ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

דקל69

New member
לך תמיד את הזכות והרשות, מקוה שלא יהיו לך

את הסיבות למרמור, בשום מצב ודבר
שבוע טוב גיילוש

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר נגמלתי, השעמום עשה את שלו...
לא יודעת מתי האח מתחיל, אבל אני ממש מקווה לא לפול לזה ולהתמכר שוב
נראה איך ילך לי...

noaxxx

New member
תגידו, יש עוד הדחה אחרי מחר???

הודיעו על זה משהו? ראיתי כאן דיבורים על הדחה של אורטל
חשבתי שמחר ההדחה האחרונה

איתן דיבר כל הזמן על האפשרות להדיח את אורטל

אבל המנחים לא אמרו אם תהיה עוד הדחה. אח של אורטל מתחתן ביום רביעי. מחר בטח נדע אם תהיה עוד הדחה לילה טוב

KEEK

Member
זה לא כל כך מדוייק שהוא כל הזמן

דיבר על האפשרות להדיח את אורטל. הפורום קצת עשה מהעניין הזה יותר ממה שהוא באמת. איתן בסה"כ רוצה לדעת מה היחס של אורן כלפי אורטל ואם יגיע המצב שזה יהיה בידיים של איתן, מה מרגיש אורן לגבי זה. הוא שאל את בן אותו דבר לגבי ליהי. זה לגיטימי לחלוטין אבל פה עשו מזה סלט שאיתן חותר להדיח את אורטל בכל מצב וכו'.. קצת נסחפו.

הוא יעדיף להדיח את אורטל כי היא מהווה עליו

איום בגמר. הוא יעדיף להשאיר את ליהי ואתי כי הן חלשות. גם אם תהיה עוד הדחה שהבנים יקבעו את מי להדיח והקהל יבחר.. אז אורטל תשאר. לאורטל מגיע להיות בגמר. נדע רק מחר אם תהיה עוד הדחה לילה טוב

KEEK

Member
לא נראה לי שאיתן כל כך חושב אסטרטגיה

בשביל לתכנן מהלך כזה לפעמים זה נראה שהוא לא מבין שהוא במשחק בכלל במיוחד עם התנהגותו כלפי גב הוא לגמרי מנותר אם הוא התעורר לחיים והתחיל לחשוב טקטיקה, וואלה כל הכבוד לו.. הגיע הזמן. לילה טוב גם לך

ועוד משהו

אם הוא ידיח את אורטל אז גב וקרן יזכו כי יהיו הרבה תומכים לקרן וגב. עדיף שאורטל תזכה מאשר גב וקרן.

דקל69

New member
נועה, לא נראה לי שאיתן כ,כ מחושב, אולי

ההצבעה האחרונה איפסה אותו מעט ועדיין הוא לא משנה מהרגליו והתנהלותו היומית כי כך הוא יודע לנהוג, אולי קיים בו יצר התחרות וברור שהרצון לזכות במליון אך הוא נראה לי ישר מדי והגון מדי ובעיקר מעוניין להצטייר כמוסרי בכדי לפעול אסטרטגית. אני אישית ראיתי שאת השיחות הוא ניהל עם כל הבנים בכדי לתת לכולם הזדמנות שווה "להציל" את הבחורה שלו, הוא התעקש עם אורן בעיקר לגבי הזוגיות שלו עם אורטל אם הוא מאמין בה ואם הוא חושב שיש עתיד - לפי דעתי איתן דוקא אם אורן היה מראה נכונות היה מעדיף להשאיר את אורטל בשביל אורן בכדי שיבססו יותר את מערכת היחסים ביניהם וייצא משם משהו שהרי ליהיא ובן כבר מבוססים ולא צריכים עוד שבוע בכדי לבחון זוגיות. אורן הוא זה ששידר התלבטות ובעיקר חוסר הכרעה ולא ניסה לשכנע או להשפיע על איתן ברצון הגדול שלו בזוגיות עם אורטל או הכרזה מסויימת שיש מצב שיש לזה המשכיות. אני באמת חושבת שאיתן מנסה להתנהל בצורה הוגנת ושווה עם כל החברים שאיתו בכדי שאף אחד לא יתרעם אליו וירגיש מקופח, בן אפילו אישר לו להדיח את ליהי אם אין אופציה אחרת ובכדי לתת לאורן עוד הזדמנות עם אורטל. אם איתן יודע מה טוב לו שיתחיל להתעורר על החיים שלו ויעיף את אתי בפעם הבאה, הרי רוב הסיכויים שאוהדי אתי יצביעו לדניאל, אבל איתן בכלל לא סופר את הדברים האלה, הוא רוצה לזכות בגלל מה שהוא ודניאל יצרו, וגם בגלל שהוא מאמין שמגיע להם בגלל הדרך האמיתית שלהם. ראו שכאב לו שדניאל לא נבחרה וזה גם ערער את הבטחון שהיה לו לגבי הזכיה אבל זה לא שינה לא בכלום בקשר עם דניאל ונראה שאפילו מבחינתו זה מתעצם ומעמיק, לראות אותו בערב יושב לצידה בזמן שאתי עושה לה מניקור-פדיקור היה מחזה יפה, רוב הגברים לא היו מתעניינים בדבר כזה ביחוד שאיתן נהיה אפאתי ולא מתעניין בכלום מלבד המיטה.

