שרשור כלולות

ornaok

New member
השמלה שלי היתה יקרה מאוד

ומושכרת, מ"שמלה לבנה" תפרו אותה במיוחד בשבילי - שילוב של 3 דגמים שהיו להם. מחשוף מרובע צנוע, בגלל הדתיים. ניסיתי לצלם אבל לא רואים מי יודע מה... דותן הכריח אותי לשים את התמונה על הקומביין תחמיץ, זה היה הרגע הכי חשוב בחתונה מבחינתו. מיד אח"כ תמונה רק שלי ושל השמלה.

ornaok

New member
נכון אני נראית מפחידה?

המאפרת הגזימה כל כך, אני לא מזהה את עצמי

יעל י

New member
שמלה בהזמנת תפירה

גם שמנה וגם בהריון היה הרבה מה להסתיר והתביישתי (מהשומן לא מההריון) תפרתי אצל תופרת שמלה לבנה ,פשוטה 2 חלקים ונחמדה שהייתי שותפה לעיצוב שלה עד היום היא שוכבת בארון

מעיןבר

New member
ושלי ../images/Emo26.gif

נקנתה אצל "אלה" בשינקין דרך המלצה של חברה. היה לי ברור שאני רוצה "שמלת כלה" אבל בלי נוצצים ובלי נפח.. החלק העליון - מחוך בד מסאטן רקום (כדי שאני לא אצטרך חזיה... נוח מאוד וללא ברזלים) בגב באיזור הקשירה של המחוך חתיכה קטנטנה של תחרה רקומה זהב, מעין "קאטצ'". מיד מתחת לחזה נשפך שיפון הודי רקום מיוחד במינו, מט לחלוטין ועדין מאוד (זאת הגזרה שהכי הולמת לי לטעמי). היות שהשיפון שקוף נתפרה למטה חצאית אטומה. יש בנות שאוהבות ללכת עם החצאית כך שרואים את כל הבטן, אני לא אוהבת את הבן שלי אז היא נתפרה אל המחוך ככה שרואים רק "רצועה". הגב מאחורה חשוף למדי ופרט להינומה הארוכה מאוד לא לבשתי שום דבר נוסף לחופה(תמונה בשרשור הטקס).

אם כבר אז כבר - מה עם ההזמנות?

לא היו לנו הזמנות לחתונה כיוון שהכול היה טלפונים (כאמור חתונה רק עם עד בני דודים) חיים הכין את ההסבר הזה לשני אנשים שרצו פקס עם הוראות איך להגיע כך שבזכות השניים האלה יש לנו הזמנה שאף אחד לא ראה...

מעיןבר

New member
אין לי איך לסרוק כרגע...

בגדול - היתה רחבה וקצרה (ההיפך מסימניה שהיא ארוכה צרה) ונפתחת למעלה. מקדימה היה הציטוט: "אני אבחר בך ואת בי תבחרי וביחד נהיה לרוב". ובפנים הנוסח הבא: אנו שמחים להזמינכם לחתונתינו שתתקיים ביום... בשעה... במקום... מעין וזיו משפחות זהר וברנע הכל בכתב אדום על נייר בגוון קרם. הסיבה לנוסח - ראשית - בחרנו אנחנו להזמין לחתונה שלנו ולא שההורים יזמינו. שנית, לשנינו אין אב, סירבתי שיופיעו 2 ז"ל בהזמנה ליד שמות ההורים. אחד הויכוחים היחידים שהיו לנו עם ההורים, לא רציתי שזה ייראה כמו הזמנה ללוויה
בסוף אחרי שהתייעצו עם חברים הבינו שאנחנו צודקים. היתה הזמנה מיוחדת שהשקענו בה הרבה זמן לעצב וקיבלנו המון תגובות.

../images/Emo13.gif../images/Emo99.gifאיזה קטע מוזר..../images/Emo9.gif

קראתי את השרשור, בעיקר על השמלות. חוץ מטבעת הרוב לא התרגשה מעניין חתונתה, והלכה על השנטי? אני יודעת שאני לא חייבת אבל, לא מצליחה להבין. אני לא עשיתי מי יודע מה "טררם" מחתונתי אבל בכל זאת מתחתנים פעם בחיים. לא אומרת לעשות SHOW אבל מינימום? עליי: התחתנתי ב יולי 2002 בגן בגבעת האירוסים (אם הדרך ראשל"צ-נסציונה) הייתי בסלון ("ללו") שזה הדבר היחיד שאני מתחרטת עליו כי הייתי נורא עייפה מכל ההתעסקות סביבי מ 10.00 בבוקר! עד 16.00 אבל היה כ"כ כייף והייתי מוכנה בשמחה לחזור על החוויה. קיבלתי ז'קוזי עיסוי פנים, איפור וכו' , כמובן שמלה. היתה לי שמלה מיוחדת ועדינה ו - נ ו ח ה מאוד, שנמצאת עדיין אצלי, כי אף אחד לא ביקש אותה חזרה
מוזר שהרוב המכריע בעניין הפשטות והמינימליות?

lulyK

New member
הרוב המכריע של הפורום הזה, לא מייצג

שום רוב בשום מקום אחר.... מבחינתי האישית, הגיהנום בטח נראה כמו סלון כלות
, כך שאת יכולה להבין למה עשיתי הכל כדי להמנע מהחוויה (כולל להסתפר קצר שבועיים פני החתונה).

עמית@

New member
שואו? ממש לא...

אולי אני פשוט טיפוס כזה.. עשינוחתונה כיפית, עם אנשים אהובים ונתונים שידרמו לנו להרגיש בנוח, לא הלכתי לשום סלון כלות, התקלחתי בבית ונסענו בטנדר (הזכור לטוב משרשור החולדה..) היו לנו 4 פנצ'רים בדרך חתונה (האם זה מסמל משהו
) והגענו לשם קצת רטובים אבל שמחים מאוד. היה כיף, בעיקר, לא היה גרנדיוזי בשום פנים ואופן. גם הצלם לא היה צלם חתונות, זה היה חבר שלנו שהוא צלם עיתונות ומצלם בעיקר בשטחים
אז חלק מהתמונות אולי נראות כמו מחסומים של צה"ל אבל הן היו מאוד מיוחדות ובעיקר, שלנו ומתאימות לנו. ככה זה.. אחותי הקטנה היתה מאוד מאוכזבת שאין לי פאייטים ונוצצים ומלמלות בשמלה, נראה לי שהייתי קצת פחות הדורה מחלק מהאורחים..

למעלה