McWeekend

../images/Emo41.gifMyMcWeekEnd../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי: Umbrella-McFLY למרות שהמילים עדיין נשארו דפוקות [מתחת למיטריה שלי-לי-לי-י-י-י] הקאבר ממש נחמד..
שיר השבוע לא של מקפליי: American Idiot-GreenDay The Predenter-FooFighters
להקת / אלבום השבוע:|סדגש |McFLY Foo Fighters EVENASENS
קליפ השבוע: THe Salmon Show-TheChemicalBrothers
משהו ש... עצבן:הבנות דודות הקרציות שלי..
שימח:מחר ההופעה של טוקיו הוטל ו..מאיה הצחיקה אותי במשך 3 שעות שלמות!!! עיצב:מישהו בצופים מת מתוך שינה כי היה לו בצקת בלב
הגניב:הצלחתי לעשות טלפתיה עם שלי.
ציטוט השבוע: בונד. ג'יימס בונד. בורן. ג'יימס בורן. ג'ונס. דני ג'ונס. ג'ונס. שלי ג'ונס. [אני ויסמין יורדות על הכינוי של שלי
]
מתנגן בראש / פלייליסט: he Left Me-McFLY
תמונת השבוע:מצורפת
שבוע טוב לכולן!!

Yu vi

New member
חחחח מה ששמת זה עיצוב שלי../images/Emo85.gif

קרדיט לי. XD ~כן, אני קטנונית
~

../images/Emo41.gifקרדיט ע-נ-ק-י ליובל!!!!../images/Emo41.gif

~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
~*תודה*~
להמשיך???

N e r d y

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif

שיר השבוע של מקפליי: 5colours in her hair obviously hypnotised not alone broccoli
שיר השבוע לא של מקפליי: Murdered In The Mosh- son of dork Ticket Outta Loserville- son of dork Eddie's Song- son of dork Party's Over- son of dork Boyband- son of dork Holly... I'm The One- son of dork Year 3000- busted Psycho Girl- busted Runaway Train- busted Thunderbirds Are Go- busted Fall At Your Feet- busted Last Summer- busted Late Night Sauna- busted
להקת / אלבום השבוע: son of dork busted mcfly אלבום : room on the 3rd floor בחרישההה
קליפ השבוע: that girl obviously
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: אעע בלההה
ציטוט השבוע: " אהה תימן זאת עדיין ארץ קיימת?!" "חשבתי שזה כמו פרס" חחחחחחחח
מתנגן בראש / פלייליסט: room on the 3rd floor
תמונת השבוע:

N e r d y

New member
חחחחח

תיארתי לעצמי שזה יקרה כי גם לי יש חשק (עז מאוד מאוד מאוד מאוד) לפיצה אחרי האוכל המגעיל שהיה בארוחת ערב

T h a t G i r l

New member
אני!יאיא=]

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Umbrella Obviously Room On The Third Floor I'll Be Ok Please Please Home Is Where The Heart Is Silence Is A Scary Sound Mcfly - She Falls Asleep (Part 2) unsaid things וכמובן שTHNL
שיר השבוע לא של מקפליי: Rihanna -- Cry שלומי בראל - אהבה בוערת מה קשור-מחר מה קשור ורן דנקר-כשכוכבים כבים. רן דנקר ועילי בוטנר-בואי נעזוב,מחכה לך,אני אש,מי בחלומך ויש עוד שיר אבל שכחתי חחח.. להקת / אלבום השבוע: רן דנקר ועילי בוטנר-שווים. וונדרלנד! קליפ השבוע: THNL וסולמייאט של נטשה משהו
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח
-הייתי אצל סיונו! איזה כיף! וראיתי אצלה וונדרלנד! והיא עשתה בוק במצלמה שלי
עיצבן
-המחלקה שלי סוגרות שבת בבסיס,אנלא יהיה שבועיים בבית,אוף! העציב
-כנ"ל לעיצבן^ ובתוספת,נפל קסאם ליד הבסיס עוד לפני שהיה צבע אדום, אתן לא קולטות איזה מפחיד זה!
ציטוט השבוע: אין לי..=\ מתנגן בראש / פלייליסט: TCFC תמונת השבוע: יש 2.. אחת שלי ושל סיונו!-> איי לאב יו גירל!

T h a t G i r l

New member
התמונה השניה

דמאט איי לאב הים!><
זה סיונו צילמה מהמצלמה שלי שראינו את הדיוידי של וונדרלנד! אני אז הייתי עסוקה בשירה של הארצ'ו!

OneStepCloser

New member
הארי../images/Emo99.gif

איי קאן בי יור הירו בייבייייייייייייייייייי! DDDDD: חחחח בסוף כשהוא שר: "יו קאן טייק מיי בראפ אווי" הוא מצביע על דאגי DDD: חעחעחע קפראליו
.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif אין אין עלי.. אני צלמת מעולה!!! DDD:

אייי הארצ'ו בפוזת דנידני...

Yu vi

New member
../images/Emo99.gif!!!!111../images/Emo85.gif

הבנאדם סקסי. ועוד בתמונה הזאת. הארי שר= הארי סקסי. ~הוא תמיד סקסי, אבל פה אפילו יותר
~ {כמה אני יכולה לבלבל תמוח? ;; אני צריכה לישון.}

ShellyJones

New member
(=

שיר השבוע של מקפליי: שיר הספה^^ [מצאתי איזשהו קליפ... ^^] שיר השבוע לא של מקפליי: PAYBACK-44 (ניסיתי להוריד +44 וזה הוריד לי משהו אחר..), אמריקן אידיוט מצונזר XD להקת / אלבום השבוע: מק!, באסטד, +44 קליפ השבוע: אממ.. שיר הספה של מק, הורדתי הרבה דברים באימיול של מק... וכנראה שגם את זה(= הם התבקשו לכתוב שיר עד שתיגמר התוכנית עם אוסף של מילים אידיוטיות, אבל שיר ממכר^^ למעונינות אני יכולה לשלוח במסן... משהו שעיצבן - סבתה שלי ... שימח- הופעה של טוקיו הוטל מחר!, חברות שלי, אבא שלי הזמין לי שתי כריות של טוקיו הוטל^^, אח שלי וגיסתי פה! יאיי! העציב השבוע- מישהו מהצופים מת... ציטוט השבוע: שכחתי^^ למרות שהיו לי... מתנגן בראש / פלייליסט: שיר שאין לי מושג איך קוראים לו... וכרגע הייתה תקלה קטנה(= תמונת השבוע:

יעליקק

New member
עווונה ^^

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: השבוע חרשתי על מק ( = להקת / אלבום השבוע: JML קליפ השבוע: אובייסלי משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן - לא הספיקו לקנות פלאפון חדש :\ שימח - ביליתי המון והיה חופש XD ציטוט השבוע: אני ושוליט ראינו קליפ, שוליטה: הוא הולך לבית זונות אני: איזה הומו XD מתנגן בראש / פלייליסט: אובייסלי תמונת השבוע: ^^

למעלה