McWeekend

m o r 1 0 2

New member
XDD,רק שטומו יותר חתיך../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

גאש,אבל איזה לשון ארוכה אההXDD

O0NoNi0O

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Dont know why
שיר השבוע לא של מקפליי: את דומה לכלב - שייגעצ. מופע הארנבות של ד"ק קספר - אחלום לנצח. נינט טייב - אל תדאג. שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות. שוטי הנבואה - הזמנה לחתונה.
להקת / אלבום השבוע:
McFLY - נהייתה לי אובססיה אליהם בזמן האחרון
. שייגעצ. Busted Son og dork
קליפ השבוע:
That girl
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
עיצבן - כלום, מוזר~ העציב - אני לא יוצאת בכלל, והציעו לי ואני כזה העברתי אבל עכשיו אני מטחרטת שכול היום אני יושבת בבית, זה מעצבן והיום גם יכולתי לצאת למסיבה ובסוף לא הלכתי כי לא רציתי ואני מטחרטת על זה><" שימח - ממ לא יודעת, האייפוד המשוקס.
ציטוט השבוע:
Don't right your wrong with my mistakes- שורה מDont know why, איזה שורה מדהימה אלוהים. כפרעל דני!!
מתנגן בראש / פלייליסט:
McFly- Nothing
תמונת השבוע:|סגדש| אוף אני ממש מתגעגעת אליהם;-;.

McSon of Busted

New member
אמג סוד.../images/Emo7.gif

אני עוד שנייה אתחיל לדבר עליהם בלשון עבר כמו באסטד.

O0NoNi0O

New member
כן אוף אני כול כך עצובה שהם לא עושים כלוםם!!

אוף מעצבנים פעם כול כך אהבתי אותם, בא לי שזה יחזור;-; ואני כבר מדברת עליהם בלשון עבר כי זה פשוט לא זה והם גם לא יחזרו להיות סוד של פעם=[ בלי דייב ולדעתי גם דני יעזוב.

כואב לי כל כך T_T כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

סיון, אני לרצות האזי שיעזור לי T_T שיר השבוע של מקפליי: Let it snow The heart never lies Deck the halls Bubblewrap שיר השבוע לא של מקפליי: Cinderella under my umbrella Danny California Hey there delilah Everytime I miss you I'm lost without you להקת / אלבום השבוע: מקפליי FTW קליפ השבוע: נמממ.....התגובה של דאגי לשיר של טאון בייק...:}} משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
- כואבת לי הברך ברמות היסטריות; כואב לי ברמה של 'בבקשה, תירו בי, לא מגיע לי לסבול ככה ><''
- אין לונדון בגלל הצבא המעפן שלנו והאוניברסיטה המטופשת T_T
- אני לומר לעצמי: I'll be ok, ולפצות את עצמי בשופינג ^^"
ציטוט השבוע: n00b, pwn Vad3r u n3v3r w1ll! מלחמת הכוכבים
ועוד אחד- One point twenty one giggawatts! BTTF
מתנגן בראש / פלייליסט: Welcome to my world תמונת השבוע:

לא היה השבוע הכי טוב שבעולם......

שיר השבוע של מקפליי: not alone I've got you That Girl I'll Be Ok
שיר השבוע לא של מקפליי: Iris של- Go go go Dolls
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: I'll Be Ok משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח
אני יכולה לראות במחשב שלי טלוויזיה עיצבן
אפשר לראות טלוויזיה בלי סאוונד העציב
לא ניראה לי שהיה
ציטוט השבוע: אין
מתנגן בראש / פלייליסט: Relax של-mika (והכי מעצבן שרק 2 שורות ניתקעו לי בראש)
תמונת השבוע: שבוע טוב....

קרנולה

New member
across the universe

שיר השבוע של מקפליי: friday night - ראיתי את 'ליךה מוטרף במוזיאון' והייתי חייבת לחרוש על השיר בהתאם שיר השבוע לא של מקפליי: LitSwD להקת / אלבום השבוע: פלסיבו אניחושבת, סליפין וויט' גוסטס קליפ השבוע: THNL משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: כרגיל, היא ציטוט השבוע: Look for the girl with the sun in her eyes (a girl with kaleidoscope eyes), and she's gone. מתנגן בראש / פלייליסט: קליידוסקופ אייז תמונת השבוע: אין לי כוח

HiLa0mcfly

New member
עונההה =]

שיר השבוע של מקפליי:DNW,TG ,SLM שיר השבוע לא של מקפליי:נאממ כל השבוע שמעתי מקפליי ^^ להקת / אלבום השבוע:מק 3> קליפ השבוע: לא ממש היה לי כוח ליוטיוב השבוע משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: אוקיי משו שעיצבן: שאין שביתה יום ראשון כי אני זקוקה לה מאוד אהם מתמטיקה אהם. משהו ששימח:שראיתי אתמול עם חברות את ההופעות של ונדרלנד ושל מונטיין אינ די אוושיין ולא הפסקתי להשתגע ואין לי קול[אני לא רוצה לדעת איך זה יהיה בהופעה האמיתית אם עכשיו אין לי קול] משהו שעיצב:נאממ הקליפ של דני בהופעה חייה נוט אלואן שגם ראיתי אתמול,ובפעם הראשונה שראיתי את זה בכיתי ונזכרתי בזההה ציטוט השבוע: "תולעת בתיה בטראנס" חחחחחחחחחחח XD מתנגן בראש / פלייליסט:DNW תמונת השבוע: איזה נוסטלגיה >> שבוע טוב לכולם ^^

m o r 1 0 2

New member
גאדדד,דני תחבק גם אותי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

