ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

בת העם

New member
זהו גב סיים לעבוד להיום

נפרד בלילה טוב תחשבי שאני מחבק אותך כל הלילה

KEEK

Member
חיכיתי לראות אם תגיע הנשיקה המיוחלת

אחרי ערב שירה רומנטי (
) שניהם שרים שירי אהבה מחוייכים ומאושרים נותנים לקהל תמונה של קירבה מתחזקת חשבתי אולי תבוא הנשיקה הראשונה אבל כמובן שזה לא קרה..

meytula

New member
אל תצפה לבלתי אפשרי../images/Emo6.gif

אתה פשוט לא מבין את קרן,היא שומרת על כבודה

noaxxx

New member
שומרת על כבודה... רק בדיבורים../images/Emo6.gif

במעשים היא קצת יותר חלשה...

talibatata

New member
וזה לא יקרה, לא בא לו עליה היא לא עושה לו

את זה, כנראה יש משהו מאוד דוחה בקרן.

דקל69

New member
לי זה נראה שהסיפור עם החברה עדיין לא

סגור לגמרי, הוא נמנע מכל מגע שניתן להגדיר אותו מיני, הנשיקות יבשות והחיבוקים חבריים, אם לא היתה מישהי ברקע הוא כן היה מתמסר בשביל לשדר תחושת אמינות ומעניק כמה נשיקות רטובות ומגעים מפתים. הוא כבר ירד כ"כ נמוך ופשוט משחק אז מה הבעיה שלו לתת עוד פוש קטן לולא החברה. ומצד שני הוא לא נצרך לזה עדיין כי גם לפני הנשיקות והזוגיות האוהבת אנשים העניקו להם חסינות ופרגנו בהם אמון ורצון. מעניין אם תהיה עוד הדחה השבוע ובה קרן לא תהיה חסינה איך הוא יתנהג.

KEEK

Member
קרן יושבת בחוץ לבד.. נראת מהורהרת

משהו אצלה משדר שהיא לא מרוצה כמו שהיא מנסה לשדר שהיא עם גב. הייתי מצפה מבחורה מאוהבת, אחרי לילה קסום מלא בשירה משותפת עם הבן זוג, שתכנס למיטה מחוייכת ותרדם בקלות מרוב אושר. והנה שוב היא עם עצמה לבד כאילו מסדרת לעצמה את המחשבות ברמה של תכנון מה לעשות ואיך. רק חסר ששוב תשיר לעצמה "אדם בתוך עצמו הוא גר"...

andy181

New member
הייתי משלמת הרבה כסף כדי להיכנס

לתוך הראש שלה ולדעת אם היא חושבת באמת שגב מעוניין בה או שהיא מבינה שהכל זה בעצם הצגה מצידו..

KEEK

Member
הוא יודעת שלא. קרן מאוד חכמה..

קרן הבחורה הכי חכמה בבית לדעתי היא מודעת לזה שגב איתה רק לצורך הפרס, ואין לה בעיה עם זה כי מבחינתה היא איתו בדיוק מאותה סיבה. כתבו פה מס' אנשים שיש הרגשה כאילו הם אפילו סיכמו בינהם להיות זוג אסטרטגי, ובאמת יש את התחושה הזאת. ההפקה גם נתנה להם ים הזדמנויות לדבר על זה הוציאה אותם לדייט מחוץ לוילה (בטוח שלא כולו צולם) ואפילו שלחה אותם עד יוון אז היו להם את ההזדמנויות רבות לדבר אסטרטגיה בנוסף לזה, גב קיבל פעמיים "הדרכה" מהחבר שלו דניאל. פעם ראשונה בדייט, ופעם שניה לפני שבוע שנכנס לוילה יום שלם. הם דיברו המון זמן בחצר הבנים, ולא הראו את השיחה. דניאל בטוח העביר לו הוראות מבחוץ מה לעשות.. הכי מרגיז זה שגב בטוח ישב עם עצמו בלופט, כולו מאושר וצוחק על כולם. הוא בטח לא האמין שזה יהיה לו כך כך קל.

andy181

New member
אני גם בדעתך, אבל משהו שעובר לי לפעמים

בראש..אולי אנחנו בעצם טועים והיא כן מרגישה משהו כלפי גב וזה לא נובע משיקולים אסטרטגים... האם מישהי (שכולנו מסכימים על כך שהיא חכמה) תהיה מוכנה להשפיל את עצמה רק בשביל לזכות בתואר או בכסף..

