שרשור התחדשויות!

Ultra marine

New member
ואללה, הנושא יבחן!

היה לי אחד אחר מהסידרה אבל לא התחברתי אליו אז "העברתי אותו הלאה". דווקא ממה שאני זוכרת הוא לא היה כזה עמיד. אני אנסה לבחון אחד מהם אחרי ה ISLA. מעניין אותי גם כמה זויה עמידים ביחס לאחרים. לא שאני כזאת דוגמה טובה, לקים לא ממש עמידים עלי

Marble Arch

New member
בדיעבד-

כשאמרתי "הם יותר עמידים" התכוונתי "הוא יותר עמיד" כי יש לי רק אחד..

Marble Arch

New member
לי יש את Divine אבל אני לא חושבת שזה משנה..

תבדקי אם גם אצלך זה ככה

Ultra marine

New member
אבדוק ואדווח!

מה שכן, כשחושבים על זה, בגלל שהמרקם שלהם שונה מ"לק רגיל" או נגיד ככה מלק במרקם רגיל (לא גליטר או משהו שמכיל חלקיקים) יש בזה איזשהו הגיון..

b o t t e n

New member
קפצתי להגיד שיש לי לך בורדו נצנצים על

הציפורניים ההרוסות שלי {שבוע בפוקט, כל הזמן בריכה...} וקניתי לסבבה את הקיט מיניטורות של OPI בקוקצייה הונג קונג
מחפשת לקנות צ'יינה- רובי פאמפ.

Ultra marine

New member
ההתחדשות שלי ../images/Emo13.gif

הזמנה ראשונה שלי מ nail etc. יצאה הזמנה קצת יקרה, מודה, הייתי קצת גרידי
על האצבע - Zoya Isla על האמה (?) - OPI DS Extravagance על הקמיצה - OPI DS Reserve על הזרת - China Glaze Free Love (יצא קצת מרושל.. סורי..) בכל מקרה, הצבעים מעלפים! הניסוי הראשון שלי היה האיסלה כיוון שזה הזויה הראשון שלי
בהתחלה הרגשתי שהוא מתייבש די לאט (השכבה הראשונה) אבל סה"כ אחרי השכבה השניה והמייבש (פושה) נראה לי זמן התייבשות סביר לגמרי. המריחה היתה מצוינת! המברשת ממש נוחה! מזכירה לי קצת את זאת של צ'ינה גלייז (דקה יותר מזאת של OPI) אבל אני חושבת שהיא קצת יותר קצרה. אני ממש מבסוטה מהורוד שזאת היתה הבחירה הכי בעייתית שלי (אין לי עוד ורודים..) והוא פשוט מעלף!

Ultra marine

New member
Zoya Isla

הלק האדום הכי יפה שנתקלתי! הוא אדום על סף נגיד בורדו אבל הוא נראה כהה יותר בחלקים שצמודים לעור. יש בו משהו אלגנטי וקלאסי ומצד שני לדעתי אחרי הכל לא כזה שיגרתי משהו ומפירי כזה (כמו שאני אוהבת
)

Come Alive

New member
../images/Emo45.gif אגב,

Isla בתרגום לעברית זה איילה אומרים את זה כמו Ayla באנגלית, אבל זה לגמרי Ayala

Ultra marine

New member
אהם, אהם,

עד Ayla הגעתי.. את ההמשך לא הבנתי אבל יתכן וזה השעה והעובדה שאני מסוגלת להחזיק רק עין אחת פתוחה. למה אני כ"כ עייפה?

Come Alive

New member
חחח זה לא משנה,

ההסבר שלי לא היה טוב במיוחד בקצרה Isla זה ה"באנגלית" לשם איילה

Ultra marine

New member
החכמתי ../images/Emo132.gif

יש הגיון בזה שהשם אמור להיות איילה כמו המילה אי באנגלית. אבל ממש לא חשבתי על זה כשהסתכלתי על השם..

למעלה