תגובות : ../images/Emo48.gif
לגבי הקרן שיוצאת מבועת הטקסט, יש משהו בדבריך. אני אחליף צד כדי שזה יהיה "מתואם" לצורה שבה הפינה המעוגלת הולכת. לגבי הכתום-ורוד אני אשנה גם את זה. יש לך אולי רעיון לצבעים אחרים? לגבי ה-crisp והטקסט בכלליות. זאת רק סקיצה. זה לא בדיוק מה שהולך להיות מבחינת גודל הטקסט. נראה מה יצא יותר טוב כשנגיע לזה. לגבי ה-crisp, לא הבנתי למה התכוונת. אם אתה רוצה, אני אשלח לך את ה-PSD ותעשה איתו מה שבא לך. ואת הסינים אני אעיף בהזדמנות הראשונה ואחליף אותם עם תמונה של זוגות "מהמותניים ומעלה" ואשלב בעצתם של אנשים פה גם את הסמל של הנכים. לגבי הסקרולר, לא הבנתי מה הבעייה איתו. זה שהוא ארוך? בעיקרון האתר נראה הכי טוב ברזולוציה של 800 על 600 ובתכנון שלי לא לפרוס אותו באחוזים אלא להגדיר רוחב בפיקסלים שהוא קבוע. ונפרס על הכל ב800 על 600. לגבי העיקול האדום, עם כל מה שנאמר שזה ישן, שזה מגביל, שצריך לפרוס על זה תמונות גדולות כדי לנצל הכל, זה העיצוב ההתחלתי שלי. אשמח אם גם מעצבים אחרים יכינו סקיצות משלהם וזה יהיה אפילו יותר טוב ממה שהכנתי עד עכשיו. אני מוכן לשלוח את ה-PSD של הסקיצה למי שמעוניין לשפץ אותה. בינתיים, אני אעבוד על השינויים למעלה.