KEEK

Member
היא כנראה חכמה עד שזה מגיע לגברים

מול איתן היא אמרה שהיא תהיה "אבו קומונה" ואז ראתה שזה לא עובד, כי מנגד דניאל עושה לו חיים קלים ונותנת לו כל מה שהוא צריך, ובעיקר יוזמת. אז היא ניסתה את זה עם גב - ניסתה להיות כמו דניאל יותר יוזמת ויותר מזמינה. רק שהיא לא מבדילה בין יוזמת לבין נדבקת.. והיא איבדה את זה לגמרי. אני יכול להבין למה גב לא נמשך אליה ואפילו נגעל ממנה (אך לא מצדיק את היחס שלו). לא מובן גם לי איך היא לא מבינה שהיא משפילה את עצמה במיוחד אחרי מה שאמרה לה חברה שלה בפעם האחרונה נניח שהם סיכמו על זוגיות אסטרטגית.. למה היא מוכנה גם להיות מושפלת? זה לא ברור לי. ואולי היא חושבת שאין לה ברירה.. כי ככה זה עם גב ואם היא רוצה לזכות היא חייבת לעבור את זה כבר ראינו שהיא שכבה עם איתן במהירות, אז מסתבר שאין לה בעיה למכור את גופה/נפשה בכזאת קלות.

talibatata

New member
קרן רגילה להיות יד שניה, וזאת כנראה הפעם

הראשונה שאולי יש לה סיכוי לנצח, גם לזכות באלק רווק, וגם במיליון, ולשם כך היא תהייה מוכנה להיות האשה הכי פתטית, ומושפלת.

דקל69

New member
בהחלט תהיה מכונה להשפיל את עצמה

בשביל הפרס. באותה צורה היא נהגה גם עם איתן, "התאהבה" בו עד כלות ולאחר יומיים מכניסתו של גב טענה שהוא לא בשבילה, שהוא חנון והיא התאהבה בעצם הרעיון. היא לא רואה זאת כהשפלה, יש לה מערכות מעוותות עם גברים, היא סיפרה על קשר עם גבר שהסתיר אותה שנה! מכל העולם ורק אנשים מצומצמים וקרובים מעטים מהצד שלו ידעו עליה וגם לצד שלה הוא לא הרשה לספר עליו, יש בה בהחלט צד בזוגיות שמשדר כניעה, התפרסות אפילו עד קבלת התעללות מילולית, אם כי בחברה היא מקבולת, נאהבת, שולטת, חזקה, דומיננטית ומשפיעה. אני חושבת שמה שמאשש ביותר את התכנונים זה חוסר הנסיון לייצר משיכה, לפני הנסיעה ליוון היא היתה דבוקה בחדר שלו שעות (בעיקר בלילות), מנסה לנשק, ללטף את פניו, פניה רכונים בתחינה לנשיקה וכל נסיון פיתוי וחיזור שעמד ברשותה, פתאום זה נעלם והיא כבר לא מגיעה אליו בדרישות, אפילו את נשיקת הלילה טוב לא ניסתה להאריך או לעשות אותה עמוקה יותר. אין ספק שזה מגיע ממקום של הבנה לגבי הזוגיות והדהירה איתה לפרס, השאלה אם היא באמת הולכת רק על הזכיה או שהיא בתוכה מכוונת גם לגב ומנסה להשיג אותו על הדרך.

גייל 7

New member
אנדי,

לקרן היו שתי מערכות יחסים (לפחות) שבהן החביאו אותה בארון ... אחת עם בחור פנוי, השנייה עם איש נשוי ... והיא משתוקקת להיות ה- נבחרת בפרהסיה, ובוודאי כשזה מלווה בשי כספי צנוע ... ולמען זה היא מוכנה לעשות הכל ! כולל לכפות את עצמה על מי שלבו נתון לאחרת, ולספוג פליקים קטנים חמודים בפולקס מסוציופט שמצבי הרוח שלו משתנים , שברצותו - מרומם אותה וברגע שלאחריו - משפיל אותה ...

andy181

New member
אם היא תזכה בחצי מיליון אז שלפחות תלך לטיפול

כי כנראה יש לה בעיה רצינית...

גייל 7

New member
אנדי, אם היא תזכה -

מן הדין שתתרום את כל הסכום למעון לנשים מוכות ... ובמקביל שתלך לטיפול ..

talibatata

New member
אחרי שהיא תקבל את המיליון, אנחנו נצטרך טיפול.

ולילה טוב לכולם.

למעלה