שרשור שאלות/בקשות/טענות

מזאת אומרת אותם שירים? ונכון שאנהי

באה הרבה לארץ היא מכירה מישהו ישראלי ידיד שלה

תשובות..

1. אנהי יצאה עם כריס בעבר אבל לפני שבועיים בערך הם נפרדו. 2. אנהי בת 22. (חגגה לא מזמן!) 3. זה נכון. 4. השירים שלהם מהדיסק ה-2 עוד לא הגיעו לישראל אני חושבת... 5. אתה בהחלט צודק אפילו הסדרה עצמה יותר טובה מהמורדים בארגנטינה! אם תרצה לדעת כל מה שאתה רוצה על רבלדה והמון תמונות חתימות רקעים משחקים סקרים ועוד דברים מהממים כנס לאתר שלי ושל חברה שלי, האתר הישראלי לרבלדה!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבקשר לדיקס השני../images/Emo27.gif

רוב השירים הם כמו בדיסק הראשון רק שבשני זה כאילו בהופעה.. בגלל זה קוראים לדיסק En Vivo שזה אומר "בשידור חי"... ובדיסק השני יש 3 שירים חדשים שאין בראשון!! אתה יכול להוריד את השירים פה! בהצלחה!

ortal herrera

New member
שאלה-

איפה אפשר ראות רבלדה באינטרנט? באיזה ערוץ במקסיקו משדרים רבלדה?

ג ב ש ו ש

New member
אורטל,במקסיקו רבלדה משודרת../images/Emo88.gif

בערוץ הכוכבים "ESTRELLAS" ואממ אם את רוצה לראות את הערוץ הזה אז אין מצב דרך האינטרנט

Sivush

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

מישהו כאן מכיר אולי את שמות השירים של שני הדיסקים שהוציאה אנהי (מיה)??? יש לאנהי אתר מעריצים??? אם יש...מה כתובת??? יש לדולסה (רוברטה) אתר מעריצים חוץ מהאתר dulcemariafans.com...???

m dulce

New member
האתרים לדולסה שמתי לך קישורים

לאתרים של דולסה יש עוד

m dulce

New member
המשךך אתרים לדולסה

יש לה מלא אני אביא לך עוד קישורים בהמך

ג ב ש ו ש

New member
אם תכנסי לשירשור שאלות../images/Emo88.gif

בקשות וטענות תמצאי שם המון שאלות על הדיסק של אנהי וגם תוכלי לשאול שם ולהבא לשרשר בבקשה

ohad159

New member
חיפוש שיר

בפרק 106-107 כשמיגל ומיה חשבו אחד על השני היה שיר ואני חחייב לדעת איך קוראים לשיר בתודה ענקית אוהד

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif נראה לי שאתה מתכוון ל..

por besarte של lu פעם הבאה לשרשר לשאלות ובקשות..

sun girl f

New member
חברה כנסו בבקשה זה דחוף!!!!!

אנשים אני טסה ביום ראשון הקרוב לשבועיים לאנגליה ואני חייבת שמישהו יסכם לי מה שהיה ברבלדה כי אני לא יהיה כשיהיו שידורים חוזרים ואני לא אראה את הפרק של יום חמישי וראשון בערב ב-31 ליולי אז אני חייבת עזרה זה דחוף!!!!! תודה ומי שמוכן שיפנה אליי למסר ונחליף וכאלה.. מה זה תודה למי שמוכן!!!

bigmomentom

New member
עונה שניה תתחיל במקסיקו

ב-14 או ב-17 ליולי (לא זוכרת). אצלנו זה יקרה עוד מלא מלא זמן!

blondi rebelde

New member
אוףףףף

נראה לי שקראתי שזה יתחיל ב17 ליולי שם. מרוב שראיתי כ"כ הרבה סרטונים של מיה ומיגל אני רק מחכה שיגיעו הקטעים האלה וזה מזה מעצבן....

למעלה