../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"All the, small things True care,
truth brings I'll take, one lift Your ride, best trip.."
שיר השבוע של מקפליי:
THNL. BCB. Umbrella (Rihanna Cover). Memory Lane.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Blink 182 - First Date. Blink 182 - Carousel. Blink 182 - Dammit. Biffy Clyro - Folding Stars. דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו. Backstreet Boys - Incomplete. ><" Nick Lachey - What's Left Of ME. ><" John Lennon - Imagine. DMX Feat. Swizz Beatz - Get It On The Floor. Gavin Degraw - Chariot. Guns N' Roses - Don't Cry.
להקת / אלבום השבוע:
Blink. מק
Kanye West - Graduation.
Biffy Clyro - Puzzle.
קליפ השבוע:
FOB - I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me + You). Chris Brown Feat. T-Pain - Kiss Kiss.
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
: המפגש שביאס תחת.
: דברים שקניתי ובילוי עם חברים.
: לא נראלי שהיה לשם שינוי.
תוכנית / סרט השבוע:
ורוניקה מארס 3. התוכנית של שרה סילברמן [XD]. סטודנט חופשי. חברים. שנות ה-70. / נוטינג היל. ונדטה. אמריקן פאי 4: מחנה התזמורת. דייב שאפל: מסיבת שכונה.
ציטוט השבוע:
*יש שלט של שווארמה: "סטון פאייר גריל"* אני: למה הם פשוט לא כתבו את זה באנגלית? חברה שלי: מאמי זה בת-ים, איך הערסים יקראו את זה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיחות עם אור, כרגיל: אני: היה חביב וקפאו לי הביצים ועמדו לי הפטמות XDD מזל שהייתה חזייה מרופדת היטב
. אור: חחחחחחחחחחחח ... אני: יש למטה ערס מזמר.. שוד איי ת'רו א שו אט [?] הימ? *-) זהו הוא פנה לדרכו עם סגריתו אור: חחחחחח נכון תמיד שואלים אם יש לך סיגריה או משהו, חשבתי על זה עם ידיד שלי מתישהו נלך ונשאל- יש לך מקטרת? או...יש לך סיגר? זה קובני במקרה? אני: XDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *לפני המפגש* אני: תחת לבן אני אראה אותך מחר
אם יבוא לך להתקשר [פליס תתקשרי!] את מוזמנת אור: ישששששששששששששש אני: טחחחח מה יש? אור: שאני אראה אותך D: אני: אהה כן... :S אור: חחחחחחחחחחחח תמותי כפרה אני: אני אגש אלייך וייפלט לי בגמגום רב: "ה..הי..היי אני א.. ל.. אלכס."
וחיוך לסיום. אור: חחחחחחחח אפשר לחשוב מה אני, טום פלטצ'ר (דאז איט בטר

)?!! אני: חחחחח נכון את לא מגיעה לקרסוליו אור: לא מגיעה לאדמה שמתחתיו חח אני: גם נכון.
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתנגן בראש / פלייליסט:
דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו.
תמונת השבוע:
נמ, שבוע טוב