שרשור כלולות

עמית@

New member
מצאתי תמונות ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

לפחות רואים שהיה כיף?

yaelia

New member
ארבעה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

הגזמה פראית (לא שלכם, של הטנדר). בהחלט נראה שהיה כיף.

מעיןבר

New member
אצלי ממש לא היה שאנטי

החתונה היתה האירוע המרגש בחיי עד אותו שלב (ובמובנים מסויים בחיי בכלל) ומילאה את תשומת ליבי במשך חודשים ארוכים. רצתי הרבה כדי שהחתונה שלי תהיה מושלמת עבורי - ראינו המון גנים, לפחות 4 תקליטנים, 3 צלמים והשקענו רבות בבחירת הטבעות/פרחים/בגדים וכדומה. ויתרתי על עניין הסלון כי לא קניתי את השמלה בסלון, בדיעבד - טעיתי קצת פשוט כי הספר שבחרתי (ולא הסתפתי המון זמן כדי שתהיה לי תסרוקת יפה) פישל בענק בהערכות הזמנים, עינה אותי 4 שעות (במקום שעתיים) ויצאתי לא מרוצה עד כדי בכי היסטרי בדרך לפגישה (באיחור) עם המאפרת (הנפלאה) והצלם. לשמחתי השיער שלי נח מאוד אז כשהגענו נשארתי עם התסרוקת הבסיסית ורק הרטבתי את השיער והנחתי לו להתייבש. משם והלאה היה לי ערב קסום.

טיפוטף

New member
תראי, זה מאוד אינדיבידואלי, לא?

כן, אני מאלה שעשו עניין קטן מאוד מהחתונה. SO? מה הבעיה בדיוק עם זה? איש באמונתו יחיה. לי אישית ההפקות הגרניוזיות נראות מגוחכות, ופיצוץ אדיר של כסף, ובואי לא ניכנס עכשיו לויכוח על סדרי עדיפויות, בחיים, ונאמר רק שחלק גדול מאלה שעשו הפקה גרנדיוזית כזו או אחרת היו יכולות להיות עכשיו עם משכנתא יותר קטנה, לו היו מוותרות על חלק מהפסטיבל. אה, ולגבי ה"פסטיבל" עצמו. חייבת להצטרף בחיוך, למי שכתבה, שהגיהנום נראה לה כמו סלון כלולות. אני גם למספרה לא סובלת ללכת. אני מרגישה שכל 5 דקות שם יורדות לי 5 נקודות IQ. אבל לגיטימי בעיני, שנשים אחרות נהנות מזה. מתחתנים רק פעם אחת בחיים? אני מקווה מאוד שזה אכן יהיה כך. אבל - דווקא מהסיבה הזו, אולי לא רציתי לזכור ארוע טראומטי? קראתי כאן שיש לא מעט בנות שהיו נוהגות אחרת כיום ומוותרות על חלק גדול מן ה"חינגה". יש ודאי אחרות, שלא היו משנות פסיק - הכל לגיטימי. למזלי הכרתי את עצמי מספיק טוב גם לפני 9 שנים וידעתי שלי הפסטיבל הזה לא מתאים.

אלינה12

New member
מאז חודש שישי להריון

לא הצלחתי לענוד אותה. אני כל הזמן שוקלת האם ללכת ולהגדיל אותה, או לחכות שאני ארזה. בנתיים היא שוכבת במגירה בבית ומחכה בסבלנות. למרות זה אני נותנת משמעות לטבעת. לקח המון זמן עד שבחרנו אותה והעדפתי מעוצבת ועדינה. הייתי מורידה אותה כשהייתי עושה ניקיון ועוד, כאשר הייתי כועסת על בעלי, הייתי מענישה אותו בזה שהייתי מורידה את הטבעת. הוא היה מקבל את זה קשה. עכשיו הוא לא השלים עם העובדה שאני לא עונדת אותה, אבל אין ברירה, זה פשוט קטן עליי יחד עם כל שאר טבעות.

cookie1

New member
גמני מצטרפת לסקר

משמעות ? כן יש אבל אין לי כח להכנס לזה עכשיו
עונדת אותה קבוע, כל יום בשבוע, וגם את טבעת האירוסין אותה בעצם קיבלת מהחמות... ממש לא השקעתי אנרגיה, כי אני פשוט לא משקיעה אנרגי בדברים כגון זה. חברה עשתה לי את הטבעת והלכתי על הכי פשוט. טבעת זהב מרוקעת קלות. מתה על הטבעת הזו, שנתפרה בדיוק למידותי.

למעלה