שרשור התחדשויות!

סקרמנטה

New member
הא? זה תרגום שלא מופיע במילון

כלומר נכון שלפעמים קוראים את המילה מבלי לבטא את ה-S, אבל את טוענת שהתרגום(!) הוא איילה... במילונים אין לכך זכר. אבל כן יש איזכור של איסלה (Isla), עיר במקסיקו. אני מניחה שהבנתי אותך לא נכון :)

Come Alive

New member
לא אמרתי שהתרגום במילונים הוא איילה.

אני אומרת שבאנגלית אומרים Isla "איילה"

Ultra marine

New member
אני אדגום אותו אחרי הנוכחי ../images/Emo13.gif

אשתדל לעשות סווץ' ברור שלו

תולי01

New member
הזמנה מהממת !

תתחדשי
אני כבר יודעת שאת כל כך הולכת להנות ממנה

תולי01

New member
אוי כןןןןןןןןן

גם אני שמתי עליו עין ועל עוד אחד או שניים מהקולקציה הזאת ! אני רואה באופק כמה הזמנות מאיביי, רק שאני אצטרך לברור אותן בפינצטה כי כמויות הלקים שקיבלתי וקניתי לאחרונה הן היסטריות ובחצי מהם עוד לא הספקתי להשתמש אפילו פעם אחת........

bashmorsh

New member
התחדשתי ב- 4 לקים של opi:)

4 לקים חדשים+ נייל אנבי+ מייבש... איך אני אוהבת חבילות!
תמונה משמאל לימין: מייבש lucky lucky lavender pamplona purple dim sum plum red my fortune cookie nail envy מחזק אני לא יכולה לחכות לנסות את כולם, בנתיים red my fortune cookie מככב לי על הציפורניים ברגליים

Ultra marine

New member
נראית הזמנה שווה!

מעניין אותי לראות סווץ' של הלבנדר. הוא במרקם פנינה? או שהוא שימר?

נופ ר

New member
וואי וואי התחרעתי על אורלי

iron butterfly glam rock rio nights pixie dust star of bombay happily ever after naugthy chica boom cherry bomb והכולללל נקנה היום באפריל + סופר פארם אין מאושרת ממני הרבה זמן ראיתי את הלקים פה ובבלוגים השונים ופשוט לא מצאתי באיזור שלי עד שאמרתי זהו היום אני מחפשת ומצאתי בקניון ערים בכפר סבא ושראיתי שיש את הלקים שרציתי לא דפקתי חשבון ופשוט קניתי הכול כבר הרבה זמן אני מחגה לקנות אותם ממש התפרעתי חחח בעזרת השם לאט לאט אני ישים סווצ'ים

bashmorsh

New member
כמה עולה לק של אורלי בסופר פארם?

ותתחדשי! באמת קנייה רצינית

תולי01

New member
וואוו חתיכת קניה ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

קנית צבעים מקסימים ! איזה כיף זה כזאת קניה
נראה לי השארת שובל אבק אחרייך כשיצאת מהחנות
תתחדשי ותהני

תולי01

New member
התחדשות קטנה ../images/Emo13.gif

הייתי בניו פארם (הכל באשמת ניצ
) ויצאתי עם שקיות ועם מס' 278 של שיק שאמנם מאוד דומה לצ'ינצ'ילי שכבר יש לי, אבל התחשק לי לנסות אותו....סווטצ'ים בקרוב

Witchcrafts

New member
חמישה לקים!

שורה אחורית: #275 הידוע ("CHIC", כמובן), #307 ("WOW"). שורה קדמית (מימין לשמאל): #20, #309, #407 הכל על סמך המלצות וסווטצ'ים שהועלו לכאן, אז תודה.
אגב, הייתי נורא אנטי "CHIC". יש בבקבוק שלהם משהו שמעצבן אותי ולא בא לי בטוב. די מבאס כי בכל מקום יש סטנדים של החברה הזו. אבל אז הצטרפתי לפורום... בקיצור, מגיע לכן חלק מההכנסות, אני עומדת להשלים פערים בתקופה הקרובה (ולהרחיב את מדף הלקים).

למעלה