שרשור התחדשויות!

Ultra marine

New member
טוב לדעת!

העפתי צהוב של אסי שהיה לי בגלל המריחה. כמובן שהאשמתי את אסי באופן כללי.. (ולא את הגוון) זה כמו הסגול בצלליות אבן, הא?

Come Alive

New member
המרקם נחמד, המריחה בסדר,

צריך 5-6 שכבות בשביל שזה יהיה יחסית opaque. נוראי מהבחינה הזאת.

פנרה

New member
גם אני התחדשתי!

מקולקציית השרק התחדשתי בשני הירוקים-צהובים, ובנוסף שלי הכחולים. את הסגול הכהה לא רכשתי מאחר והוא מאד דומה לגרייפ פופ, הסגול הבהיר- בהיר הוא! ולמרות שבתיאוריה אני אוהבת לקים בהירים, אני אף פעם לא שמה אותם, ככה שוויתרתי. אהההה וגם Lincoln Park after dark זהו!

Ultra marine

New member
מה זה ככה בלי תמונות?!

הלינקולן מהמם! אני ממש אוהבת אותו! לדעתי הוא גם מצוין כלק על הרגלים (קשה לי למצוא כאלה שאני אוהבת על הרגליים..). איך הסוויד? שכחתי לשאול אותך.. הוא מתקבל חצי מאט או שיש לו ברק? לא ממש הבנתי מה זה המרקם סוויד הזה..

פנרה

New member
זו לא אני! אלה הלימודים!

הם מעסיקים אותי יותר מדי! השבוע יש לי פיינלס, מבטיחה להתפנות אחרי ומבטיחה תמונות! בכל אופן, הלינקולן אכן מוצלח ביותר, כל פעם שאני עושה פדיקור בחוץ הייתי משתמשת בו, וזוהי בעצם הסיבה שרכשתי אותו, כי הוא מהמם על הרגליים.... אני לא יודעת איך בדיוק להסביר את הסווידים. אני חושבת שחצי מאט זו הגדרה טובה. אין לו ברק כמו של קרם, ואני גם לא שמה מעליו טופ- כי זה מה שהיה כתוב על הלק, אולי זה דווקא יוצא יפה, אני לא יודעת, אבל הוא גם לא ממש מאט מאט. זה דווקא די מגניב, אבל קצת חוזר על עצמו, בעקרון בהתחלה רכשתי רק אחד, את הסוזי. אבל כמה ימים לפני שצילמתי את האוסף הלכתי לחנות פה לקנות את האסי החדש וראיתי שבפינה יושבים להם הסווידים בחצי מחיר. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני לא יכולה לעמוד בפני לק חמוד ב $4. ככה שהשניים האחרים נרכשו....

Ultra marine

New member
4$ זה בהחלט מפתה!

בטח עכשיו כשהעלו לנו את כל המחירים
מה את לומדת?

פנרה

New member
ברררר....

אני עושה תואר שני שפה נקרא Global business leadership with concentration in marketing שבקיצור זה פחות או יותר מנהל עסקים עם התמחות בשיווק יחד עם קורסים במנהיגות אני מניחה...

foggy night

New member
גם אני התחדשתי

בסוף השבוע שעבר, בשלושה לקים של לה-צ'ט, שניים זוהרים למדיי ואחד אדום עם ניצנוץ זהב עדין. האחרון עלי (ושמו: אפל קנדי), שלושה ימים, בלי מייבש / טופ קוט, ורק עכשיו, בשעה האחרונה, עפה לו פינה ראשונה. אני סופר מרוצה. אגב - מצאתי אותו בלוקה ברבמ"ד בקרית מוצקין ב- 15 ש"ח. שווה. המריחה פשוט מושלמת, ולא ברור לי איך לא קניתי אותם קודם.

1Unicorn1

New member
גם אני התחדשתי ../images/Emo13.gif

קיבלתי בהזמנה מאיביי את branding iron ו fanatic rodeo של צ'יינה גלייז והם פשוט שלמות
קניתי גם את השמן לציפורניים הזה של OPI שבא כמו טוש והוא מוצלח מאד!

dhara

New member
אחרי ייסורים רבים!!!

השגתי את טופ ביוטי מס' 101
ראיתי אותו לפני שבועיים על חברה ומאז אני לא ישנה בלילות! החלטתי שאני פשוט חייבת את הלק הזה, חייבת! כחול בוהק משגע. והיום סוף סוף הפסקתי לדבר על זה ("איפה יש טופ ביוטי?! איפה?!"), ירדתי לרחוב מתחת למשרד ובחנות הראשונה שנכנסתי מצאתי אותו
אח, הדברים הקטנים שעושים לך את היום...

Ultra marine

New member
../images/Emo13.gif לי היה כיף לראות פתק של חבילה אתמול בלילה

בת.ד. היום בבוקר כבר אספתי את החבילה. איזה אושר! תתחדשי!

Ultra marine

New member
nail etc

וכבר בניתי לי הזמנה הבאה מהם והזמנה הבאה מ 88... חחחח לא בחודש הקרוב כמובן, ואיכשהו לא נראה לי שביוני

dhara

New member
יפה לך ../images/Emo98.gif

תתחדשי! ואם תעלי לפה תמונות זה בכלל יהיה טוב.. בזכות אחת הרכישות הקודמות שלך יש לי את meteor shower

Ultra marine

New member
אני יעלה תמונות היום בערב

הפעם הלכתי על "יקר" (יחסית) קניתי שני DS של OPI, צ'ינה גלייז אחד וזויה אחד (החלטתי שאני חייבת לנסות אותם כבר!)

dhara

New member
וואו הם ממש ממש יפים

אני אוהבת את הטעם שלך בלקים :)

למעלה