שרשור התחדשויות!

רוני325

New member
שלום לכן

התחדשתי ב-4 לקים ממש יפים ומיוחדים בעיני לפחות: orly glam rock orly pure patina orly wild wisteria le chat deepimpact (הכל מהארץ)! משום מה לא עולים לי הקישורים מצטערת תצטרכו לפנות לגוגל...

tokit

New member
ובכן..

2 לקים חדשים מקולקציית הקיץ של שאנל. אחד מהם ניתן לראות פה על הצפרניים שלי.

tokit

New member
עוד לק צהוב של OPI

אין לי מושג איך קוראים לו בדיוק כי הוא בחדר שינה והדוביל ישן, אבל אם זה יעניין מישהי - אני אבדוק מחר.

tokit

New member
ולסיום - 6 לקים הורסים של ZOYA

הזמנתי אותם מהמוכרת sparkling*nails באיביי ולקח למשלוח כ-3 שבועות להגיע. הייתי מאוד מרוצה מהשירות. שוב, הלקים לא לידי, כך שקשה לי לומר בדיוק מי הוא מה, אבל המבריקים הם - איבנקה, מימי, נידהי. הקרמיים נקראים - רובין, פרי, דנה.

tokit

New member
בהגדלה הזו ממש רואים ללקים את הנקבוביות ../images/Emo6.gif

אביeג7

New member
ואו.. צבעים הורסים..

אפשר קישור למוכרת? ו... טרם התנסתי בלקים של זויה.. איך הם?

Ultra marine

New member
מהממים!

משום מה אני נורא מתלהבת מקולקציות של זויה ובסופו של דבר כשאני רואה את הסווצ'ים אני פחות מתלהבת. אני מקווה שהפעם, עם הסווצ'ים שלך יעשה לי חשק
הירוק והסגול נראים ממש מגניבים! מעניין איך התכלת מתקבל.. למרות שיש לי אחד חצי ניאוני כזה שאני מאוד אוהבת ואני תוהה אם אני צריכה עוד אחד כזה (אני משתדלת לא לאסוף לקים דומים..)

tokit

New member
אני קניתי אותם

אחרי שראיתי סווצ'ים אצל טמפטליה.

foggy night

New member
הירוק הזה פשוט יאמי

אני לא ישנה בלילה מזה שאני לא מוצאת בארץ ירוק מושלם ויש לי חסם איביי...

tokit

New member
חסם איביי?

ה"חנויות" הגדולות באיביי הן בדיוק כמו טרנסדיזיין או כל חנות אחרת שאת מזמינה ממנה. אל - פחד!

tokit

New member
לא, זה לא משרק

ההוא משרק הוא יותר ירוק. גם אני לא מאמינה..

tokit

New member
אפרופו שרק

אני מאוד מתלבטת אם להזמין משם משהו - הסגולים והכחולים מאוד דומים ללקים אחרים שיש לי כבר. שני הירוקים-צהובים - לא יודעת מה לחשוב עליהם. נראה לי שאני פשוט אחכה שהם יגיעו לגרמניה (או לנייל סטודיו בארץ) כדי להתרשם מהם בלייב.

פנרה

New member
איך המריחה שלו?

והמרקם? כי בדרך כלל לצהובים יש מרקם ממש בעייתי, ובא לי כבר למצוא אחד שהוא נעים למריחה סוף סוף ושלא צריך להיאבק איתו....

tokit

New member
טרם הספיקותי..

זה יהיה הצהוב הראשון שלי, כך שאין לי נסיון קודם עם צהובים.

למעלה