MERRY CHRISTMAS

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo139.gifMERRY CHRISTMAS../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif

9 واذا ملاك الرب وقف بهم ومجد الرب اضاء حولهم فخافوا خوفا عظيما. 10 فقال لهم الملاك لا تخافوا.فها انا ابشركم بفرح عظيم يكون لجميع الشعب. 11 انه ولد لكم اليوم في مدينة داود مخلّص هو المسيح الرب. 12 وهذه لكم العلامة تجدون طفلا مقمطا مضجعا في مذود. 13 وظهر بغتة مع الملاك جمهور من الجند السماوي مسبحين الله وقائلين 14 المجد لله في الاعالي وعلى الارض السلام وبالناس المسرة
لقد وصل ابن الله إلى الأرض، وها السماء تُعلن لسكان الأرض هذا الخبر العظيم؛ ميلاد المسيح. ولقد وقع اختيار السماء على الرعاة البسطاء لإبلاغهم هذا النبأ وهذ يعلمنا ان الله اختارالمتواضعون اشعياء 57:15 لأنه هكذا قال العلي المرتفع ساكن الابد القدوس اسمه.في لانه الموضع المرتفع المقدس اسكن ومع المنسحق والمتواضع الروح لأحيي روح المتواضعين ولأحيي قلب المنسحقين «وإذا ملاك الرب وقف بهم ... فقال لهم ... لا تخافوا! فها أنا أبشركم بفرحٍ عظيم يكون لجميع الشعب. أنه وُلد لكم اليوم في مدينة داود مخلص هو المسيح الرب» .. يا للبشرى! أخيرًا وُلد لنا الفادي المخلص. ثم قدم الملاك العلامة فقال: «وهذه لكم العلامة: تجدون طفلاً مُقمطًا مُضجعًا في ». يا لها من علامة! بل يا له من اتضاع! لكنه اخلى نفسه آخذا صورة عبد صائرا في شبه مذود الناس فيلبي 2. وبمجرد أن نطق الملاك بهذه العلامة العجيبة حتى حدث شيء عجيب آخر، إذ انشقت السماء على جمع حاشد من الملائكة المُسبحين. وهنا نرى مزيجًا من الاتضاع والعظمة. فإن كان ذلك الوليد طفلاً مقمطًا في مذود، إلا أن ملائكة ا&#160

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo139.gifחג מולד שמח לכל החוגגים

إلا أن ملائكة السماء ترنم له وتسبح لاسمه. إنه ابن الإنسان المتواضع وابن الله العظيم في آن. إنه غير مُقدَّر من الأرض، لكنه موضوع تسبيح الملائكة وسجودالسماء وَبِالإِجْمَاعِ عَظِيمٌ هُوَ سِرُّ التَّقْوَى: اللهُ ظَهَرَ فِي الْجَسَدِ، تَبَرَّرَ فِي الرُّوحِ، تَرَاءَى لِمَلاَئِكَةٍ، كُرِزَ بِهِ بَيْنَ الأُمَمِ، أُومِنَ بِهِ فِي الْعَالَمِ، رُفِعَ فِي الْمَجْدِ.1 تي 3: 16. חג מולד שמח חברים וחברות, אחיי ואחיותיי בישוע אדוננו מושיענו
שיהיה חג של נתינה מכל הלב, אהבה וחמלה, סליחה ושמחה. عيد ميلاد مجيد, ليكن عيدا مباركا باسم الرب الحبيب يسوع المسيح رب المجد
كل عام وانتم وعائلاتكم واحبائكم بكل الخير والسعاده والبركه, وليأت السلام على هذه الارض العطشى باسم رب السلام- امين.
מחר ערב הקריסמס- וזה הזמן לשרשור תמונות הקריסמס המלאות שמחה, תינוקות הפאפא נאוויל, ואיחוליכם הלבביים

che guevara85

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifעיד מילאד מג'יד

وكل عام وانتم بالف خير שיהיה לכם חג שמח ומהנה, ושתהיה שנה מבורכת אמן. נו ספרו איך אתם הולכים לחגוג מחר את החג, אני אישית הולך להשתתף במיסה שתתקיים במנזר השתקנים בלטרון.

