שרשור כלולות

lulyK

New member
גם אני לבשתי שמלה....

אבל תמונות החתונה המחמיאות שלי כוללות רק פנים

yaelia

New member
אמנם קום-איל-פו

אבל שמלה לבנה ארוכה ופשוטה מאוד, צווארון גולף קטנטן וללא שרוולים, שקופה למחצה, שעלתה 100 שקלים בלבד באיזה חנות של מציאות בירושלים (ב'שש' למי שמכירה). מגפיי עור אדומים וסוודר לאם יהיה קר. ש. לעומת זאת קנה בגדי מעצבים בהון כסף כיאה לחובב איכות מגזימן
יש שתי תמונות מהחתונה והן אצל אמא שלי. אנחנו עצלני צילומים וזה בעוכרנו.

לא עומדת בפיתוי.....

הנה החליפה מהחופה = כחולה, עם ז'קט עד הברך, וחולצה לבנה מסאטן.

עינבלית

New member
השמלה../images/Emo26.gif

חלק עליון מקטיפה בצבע שמנת, חלק תחתון זורם וארוך, בלי נפח אלא פשוט גולש. דורין פרנקפורט, סוף עונה, לא לסקול אותי. 480 שקל. עדיין בארון מחכה לניקוי יבש (מאז הארוע, שהיה ב98, לא שלחתי אותה)

cookie1

New member
השמלה שלי היתה (וואו קשה להזכר)

חלק עליון מבד דומה לסאטן בצבע שמנת, והחל מהקו מתחת לציצי היא היתה עטופה בבד תכול דק מלא חרוזים שקופים. השמלה

galiaS

New member
אוי הזכרת לי נשכחות...

היום זה יום הנישואין שלנו אז אין יום טוב יותר להזכר בה. בעיני השמלה הכי יפה בעולם
. נכנסתי לאתר של לימור צדקה בשביל לשים קישור לשמלה אבל יש תמונה רק של החלק העליון שלה, אז ויתרתי.

ה ו ב י ט

New member
שמלה מאוד פשוטה

ללא כתפיות, קו חלק ופשוט (גזרת A), לבנה. הרגשתי כמו נסיכה

rona25

New member
אנחנו עשינו חינה ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מרוקאית עם כל הקולולולו וה
למרות שלא רציתי והגעתי כאורחת רק בשביל "לעשות כבוד" להורים המאושרים שלי - היה ממש כיף וקיבלנו ימבה מתנות וכסף, צחקנו נורא, ורקדנו היה נחמד וחד פעמי, במתכונת מצומצמת ואינטימית ולראיה הנה הבגדים המסורתיים שלבשנו

lulyK

New member
עוד מראים שמלות?

הנה השמלה שלי כפי שצולמה במדידה האחרונה ע"י חברתי mummy ברוכת הכשרונות. לשמחתי אין צורך לטשטש את הפנים כי כמו ברוב התמונות, אני לא דומה לעצמי בכלל......

ו שתי

New member
השמלה שלי

שמלה פשוטה שקניתי באיזן חנות, והוספתי קצת פרחים, כדי לא להיות לבנה לגמרי. שנה ו-3 חו' אחרי, וחודש וחצי אחרי הלידה, לבושתי הרבה- השמלה לא רק שעלתה ונסגרה (עם קצת אתגר בחלק העליון דווקא), אלא גם נראתה טוב יותר ממה שהיה ביום הדין. הנה תמונה- הוכחה והמחשה...

הגרי3

New member
שלי, היא מקסימה ממש (השמלה והתמונה

ואת ניראית נהדר (כבר אמרתי לך שמאוד אהבתי את התספורת). ושאלה: מאיפה השמלה? קנית או שכרת?

lulyK

New member
קניתי (לא היתה אופציה לשכור)

ממעצבת שוודית לא יהודייה (אם אני לא טועה) שהחליטה שהיא מאד נמשכת לפה, למדה אמנות בבצלאל, התאהבה בישראלי ועשתה הסבה למקצוע שעובר בירושה במשפחה שלה.... היה מאד נחמד להכיר אותה. השמלה הקנויה עלתה הרבה פחות משמלות כלה מושכרות.

והשמלה שלי (והנעליים...) זה בעצם

סט של שני חלקים שעלה 1000 ש"ח לפני 4 שנים ועוד איזה חולצונת מעל בגלל הדוסים. עד היום אני מתחרטת שהוצאתי כל כך הרבה כסף ועוד הייתי בחודש שלישי והייתי צריכה להסתיר...

למעלה