noaxxx

New member
OK לא צפיתי, אז לא ראיתי את כל מה שאת מתארת,

לגבי השיחות שאיתן עשה עם הבנים. אבל את אחת האמינות כאן, אז אני אשען על דברייך
באופן כללי, אם אורטל (בעדיפות ראשונה) או דניאל (בעדיפות שניה), יזכו, אז מבחינתי זה יהיה סיום חיובי לכל התכנית המטופשת הזו

דקל69

New member
יפה פה איזה ליהום טיפשי ולא מוצדק על

איתן בגלל הכוונה או הרצון להדיח את אורטל. איתן לא חייב לאורטל כלום, היא לא הבחירה שלו, הנאמנות היחידה שלו היא לדניאל מרגע שבחר בה ואין לו שום כוונה (ובטח לא אינטרס) לשמור על בנות אחרות. את איתן מעניינת רק דניאל והרצון להגיע לגמר הוא איתה בלבד. שאר הבנות (כגון ליהי) זוכות ,לחסותו תמיכתו בגלל העובדה הפשוטה שהן החברות של, אין לו שום מחוייבות לאורטל, אותו לא צריכה לעניין דעת הקהל וזה שאוהבים אותה בחוץ, הוא מתעניין רק בהגעה הסופית שלו ושל דניאל לגמר. מעבר לזה למרות שאורטל חזקה הוא נתן לאורן אין ספור הזדמנויות לנסות לשכנע אותו שיש טעם להשאיר את אורטל עבור אורן אם הוא רק מאמין ורוצה שייצא מהקשר משהו. מעבר לזה, מבחינת איתן ליהי, אתי ואורטל יכולות לצאת כבר היום, ומבחינתו בצדק, הוא מתמקד במטרה שלשמה הגיע לתוכנית - הבחירה שלו בלבד, מעבר לזה כל השארת בת אחרת בתוכנית זה צ'ופר וכבוד לחבריו, דבר שהוא מבצע מרצון ואהבה אך לא מחוייב לו.

noaxxx

New member
הבנתי, תודה. גם KEEK כתב על זה פה למעלה

נותר רק לראות מה יוליד יום

דקל69

New member
מקווה שאורטל לא תודח בשום דרך ותגיע לגמר,

אני חושבת שהיא בהחלט ראויה לגמר. היא עברה דרך יפה, ארוכה ובעיקר עם הכי פחות לכלוך וגועל תוך שמירה מירבית על אנושיות בתוך הסיטואציה ופגיעה באחרים. לילה טוב (שעה וחצי לישון) ושבוע נפלא

noaxxx

New member
לילה טוב גם לך../images/Emo1.gif ושבוע מצויין ../images/Emo24.gif

ומסכימה עם כל מילה שלך לגבי אורטל

למעלה