McWeekend

Simple Girl 182

New member
../images/Emo105.gif תודה ^^

עכשיו עשיתי חתימה חדשה.. קדה דומייה לזכר room on the 3rd floor אז איך יצא?? אז איך

Simple Girl 182

New member
../images/Emo105.gif אהאהא!! שחכתי עוד דבר מאוד חשוב!!

יש לי כינוי חדש [תופים בקשה] טמטמטמט..... רייבן!! נא לדבוק בו בבקשה

OneStepCloser

New member
סופשבוע, להלהלהD:

שיר השבוע של מקפליי דה הארט נאבר לייס סטאר גירל הום איז וואר דה הארט איז שיר השבוע לא של מקפליי פו פיטרס - דה פריטנדר קניה ווסט - סטרונגר D: השיר של האחיות האלה - פוטנשל ברייק אפ סונג להקת / אלבום השבוע מקפלייD: קליפ השבוע סטאר גירל - מקפלייD: משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע האינטרנט במחשב שלי לא עובד -__________-' ציטוט השבוע כמו תמיד, אני שוכחת XD מתנגן בראש / פלייליסט שוגרבייבס - אבאוט יו נאו [
]. תמונת השבוע

sweet shir

New member
גמני אוהבת את אבאוט יו נאו!! שכחתי לכתוב אותו

בשירי השבוע.
וגם שכחתי את סטרונגר.

OneStepCloser

New member
ציטוטים מעכשיו XD

1. אני ושיר מדברות על עבודה להגשה בספרות, שצריך לקרוא ספר ולספר עליו והיא אמרה לי שהיא רק בעמ' 20 ולי אפילו אין ספר: שירD: says: אז מה תעשי? שירD: says: זה להגשה ביום ראשון טחח AnastaciA says: אני אתאבד AnastaciA says: XD שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחח ואחרי זה? AnastaciA says: ואחרי זה אני אמות AnastaciA says: XDDDDD AnastaciA says: כי היא תהרוג אותי שירD: says: XDDDDDDDDDDD שירD: says: לונורא נמות ביחדXD AnastaciA says: חחחחחחחחחח AnastaciA says: וויר או אינ דיס טוגדר AnastaciA says: XDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2. שיחה עם שיר: AnastaciA says: גאד, טום כ"כ שיכור AnastaciA says: XDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: says: איפה טום שיכור? שירD: says: שלחי קישור AnastaciA says: בצ'יילדליין AnastaciA says: חחח AnastaciA says: http://youtube.com/watch?v=LFPCE7GBVek שירD: says: דווקא טום אמר שהוא לא משתכר לפני הופעות שירD: says: רק דני והארי שירD: says: וכאילו שירD: says: הם לא משתכרים שירD: says: רק כמה בירות שירD: says: והם בריטים שירD: says: זה לא משפיע עליהם שירD: says: XDDDDDDDDDDD AnastaciA says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח AnastaciA says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AnastaciA says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד ישלך צחוק בדיליי-אים

את תמיד כזה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... XDDDDDDDDDDDDDD ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
ראיתי עכשיו תסירטון הזהXDDDD../images/Emo85.gif

לא הפסקתי לצחוווק
. הוא באמת נראה פה שיכור
~וחתיך ברמות מטורפות
~

mcfly danna

New member
לזה חיכיתי כל השבוע..:):)

שיר השבוע של מקפליי:plese plese שיר השבוע לא של מקפליי:כרגיל, fences - paramore להקת / אלבום השבוע:the young and hopeless - good charlotte קליפ השבוע:לא היה לי מחשב שבוע.. משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:עיצב- נתקעתי עם אנשים מעצבנים שרק הציקו לי ועיצבנו אותי... ואחותיי שיגעו לי את השכל ברמות מטורפות.. שימח- הגעתי הביתה עכשיו... כ"כ התגעגעתי.. העציב- אייזי בעזריאלי ולא יצא לי לראות אותה... כמה חבל.. ציטוט השבוע: וואי יש מלא!!!!! *עצרנו באיזה מקום וראיתי שיח* אני:"אבא תראה איזה עצון חמוד" אבא:"זה לא עצון, זה שיח שנקרא שיח אברהם" אני:" היי! זה על שם הסבא שמעולם לא היה לי.." (כי יש לי סבא מעולם לא פגשתי...) *הכנתי לי תה ירוק* אני:"אמא, התה הזה צהוב!" אמא:" בגלל שזה תה ירוק.." אני:"בגלל שזה תה ירוק זה צהוב?!" *היה חושך ורצינו ללכת לגני היהושוע בת"א..* שרון (בת-דודה):" אפשר לקחת את טייסון (הכלב) לפארק לא?" אני:" אבל הוא שחור, את לא תראי אותו" שי (אחותי) מכסה את האוזניים של טייסון ואומרת:"לא לפני הכלב!! איזה גזענית.." *אחד שקרע אותי...* מיה:"אמא, מה יותר חזק, כריש אותי תנין?" אמא:"כן.." *דיברנו על מופע קסמים..* אני:"שי תעשי כמו קוסם.." שי:"איך עושה קוסם?" אני:"הוא קוסם, מאיפה לי לדעת, מה אני קוסמת?" *ראינו שיש מגוון מאפים עם שמות מקוריים* רותי:" יש גבינית- עם גבינה , יש תפוחית- עם תפוח, יש קינמונית- עם קינמון. אני:" ואיך קוראים לקוראסון?" שי:" קקואית או שוקולדית... מה שיותר מסחרי.." קיצקיץ שבוע קורע... ואמרתי כבר שדרסתי זקנה עם קרנוע גולף, כמו באוביאסלי? מתנגן בראש / פלייליסט:my dircsion - sum 41 תמונת השבוע: הנה לכם!! שבוע טוב בננות לאב יו אל!!

מאיושSP

New member
מנסה לחזור קצת לעניינים.. ../images/Emo178.gif

שיר השבוע של מקפליי: וואי כמה שמעתי אותם בחו"ל=] האממ.. טרנסי, בבל ווראפ, דונט סטופ מי נאו.. שיר השבוע לא של מקפליי: וואו יש מלא Silverstein - Givin up
Silverstein - My heroine Secondhand Serenade - Awake Plain White T's - Hey there Delilah Blink 182 - Carousel כל באסטד הרבה של ג'רבג' ועוד שאין לי כוח לכתוב:p להקת / אלבום השבוע: Silverstain ומקפליי=] קליפ השבוע: אין משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימ - שחזרתי וראיתי את כל החברות וסיפרתי חוויות לכולם וזהD: עיצבן - חברות, הכל. בטירוף! אוף, באמת שהייתי מתה עכשיו לקום ולעבור לניו ג'רזי עם תומר. ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: Incubus - Drive תמונת השבוע: מתוך ה-2000 תמונות שצילמנו בטיול.. אחת קטנה=] בחנות שוורץ, של הצעצועים וזה.. אני הימנית\ אחותי הקטנה באמצע ואחותי הגדולה בשמאל..

למעלה