ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

KEEK

Member
ואולי באמת כדאי שגם גב יזכה

אם הוא לא יזכה אני חושש שערוץ 10 ימשיכו לדחוף אותו לעוד ריאליטי למינהם עד שיקח את המיליון אז שיקח כבר עכשיו את הכסף ויעלם רק שיעלם..

noaxxx

New member
קרן עם גב בסוד העניין מבחינת האסטרטגיה..

הבעיה שהיא רוצה מעבר לזה והוא לא. לא סתם קרן היא הבחורה שהכי מושכת את הלילות בתכנית הזו, מההתחלה. המוח שלה תמיד עסוק בתחמונים, תכננונים, אסטרטגיות, מי אמר למי מה ומתי... וכו... זה בלי סוף אצלה

דקל69

New member
לדעתי למרות ההבנה שלה שיחד בזוגיות

מוצנת יהיה להם הרבה יותר קל לקטוף את הפרס היא עדיין מעוניינת להשיג אותו ובעיקר שירצה בה. לא יודעת אם הוא פתח בפניה את ענין החברה או שהבטיח לה שבחוץ הם ינסו את הזוגיות אבל כל ההתחנחנות שלה אליו מצביעה על כך שהיא מנסה לכבוש את ליבו ומאמינה שאם היא תתמיד, תתנהג לפי רצונותיו ובקשותיו היא תשיג אותו בסוף, היא עצמה סיפרה שאמא שלה הצליחה להשיג את אבא שלה למרות שהיה עם מישהי עשירה והיה מאוהב, כנראה שהיא חושבת ומאמינה שאם תשתדל מספיק היא תצליח. עצם העובדה שהפנים לאחר שהלך לישון לא משדרות אושר או רוגע מעיד על כך שלמרות ההצגה המושלמת משהו אכן מפריע לה. היא מתמקדת בעיקר כרגע וזה לפעול בשיטות של גב להשגת המליון אבל לדעתי עדיין מנסה בדרך ללכוד אותו ולגרום לו להכיר אותה ולהתאהב בה, במקרה הגרוע לא יילך ובמקרה הטוב היא תשיג את שני הדברים. מה שבטוח שהם מאוחדים ופועלים מתוך ידיעה ושיתוף מוחלט לגבי המליון. המהלך נעשה כבר עם כניסתו לוילה כשהצהיר כוונות בפניה שיש מצב שהם יתאהבו שם תוך יומיים, כבר אז היא הבינה את הכוונה - היא ניסתה קודם לגרום לו להתאהב, זה הלך קשה ועכשיו היא מנסה את האופציה השניה שקודם המליון ולאחר מכן האהבה.

noaxxx

New member
../images/Emo127.gifבול! רק בלי לערב הורים בבקשה../images/Emo140.gif

מה שלומך דקל? שמחה לראות שאת עדיין כאן

דקל69

New member
לא התכוונתי לטעון שום דבר נגד אמא שלה,

אמא שלה נשמעת הרבה יותר חכמה ופקחית מימנה, זה פשוט הסיפור שהיא סיפרה וכנראה שכך היא מאמינה בדרך ההשגה - להצמד למטרה ולא להרפות, ובכל אופן אני מאמינה שאמה רוצה את הטוב ביותר עבורה ותמיד תהיה שם להגן עליה ולעזור לה וזאת חובתה ואחריותה, חבל שההגנה לא כוללת גם הדרכה, לקח ובקורת אבל זה ביניהן. הכל טוב בובה
יאללה נשאר עוד שבוע (בשעה טובה) אז נסחוב, דוקא התחיל להיות מעט מעניין, האסטרטגיות צצו לפתע פתאום ומעניין לראות לאן זה יתפתח ביחוד אם באמת תהיה עוד הדחה. רק שאתי לא תקיים את איומה ותפתח את הפה כי במחזה הגועל הזה אני לא אוכל לצפות שוב, זה לבטח יכלול קללות, האשמות סילופים ורמה נמוכה באופן כללי.

noaxxx

New member
בפעם הקודמת שאתי איימה שהיא הולכת לפוצץ את קר

קרן, זה נגמר בשיחה של שתיהן יחד אצל איריס, ולא זכינו לראות אפילו דקה מזה. אח"כ אתי נרגעה.. לכאורה. עכשיו מסתבר שלא. נראה לי שהיא סתם מאיימת, ולמען האמת די חבל לי על זה. לאתי יש הכי הרבה מטען על קרן והיה טוב אם תוציא הכל החוצה. הבעיה היא שגם אם היא היתה עושה את זה, אף אחד לא היה מאמין לה מרוב שהיא פולטת כ"כ הרבה שקרים. אורטל היא הדוגמה הכי טובה לכך, אורטל קלטה את קרן מעולה, עד שהיא עשתה פרסה כשהגיעה למסקנה שהיא טועה, כי נשענה על מידע שהגיעה מאתי. והכי מצחיק הוא שדווקא שהדברים שאתי אמרה על קרן היו אמת לאמיתה.