תמונה פשוט מדהימה

HiLa0mcfly

New member
דני../images/Emo99.gifהחיוךךך

אלווי שגם אותי הוא ימחץ ככה ויחייךךךךךך =] החיוך שלו שווה זהב

YuvalJones

New member
מקוויקנד D: חזרתי מאילת../images/Emo47.gif ^^'

שיר השבוע של מקפליי: Pinball Wizard -נו, חצי שלהם D:
שיר השבוע לא של מקפליי: Better Then This- Busted
להקת / אלבום השבוע: חתיכוס
וגם באסטד
קליפ השבוע: לא היה. שבוע בלי טלוויזיה,מחשב וסוגי טכנולוגיה שונים[חוץ מכמה.]
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן:לא נשאר לי חופש. שימח: ים,אילת,בגד-ים חדש D: העציב: כלום ^^
ציטוט השבוע: יש כמה מאילת בטוח. אני די מסטולה כעת.
מתנגן בראש / פלייליסט: The Kill - 30STM
תמונת השבוע: -- ^^ *** למקרה ששאלתן[אבל לא שאלתן] לאון נעלמתי לשבוע: אני ולירון[lironpoynter] נסענו לשבוע לאילת עם הקארוון של אביה והיה שולט!
שבועטוב, ובהתחלה בתחילת שנת הלימודים[האמיתית. כי ספטמבר לא נחשב אם כל החגים.] 3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"All the, small things True care,

truth brings I'll take, one lift Your ride, best trip.."
שיר השבוע של מקפליי:
THNL. BCB. Umbrella (Rihanna Cover). Memory Lane.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Blink 182 - First Date. Blink 182 - Carousel. Blink 182 - Dammit. Biffy Clyro - Folding Stars. דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו. Backstreet Boys - Incomplete. ><" Nick Lachey - What's Left Of ME. ><" John Lennon - Imagine. DMX Feat. Swizz Beatz - Get It On The Floor. Gavin Degraw - Chariot. Guns N' Roses - Don't Cry.
להקת / אלבום השבוע:
Blink. מק
Kanye West - Graduation.
Biffy Clyro - Puzzle.
קליפ השבוע:
FOB - I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me + You). Chris Brown Feat. T-Pain - Kiss Kiss.
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
: המפגש שביאס תחת.
: דברים שקניתי ובילוי עם חברים.
: לא נראלי שהיה לשם שינוי.
תוכנית / סרט השבוע:
ורוניקה מארס 3. התוכנית של שרה סילברמן [XD]. סטודנט חופשי. חברים. שנות ה-70. / נוטינג היל. ונדטה. אמריקן פאי 4: מחנה התזמורת. דייב שאפל: מסיבת שכונה.
ציטוט השבוע:
*יש שלט של שווארמה: "סטון פאייר גריל"* אני: למה הם פשוט לא כתבו את זה באנגלית? חברה שלי: מאמי זה בת-ים, איך הערסים יקראו את זה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיחות עם אור, כרגיל: אני: היה חביב וקפאו לי הביצים ועמדו לי הפטמות XDD מזל שהייתה חזייה מרופדת היטב
. אור: חחחחחחחחחחחח ... אני: יש למטה ערס מזמר.. שוד איי ת'רו א שו אט [?] הימ? *-) זהו הוא פנה לדרכו עם סגריתו אור: חחחחחח נכון תמיד שואלים אם יש לך סיגריה או משהו, חשבתי על זה עם ידיד שלי מתישהו נלך ונשאל- יש לך מקטרת? או...יש לך סיגר? זה קובני במקרה? אני: XDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *לפני המפגש* אני: תחת לבן אני אראה אותך מחר
אם יבוא לך להתקשר [פליס תתקשרי!] את מוזמנת אור: ישששששששששששששש אני: טחחחח מה יש? אור: שאני אראה אותך D: אני: אהה כן... :S אור: חחחחחחחחחחחח תמותי כפרה אני: אני אגש אלייך וייפלט לי בגמגום רב: "ה..הי..היי אני א.. ל.. אלכס."
וחיוך לסיום. אור: חחחחחחחח אפשר לחשוב מה אני, טום פלטצ'ר (דאז איט בטר:p)?!! אני: חחחחח נכון את לא מגיעה לקרסוליו אור: לא מגיעה לאדמה שמתחתיו חח אני: גם נכון.
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתנגן בראש / פלייליסט:
דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו.
תמונת השבוע:
נמ, שבוע טוב

m o r 1 0 2

New member
נוטינג היל../images/Emo99.gifאמריקן פאי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

שנות ה-70
איזה תמונה חמודה

Lex 1

New member
תנקס ריגשת אותי עד דמעות ../images/Emo9.gif

סיימת לראות את העונה השלישית של שנות ה-70?? אעאעעע אני במתח. [למרות שראיתי את כל הסדרה עד לסופה
] אריק צריך לעשות לי ילדים אנורקסים.
.

למעלה