Laxir

New member
חג שמח...

thank god it is christmas , and let it be christmas every day... ולא ידעתי שאת ערביה

חג שמח לכם.../images/Emo139.gif

אני לא חוגגת כי אני לא נוצרייה אך אני מאחלת לכם חג שמח וגם שנה טובה ומלאה בחמלה,אהבה. שנה שבה אנשים לא יהיו רעבים,לא תהיה אלימות ושההתעללות בבע"ח תיגמר.(טוב..את האיחולים ההלו אני מאחלת כמובן לכולם.....:)..).

lion 7

New member
אנחנו מאחלים מכל הלב אותם איחולים

ולעתיד טוב יותר לכולם ...

היי אישהפיל

אני איתך בתקוה שתיגמר ההתעללות בבעלי החיים. האופן בו אנו מתנהגים עם החיות הוא דוגמא לאופן בו אנו מתנהגים עם העולם בכלל ועם בני האדם בפרט. אם ננהג בכבוד עם החיות הרי, על אחת כמה וכמה, ננהג בכבוד בבני אדם ומשאלותיך האחרות - הפסקת הרעב והאלימות - יתגשמו מעצמן.

היי יובל..תודה

אני שמחה שיש עוד מישהו שתומך ברעיון של הגנה ושמירת זכויות בע"ח. יישר כוח!! אתה צמחוני? נגד ניסויים בבע"ח???

Laxir

New member
לא מפריע לי שהיא ערביה.

ולמעשה יש לי גם ידידה ערביה מאוד טובה, אך זה מאוד מפתיע לגלות שערביה (אשר הגיוני שתהיה מוסלמית, בת לדת מוחמד) תאמין בנצרות ובישוע...

salt of earth

New member
ידידי ../images/Emo140.gif

לא כל ערבי הינו מוסלמי ולא כל מוסלמי הינו ערבי. יש כ 120 אלף ערבים-נוצרים בישראל, ו20 מיליון ערבים-נוצרים במזרח התיכון. הערבים היו מהעמים הראשונים שקיבלו את הנצרות (הערבים גם מוזכרים במעשי השליחים בברית החדשה), אז זה לא ממש מפתיע. במאמרים של הפורום יש מאמר שמדבר על מתי תורגמה הברית החדשה לראשונה לשפה הערבית וזה היה במאות המוקדמות אחרי ישוע

adam10האחד

New member
סאלת המשפט הראשון שלך מיותר לחלוטין

תסבירי בבקשה מה הכוונה שלך שאמרת לא כל הערבים מוסלמים למי את מפנה את זה תדעי לך שגם מוסלמים נכנסים לפה וקואים איתכם הסליחה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזו עובדה אדם../images/Emo9.gif שיש מוסלמים

במזרח אסיה! בהודו למשל והם בטח לא ערבים
! המשפט נכון מאוד, למה ישר לקחת צד שלילי, ובכל אופן טוב לדעת שיש קוראים מכל הקשת, ברוך הבא

salt of earth

New member
איפה הבעיה בדיוק?

את התשובה הייתה מיועדת ל"לקסיר" שתמהה איך יכול להיות שמנהלת היא ערביה ונוצריה ואני הבהרתי לו איך זה יכול להיות הרי זאת עובדה לא? מה הבעיה עם המשפט הראשון שלי שיש ערבים שהם לא מוסלמים?. פעם הבאה תראה איפה ההודעה הייתה מושרשת, לפני שתתחיל לחשוד ב"כוונות" שיש לי לכאורה. לגבי המשפט השני אז הערבים-מוסלמים מהווים רק 20% מכלל המוסלמים בעולם.

אימלה' ויש גם יהודים נוצרים

אני (ממוצא יהודי), אבל נוצרייה... מה לעשות
וכמו שאמר הפילוסוף הידוע פסקל (פראפרזה שלי על דבריו): "ללב צרכים משלו שלא תמיד ניתן להסביר" ואוגוסטינוס הקדוש אמר: "יש דברים שהם מעבר להגיון, אך לא נוגדים לו". או כמו שהדוד שלי (ז"ל) היה אומר - "כל אחד והשגעון שלו...". חג מולד שמח ושנה נוצרית טובה. אמן!

באיזו שעה מתקיימת מיסת החג מחר?

והאם ניתן לצפות בה ב טלויזיה? אם כן, באיזה ערוץ? לצערי אין לי עם מי ללכת לכנסייה כדי לשמוע את זה באופן אחר.. אני יהודייה ואין לי חברים נוצרים..לא בארץ לפחות..אני כל שנה מאזינה למיסה בטלויזיה אך שנה שעברה משום מה לא מצאתי ערוץ ששידר את זה..או שפיספסתי..

למעלה