לאלא

אסור לעשות את זה..אל תנצלו את זה שגבי לא פה כי כשהוא יחזור הוא יתעצבן!!

סוכריה16

New member
גם פה אסור לתרגם!?!? נו ..

זה לא ששמים מילים! מה הקטע בלתרגם!? לא מבינה אתזה בגרוש!

גבשוש שלנו כבר הסביר..

זה תפוז לא מרשים זה לא הוא..אל תעשו את זה כי הוא אוכל אותה אחר כך...

למעלה