נועה, לא נראה לי שאיתן כ,כ מחושב, אולי
ההצבעה האחרונה איפסה אותו מעט ועדיין הוא לא משנה מהרגליו והתנהלותו היומית כי כך הוא יודע לנהוג, אולי קיים בו יצר התחרות וברור שהרצון לזכות במליון אך הוא נראה לי ישר מדי והגון מדי ובעיקר מעוניין להצטייר כמוסרי בכדי לפעול אסטרטגית. אני אישית ראיתי שאת השיחות הוא ניהל עם כל הבנים בכדי לתת לכולם הזדמנות שווה "להציל" את הבחורה שלו, הוא התעקש עם אורן בעיקר לגבי הזוגיות שלו עם אורטל אם הוא מאמין בה ואם הוא חושב שיש עתיד - לפי דעתי איתן דוקא אם אורן היה מראה נכונות היה מעדיף להשאיר את אורטל בשביל אורן בכדי שיבססו יותר את מערכת היחסים ביניהם וייצא משם משהו שהרי ליהיא ובן כבר מבוססים ולא צריכים עוד שבוע בכדי לבחון זוגיות. אורן הוא זה ששידר התלבטות ובעיקר חוסר הכרעה ולא ניסה לשכנע או להשפיע על איתן ברצון הגדול שלו בזוגיות עם אורטל או הכרזה מסויימת שיש מצב שיש לזה המשכיות. אני באמת חושבת שאיתן מנסה להתנהל בצורה הוגנת ושווה עם כל החברים שאיתו בכדי שאף אחד לא יתרעם אליו וירגיש מקופח, בן אפילו אישר לו להדיח את ליהי אם אין אופציה אחרת ובכדי לתת לאורן עוד הזדמנות עם אורטל. אם איתן יודע מה טוב לו שיתחיל להתעורר על החיים שלו ויעיף את אתי בפעם הבאה, הרי רוב הסיכויים שאוהדי אתי יצביעו לדניאל, אבל איתן בכלל לא סופר את הדברים האלה, הוא רוצה לזכות בגלל מה שהוא ודניאל יצרו, וגם בגלל שהוא מאמין שמגיע להם בגלל הדרך האמיתית שלהם. ראו שכאב לו שדניאל לא נבחרה וזה גם ערער את הבטחון שהיה לו לגבי הזכיה אבל זה לא שינה לא בכלום בקשר עם דניאל ונראה שאפילו מבחינתו זה מתעצם ומעמיק, לראות אותו בערב יושב לצידה בזמן שאתי עושה לה מניקור-פדיקור היה מחזה יפה, רוב הגברים לא היו מתעניינים בדבר כזה ביחוד שאיתן נהיה אפאתי ולא מתעניין בכלום מלבד המיטה.