דקל69

New member
אני חושבת שלא כדאי שיהיה שוב פיצוץ של אתי

וקרן, פיצוץ שכזה יעשה לקרן שירות מעולה שבו אתי תצא שקרנית, נטפלת, נקמנית וקטנונית כי אין בין שתי הבנות שום קשר ומה שקרה בהתחלה הרבה מים זרמו בנהר מאז, אם אתי תעלה את כל העבר רק בעקבות הגעתה לגמר זה יחשיד שכל המידע שנשמר הוא איזה טריק של אתי בכדי להפיל את קרן, ואפילו אם הבנים יחשדו שיש בזה מן האמת עצם העובדה שאתי שמרה את כל המידע ושחררה אותו עכשיו יכשיל אותה בעיניהם. כבר אין קשר בין העבר להווה, המשחק הקודם היה שונה שבו ישנו רווק אחד, כעת כל היחסים השתנו, אנשים הודחו, קשרים התערבבו ולאתי אין שום יכולת לפגוע בקרן, להזיק לה או להרע לה בעיקר שגב לצידה. כן, וגם לי כל הפגישה אצל איריס שלא שודרה מעוררת פליאה ביחוד לאור כך שאת החשש שקרן הביעה מאתי אצל איריס כן שידרו לצופים לפחות היה חשוב לדעת איך הן פתרו את העניינים לאחר כל ההתפרצות ביניהן, מנאוד מחשיד מה השקיט את אתי ומה גרם לקרן לחזור לשקט נפשי ואפילו יחס אמפתי ונעים לאתי (לפחות בפניה).

noaxxx

New member
אני נאלצת להסכים איתך../images/Emo13.gif

לגבי הפגישה המדוברת של שתיהן אצל איריס- תעלומה! למרות שלמרבה הפליאה, הם כן שידרו בפרק את הכעס והקללות של אתי כלפי קרן, שקדמו לפגישה הנ"ל. אח"כ הם נתנו לזה להתפוגג... ממש מעקב עלילתי יש להפקה המפגרת הזו

דקל69

New member
הם גם שידרו את הפחד שקרן הביעה

בפני איריס מאתי וההתנהגות שלה בתוספת בונוס מסיפור עבר של קרן לגביי יחס דומה שנפגעה מימנו בעבר. ברור שההפקה התערבה ע"י איריס להשקיט את הענין ובכדי ליצור מצב של שקט ושלום קר בין אתי לקרן, מאז אין ביניהן שום אטרקציה (לדברי אתי) והן מנסות לא להתקל אחת בשניה יותר מדי וגם אם כן יש נימה של כבוד מעושה ביניהן, את המרמורים לגבי היחס המועדף לקרן אתי מוציאה בהחבא ובעיקר במצבי החוסר שליטה שלה, לפי דעתי היתה שם אזהרה מסויימת ונסיון של איריס לגרום לכך ששתיהן יחליטו ויסכימו על כך שאם היחסים טעונים לשתיהן אז לשמור מרחק אחת מהשניה אבל לא לריב ולחעשות בלאגן. בכלל איריס היא הנעלם הכי גדול בתוכנית, ידוע שנכנסים לשם לפגישות של שעה ויותר את התדריכים הסמויים אנחנו יכולים רק להבין בין השורות, ומהאנשים עצמם לא ניתן להבין כים מקבלים הוראה מפורשת לא לדבר על זה ביניהם. אני בטוחה שאיריס קידמה וכיוונה מספר עלילות בכל התוכנית הספציפית.

noaxxx

New member
אם איריס היתה הנעלם היחיד בתכנית, ניחא..

אפשר להשוות את זה לחדר האח הגדול, שגם על הנעשה בו, אסור היה למשתתפים לדבר ביניהם. יש כאן עוד כ"כ הרבה נעלמים כמו.. הסמסים ובכלל כל הקונספט של הפלאפונים, הכניסה של חברים/משפחה מבחוץ שלא מראים לנו את תוכן השיחות, כל ההתנהלות של איתן שבחלקה לפחות מבוססת על הנחיות ההפקה, והוא לא יכול לדבר על זה...... כשחושבים על זה, רב הנסתר על הגלוי בתכנית הזו. לא פלא שכך הקהל מגיב אליה. ועוד לא התחלתי לדבר על הפורמט הדפוק, שכבר מילאתי כאן שרשורים שלמים בעניין הזה

