ציוצים חדשים מאדם

מירבי ת

New member
כמה דברים שלא שמנו לב:

א. התמונה הזו היא לא מהעולם הזה!!!!!! ב. כל אוהבות הפיקים!שמתן לב שבראיון האחרון אדם אומר לה "מי אמר את זה?! איזה כותב פיקים???" - הבחור קורא פיקים! מעניין אם את אלו שאנחנו קוראות..... מעניין אם גם לו הפיקים על קראדם נראים הגיוניים כמו שלי .... :) ג. היום ריקי פירסם וידאו שבו הוא אומר (חוץ מהידיעה שהדיסק של אדם הולך להיות פצצה) שהוא שמע כמה שירים מהדיסק של קריס והוא אכזבה גדולה , ועוד כל מיני דברים לא מפרגנים ומאוד מעציבים על הדיסק של קריס. כנראה שהמעריצים של קריס הרגו אותו (אם לשפוט רק עפ"י ה"הברכות" בטוויטר) כי אז הוא פירסם הודעה שהוא מוריד את הוידאו תוך 20 דקות ומפרסם התנצלות. אידיוט. אני לא ראיתי התנצלות אבל הוידאו נמחק. הברכות , אגב , עדיין ממשיכות להשלח אליו.... ד. תזכירו לי למה אנחנו סופרות עוד 18 ימים? בבקשה? מחכים לסינגל של אדם או לסינגל של 2012?

מירבי ת

New member
ושאלה למומחיות:

מישהי זוכרת איזה ראיון זה היה (בטור) שאדם דיבר על השנים שלו באוניה? מה הוא שר שם , ואיך היה וכו'? אפשר בבקשה לינק?

mish56

New member
ראיון

זה היה ראיון ב-4 חלקים מאוד ארוך ומקסים הוא הופיע ב-WEBSITE אני אנסה למצוא את זה...יקירתי

אבל לא יודעים בדיוק מתי יוצא הסינגל ל2012

חח ברור ששמנו לב שהתמונה לא מהעולם הזה!!! תמונה...אין לי מילים לתאר בכלל כמה היא מדהימה
חח אולי הוא באמת קורא פיקים.. אולי הוא גם כתב כמה?על קראדם אולי?
ואיזה אפס הריקי הזה..ממש אבל.

mayarel

New member
אוקי יוגת אדם

תמונות שאספתי מהחודש האחרון שמרגיעות או מסעירות במובן החיובי .. ואני מניחה שזה ייתן השראה למנטרות פורצות דרך.. הרגישו חופשי לשתף

mayarel

New member
2

מצטערת על השמות המשעממים אני צריכה לעשות את זה מהר כי יש לי עוד עבודה..

למעלה