MERRY CHRISTMAS

אליהו1919

New member
הוא בא ללעוג

לקסיר, הם קבוצה מאמינה, תפסיק עם השטויות שלך ואל תרד עליהם זה משהו רציני.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלקסיר אי אפשר למחוק כעת אחרת

כל השרשור ימחק בכל מקרה הבנו את המצב פחות או יותר. אליאהו גם אני קראתי אותו במשוב ובכלל את כל שאר היוצאים מדעתם בלי שום סיבה הגיונית, אבל מאמינה שירגעו, תפוז מספיק יודעים מה יש להם פה
.

Laxir

New member
חלילה, לא באתי ללעוג, אלא באתי

ללמוד ולהבין את הנצרות. אני עצמי (כפי שכבר רשמתי במקום אחר) אתאיסט, ואיני מאמין בקיום אלוהות, או בנכונות הדתות. אך איני מכיר את הנצרות כלל, ולכן אני כאן במטרה ללמוד.... לי ולאליהו (שאותו אני מכיר מפורום אחר) יש סגנון של דיבור שהוא יחודי לנו, כך שההודעה הקודמת לא נאמרה בכדי לפגוע בכם. (חלילה)

מצאתי את המקום ביפו..אבל..

לא הבנתי באיזו שעה מתחילה שם התפילה.. באיזו שעה זה מתחיל בטלויזיה אצלנו? נראה לי שגם בערוץ איטליה ניתן לצפות בזה..השאלה היא באיזו שעה..

salt of earth

New member
נדמה לי שהמיסה מנצרת משודרת

בחצות בערוץ הלווין הערבי-ישראלי. אבל אני לא בטוחה, אם מישהו יודע בוודאות אז שיתקן אותי.

lion 7

New member
חג שמח

בעצם אנחנו שמחים , כי היתה לפני כמעט 2000 שנה זהות חדשה, ששינתה את פני העולם . הזהות הזאת היא תחייתנו מחדש מחיי החושך שהיה, לידת בן האלוהים היא כבר חדשה מחר , תזכורת קטנה על המושיע שנמשח לנו בני אנוש בני אדם, בכדי לרשת בהקדם עם האהוב תינוק המערה מלכות השמים, ישוע מנצרת , היום כמעט יותר ממלירד אדם חוגגים חג ביאת האור לעולם החשוך, להאיר את החושך כפי שאמר יוחנן המטביל , מי שהיה בחיק האב, ראה את בני אנוש ממורמרים ואהב אותם אלוהים עד שהקריב את בנו יחידו עד מוות .. את האהבה המוזרה הזאת לנו היא אמיתית כי אנו לא היינו שווים יחס כזה מהבורא , אנו בזכותו אנשים חדשים, וכבר רשם את שמותנו מלפני בריאת העולם, וגם אם נתמיד באהבה , ודוגמא אישית נרש את מלכות השמים, ישוע תודה לך על שנולדת בשבילנו .. ובעצם צריך לאמר merry chrismass חג שמח ועיד מילאד סעיד לכם . . . . . . . /tapuzforum/images/emo65.gif

NorthernStar

New member
Merry Christmas

חג שמח לכולן ולכולם!
ומצאתי כנסיה. ממש בתוך השכונה, אנגליקנית וגיי פרנדלי. הטקס של מחר בערב ב10 מאוד נשמע לי, בייחוד החלק המוזיקלי שלו. יש להם גם אתר אינטרנט.

lion 7

New member
סופ טוב הכל טוב

דאגתי במיוחד שלא מצאת כלום. טוב לשמוע שיש.. merry christmass

NorthernStar

New member
שיהיה לך חג נפלא ליון,

אני תמיד משתדלת לקרוא את ההודעות האינפורמטיביות שלך כאן (בגלל זה יש לי פחות שאלות
).

למעלה