דקל69

New member
אפשר להבין את התערבות ההפקה, הרי הפורמט

נבנה כחיקוי למספר תוכניות ריאליטי מצליחות, ערוכות או חיות. אף אחד לא יכל לנווט ולשלוט בכל המהלכים, הם הכניסו רווק אחד והרבה רווקות, לא ניתן היה לשער שהרווק באמת יתאהב וינעל על אחת ספציפית (וכנראה גם לא לאחת שכיוונו אליה ההפקה), איתן עצמו חשב שמגיע לחופשת קיץ עם בריכה ופינוקים שבסופה ינתן לו מליון חינם (הרי מההתחלה הוא לא נאבק עם אף אחד ורק הנבחרת היתה צפויה לחלוק עימו את הפרס). בגלל שבנות נותרו בצד, לא מחוזרות ולא מעניינות ואיתן עצמו סגר עצמו רק מול3 בנות נאלצו לשנות ולשדרג כל פעם מחדש ואף להתערב. נהיה להם מיקס לא צפוי, מצד אחד הם רצו דמויות צבעוניות כמו אתי (למרות שאין לה מעורבות רומנטית9 ומצד השני הם כן רצו זוגות וכיוונו לכך, סביר להניח שללא התערבות של ההפקה התוכנית היתה מאבדת גובה הרבה יותר ממה שהיא כעת ומזמן היתה מסתיימת.

andy181

New member
מעניין למי ההפקה כיוונה מראש- כלומר למי

מהבנות הם האמינו שיש את הסיכוי הכי גדול "לכבוש "את איתן... אני חושבת שהם מאוד האמינו בעדי, בפרקים הראשונים היא כיכבה.. אני חושבת שאחת מהאחרונות שבטח הימרו עליה הייתה דניאל, הם בטח חשבו שהיא תעוף בין הראשונות..

דקל69

New member
עדי כיכבה רק בגלל הענין הראשוני שאיתן הביע

בה לפני הדייט הכושל והידיעה על כך שהיא גרושה. אני מעריכה שאף אחד לא חשב על דניאל כעל הבחירה של איתן (הפרשי הגיל, הפער המנטלי, אורח החיים) על פניו היא לא נראתה כמו הבחורה שמתאימה לאיתן. אני בטוחה שההפקה כן בנתה על קרן כמקדמת עלילה, גם "ההכרות" הקודמת של קרן והעובדה שנטען שהיתה דלקה עליו בעברה היתה אמורה לשמש כאמצעי נוסף שלה לנסות לכבוש אותו, אני מאמינה וחושבת שגם ליהי היתה אופציה. ולפי זכרוני לא היה שום קשר בין דניאל ואיתן בימים הראשונים, צפיתי ממש בהתחלה, ואז השתעממתי ןלא ראיתי מספר שבועות בכלל עד שהתחלתי לעקוב בקפידה. הכל מקרה החל ממחצית התוכנית ההפקה כבר התערבה אם זה ביצירת הדייט ביום הולדת (שהיה ברור שהבנות יתנו את האופציה רק לקרן) ואם בהעמדה המשולשת של "הגוש" שבו קרן ובעקבותיה ליהי התעוררו ןהפנו עורף לאתי. אני רק תוהה אם ההפקה היתה טורחת להביא רווק נוסף במידה והבחירה של איתן היתה שונה, למרות שלא להפקה ולא לאיתן היה מושג שיקרה מה שקרה ואיתן כבר לא יוכל לשחק בבנות או למכור את עצמו לשם המשחק, מה שמצחיק שאותו מקרה קרה להם ברווק עם גיא גיאור שבראיון שנערך עימו לאחר סיום התוכנית הוא ודפנה התוודו שהאהבה ניצתה די מוקדם ולאחר חודש הוא כבר ידע שהיא הבחירה שלו, שם יכלו לערוך ולהסתיר את המידע מהצופים, מה עוד שכל הפגישות שלהם בחוץ נעשו בסתר מהתקשורת והציבור התוכנית החיה לא כ"כ ניתן לערוך או להסתיר,הם ניסו לשדר במשך שבוע מעין תחרות פתוחהה אבל האמת היתה פרושה וגלויה.

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifבדיוק, ולגבי המשפט האחרון שלך...

חבל שלא נתנו לזה לקרות
היו חוסכים לי הרבה זמן...

דקל69

New member
חחח, בתאכלס נכון. זה כ,כ שקוף שההפקה

מכוונת לבחירה של הזוג המאוס, אפילו נצחון של אורטל או דניאל ואיתן לא ינחם כי גם הם לא בחירה אופטימלית אם כי בהחלט עדיפה. בכל אופן לא נראה לי שיתנו לאורטל את הזכיה, זה יהיה בין הזוגות, אם איתן ודניאל יזכו אז זה כבר לאחר שהוציאו לנו את המיץ עם גב וקרן והעריכות לטובתם ואם קרן וגב יזכו לא נתמרמר יותר מדי כי צפינו את זה מגיע והתכוננו לזה, לא שזה יגיע בהפתעה גמורה. מה שכן, שיגמר כבר החרא הזה... הגיע הזמן. אין כמו האח הגדול, או לפחות היכל התהילה חחחח מתי האח הגדול מתחיל, אגב? מזל שיש את החגים באמצע, כולם ננוח ונתאוורר מקורות גב את קרן.

למעלה